Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ale nuda-nowy w?tek o niczym

lechu5

Recommended Posts

Najciekawiej na forum jest zimą.

Ci co dopiero myślą o budowaniu z wypiekami na twarzy czytają gazetki i zadają setki pytań, ci co już postawili - liżą rany i śledzą cyferki w licznikach gazowych, tudzież roztrząsają niuanse związane z odcieniem i fakturą firanek :smile:

Najgorętsze dyskusje toczą się na przełomie zima/wiosna - inwestorzy w blokach, zostaja tylko dni na podjęcie strategicznych decyzji... "czy aby nie kupie jakiegoś badziewia za kilkadziesiąt tys !?" Nerwy napięte do granic.

A teraz ? Szczyt sezonu budowlanego - decyzje podjęte (klamka zapadła - lepiej nie myśleć), czasu mało bo na budowie roboty huk, a przyszli inwestorzy na razie jeżdżą po okolicach i szukają działek...

Tylko czasem ktoś się wyrwie "Mam już ściany i strop ale okazało się że zapomniałem o fundamencie !!! Co robić !?" i jest wesoło :smile:

A czy tu często ktoś zagląda i uprawia jałowe dyskusje bo ten wąteczek Szanowna Redakcja raczyła sobie tu przenieść z wymiany doświadzceń a ja muszę po całym forum szukać i szukać.

Pytanie do Redakcji-a kiedy takli wątuś Waszym zdaniem ma trafić do koszalina?

lechu5

Na nudę po pracy polecam browarek. Tak przyjemnie jest się z nim nudzić,że postanowiłem od paru dni nudzić się z nim codziennie. Dobrze nam razem tzn mnie i jemu ,a właściwie im. Codziennie rzecz jasna inny ,bo nudno patrzeć codziennie na ten sam. Na ten przykład dzisiaj Tsingtao Beer.Co będzie jutro-decyzja zapadnie w markeciku,jak zwykle w ostatniej chwili,bo po co myśleć .Czyż nie przyjemniej się ponudzić?.

HEJ!

• 5 years później...