Herne 08.05.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Czy Twój nick to Tańczący z myślami, czy Tanczący zmysłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qgiel 08.05.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Lechu5, rzuć okiem na swoj wątek o ogrodzeniu betonowym. Narzekasz na nude, a tam wrze jak woda w centralnym...grzeje na całe forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 08.05.2003 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Ojjej już zaglądam - poprostu dopiero teraz od 16 jestem w sieci, a nuda to była dopołudnia, jutro jak też tak będzie to wątek ten będzie jak znalazł do jałowej dyskusji. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.05.2003 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Pobudka !!! Jak nie budujecie to przynajmniej pogadajcie o dumaryny, będzie rozrywka za darmochę, bo za wszystko na budowę trzeba bulić,,, :grin: !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 09.05.2003 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Spoko o godz. 7 jeszcze była noc, no ale teraz już się obudziłem i zarabiam pieniążki dla ekipy, która właśnie teraz coś tam psuje na budowie. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 09.05.2003 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Kto mi podpowie dlaczego nie chą się ukazywać ikony np. bardzo szczęśliwy bo ta instrukacja obsługi ikon jest za dłuuuuga. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 09.05.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Najciekawiej na forum jest zimą. Ci co dopiero myślą o budowaniu z wypiekami na twarzy czytają gazetki i zadają setki pytań, ci co już postawili - liżą rany i śledzą cyferki w licznikach gazowych, tudzież roztrząsają niuanse związane z odcieniem i fakturą firanek Najgorętsze dyskusje toczą się na przełomie zima/wiosna - inwestorzy w blokach, zostaja tylko dni na podjęcie strategicznych decyzji... "czy aby nie kupie jakiegoś badziewia za kilkadziesiąt tys !?" Nerwy napięte do granic. A teraz ? Szczyt sezonu budowlanego - decyzje podjęte (klamka zapadła - lepiej nie myśleć), czasu mało bo na budowie roboty huk, a przyszli inwestorzy na razie jeżdżą po okolicach i szukają działek... Tylko czasem ktoś się wyrwie "Mam już ściany i strop ale okazało się że zapomniałem o fundamencie !!! Co robić !?" i jest wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.05.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Lechu5 zrób sobie ściągawką a potem pójdzie jak z płatka... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 09.05.2003 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 A czy tu często ktoś zagląda i uprawia jałowe dyskusje bo ten wąteczek Szanowna Redakcja raczyła sobie tu przenieść z wymiany doświadzceń a ja muszę po całym forum szukać i szukać. Pytanie do Redakcji-a kiedy takli wątuś Waszym zdaniem ma trafić do koszalina? lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.05.2003 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Znalazłem w końcu lechowy wątek o niczym.I oczywiście niebyłbym sobą gdybym się nie przyłączył. Od tak. Dla relaksu. lechu5 Pozdrawiam!Dawno "śmy" sie nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.05.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 A w filmie polskim proszę pana to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic. Tak proszę pana... Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 15.05.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Taaaa, nuuuda ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.05.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 W tak pięknych okolicznościach przyrody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.05.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 I nawet deszcz dziś nie pada... To nie można mówić o "barowej" pogodzie:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 15.05.2003 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Na nudę po pracy polecam browarek. Tak przyjemnie jest się z nim nudzić,że postanowiłem od paru dni nudzić się z nim codziennie. Dobrze nam razem tzn mnie i jemu ,a właściwie im. Codziennie rzecz jasna inny ,bo nudno patrzeć codziennie na ten sam. Na ten przykład dzisiaj Tsingtao Beer.Co będzie jutro-decyzja zapadnie w markeciku,jak zwykle w ostatniej chwili,bo po co myśleć .Czyż nie przyjemniej się ponudzić?.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Profedalna 10.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Alkohol na nudę może sprawić, że już nigdy nie będziesz się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 10.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Alkohol na nudę może sprawić, że już nigdy nie będziesz się nudzić no Tobie to już się musi potężnie nudzić, skoro odgrzebujesz takie truchło sprzed 6 lat... Mi zawsze powtarzano, ze inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts