Goni_Mnie_Peleton 15.12.2006 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Warto sprawic sobie telefon stacjonarny 5.8 GHz ? Przy okazji , ile macie sluchawek w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.12.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Co do częstotliwości to nie wiem, a w domu jedna w salonie, w pokojach na sznurku...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.12.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Mamy dwie - jedna na dole , druga u syna na górze . O częstotliwości nie mam zdania ( bo się na tym nie znam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.12.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Ja mam nadzieje nie mięć telefonu A co mi tam d@pe będą truli Jak ktoś dzwoni i pyta czy jest to odpowaiadam ze jest i tak trwamy sobie w milczeniu dłuższą chwile ... no bo przecie pytał ino czy jest nic nie mowił zeby poprosic ludzie to jacyś niekonkretni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2006 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Ja mam nadzieje nie mięć telefonu A co mi tam d@pe będą truli Jak ktoś dzwoni i pyta czy jest to odpowaiadam ze jest i tak trwamy sobie w milczeniu dłuższą chwile ... no bo przecie pytał ino czy jest nic nie mowił zeby poprosic ludzie to jacyś niekonkretni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts