woland1980 15.12.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Cześć, drobne pytanie, Czyktoś kiedys spotkał się z tym problemem? Muszę przesunąć słup który stoii na mojej działce która będzie dzielona tak że w tym miejscu będzie droga. Muszę przesunąć słup. Czy ktoś wie ile może mnie to kosztować? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.12.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Bardzo mnie ta sprawa ciekawi. Chciałbym też przesunąć słup tyle, że o kilka metrów. Warkocz najprawdopodobniej będzie mógł być ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 15.12.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Wymieniali u mnie słup w ramach zmiany przyłącza prace obejmowały wymianę słupa i wymianę 30m lini napowietrznej roboty wycenili na niecałe 10tys zł Na szczęście płatność przy zmianie przyłącza na 3fazy jest ryczałtowa i wynosi 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts