Dru 15.12.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 WitamMamy zamiar kupić z żoną lodówkę pod zabudowę (standardowej wysokości - około 177 cm). Główne cechy jakie miałaby posiadać to: klasa A, zamrażalnik minimum 70 litrów i przede wszystkim żeby była cicha. Przedział cenowy: do 2000 zł.Mam teraz lodówkę wolnostojącą Liebherra i jestem bardzo z niej zadowolony, tak więc głównie myślę o tej firmie. Zastanawiam się nad modelem LIEBHERR ICU 32520, ale to chyba najniższy model tego producenta.Z góry dziękuję za podpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 01.04.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dru Kupiłeś lodówke, teraz ja mam ten sam problem co ty w ubiegłym roku. Masz jakieś uwagi co do wyboru, podziel się z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 02.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Jeżeli jestes zadowolony z Liebherra to czemu nie kupić znów tej samej marki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 02.04.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Nie ma nic tańszego od Liebherra, a zarazem porównywalnego i funkcionalnego, chodzi o parametry. A tak naprawde na co zwrócić szczególną uwage, z praktycznego waszego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts