rrmi 16.12.2006 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 mpoplaw Przyznam szczerze , ze nie bralam pod uwage polskiej koparki. Przejrzalam teraz oferte Warynskiego , w sumie sprzet niezly , ale cenowo niewiele ustepuje Caterpilarowi , Case czy JCB . Moze jest ktos u kogo pracowano Warynskim i czyms zza granicy? Byla roznica? Marjucha zasadniczo sie nie dziwie , ze ktos pomyslal o mnie jak o facecie , wszak dziewczeta sie raczej ciuchami powinny interesowac Co ciekawe jak wrzucialm w Google haslo "polska koparka" wyskoczylo mi dosc duzo linkow do przejrzenia. Tak wiec mysle ze nocka z glowy i moze uda mi sie cos znalezc. Widze , ze allegro to rzeczywiscie tylko namiastka gieldy maszyn budowlanych. ps.Najbardziej z urody to mi sie nowy Case podoba . mdzalewscy Przeszukalam tez net pod katem Volvo - fajny sprzet , po szedzkim Saabie mam dobre wspomnienia , ale chyba na koparke VOLVO sie nie namysle . Malo tego jezdzi , moze z servisem problem byc i z pewnoscia bedzie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.12.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Co sprawdzić?Gniazda wszelkich sworzni. Sworzeń można wymienić, regeneracja gniazda, to już dużo zachodu. Tam gdzie gniazdo, to i zazwyczaj pęknięcia zmęczeniowe. Tłoczyska siłowników. Czy proste i bez uszkodzeń. Tzn. bez uszkodzeń mechanicznych, typu wgniecenia od uderzeń. Szczelność hydrauliki, czyli czy jest pod sprzętem sucho. Czy przewody metalowe nie są spawane. Spawanie to leczenie chorego na raka.Następnie okolice mocowania wieńca obrotu. Tam trudno zajrzeć, ale tam sporo pęknięć jest. Sam wieniec. Czy ma wszystkie zęby.Zresztą co ja będę pisał. Taki zakup robi się z dobrym operatorem. On wyczuje, czy pompa oleju jest oki, czy rozdzielacz działa prawidłowo itp. No bo takim sprzętem trzeba grzebnąć na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.12.2006 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Dziekuje Januszz . Zakup bedzie na poczatku stycznia . Mam nadzieje, ze sie uda i nie trzeba bedzie zaczynac od remontu Jak zwykle bede dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 A do czego konkretnie ten sprzęt ma być wykorzystany?No bo inaczej dobiera się maszynę do pracy na terenie bagiennym, a inaczej np. do grunktu powyżej IV kategorii.Np. do kopania stawów dobra jest "wędka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.12.2006 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Januszz normalnie Obiecalam znajomym ze przewioze ich lyzka od koparki. Mam juz liste zapisow Tak na powaznie bedzie sluzyla do tego samego co inne koparko -ladowarki w naszej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.12.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Wyczerpująca odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.12.2006 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Januszz jak Ci Twoi Litwini beda juz wracali to ich tez podrzuce ps.Bardzo lubie Litwinow . Mam kolezanke w Punsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Bardzo sympatyczni ludzie, oprócz drogówki Jak masz zamiar tam kopać , to sprzęt musi być naprawdę mocny. Glina i kurzawka. Wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.12.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Podobno ksiądz w Wąchocku wstawił koparkę do kościoła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Świerzak 17.12.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 http://www.autotrader.ie/ czasem naprawde mozna trafić coś za smieszne pieniądze.. tylko że daleko:( ...ale na tira wejdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.12.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 rrmi, moge ci dać lekcje jak Pan Koparkowy ściągał u nas humus to dał mi pokopać swoją koparą, a potem zasypać ten dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Podobno ksiądz w Wąchocku wstawił koparkę do kościoła . No pacz Pan Swierzak dziekuje za linka Dominika dziekuje za oferte , ale tak naprawde to czuje, ze spodobalo sie Tobie to kopanie i chcesz sie do mnie wprosic na przejazdzke Aparat mam , moze zdjecia w lyzce bede robila chetnym? Kochani pomyslcie czy gdzies kolo Was nie stoi jakas cudna kopareczka na sprzedaz ? A prosze jeszcze mi doradzic . Czy kupic taki sprzet tak od kogos kto uzywal i mu sie znudzilo i sprzedaje czy od kogos kto sprowadza to z zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.12.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Dominika dziekuje za oferte , ale tak naprawde to czuje, ze spodobalo sie Tobie to kopanie i chcesz sie do mnie wprosic na przejazdzke Oooo, jak ty dobrze mnie znasz... Aparat mam , moze zdjecia w lyzce bede robila chetnym? A ja nie chcę w łyżce, ja chcę za kółkiem i drążkiem I kopać, kopać, kopać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 18.12.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 A ja to bym wolał walcem drogowym poozić. Ci to maję ekstra robotę. Powolutku bz pośpiechu troszeczkę do przodu ,troszeczke do tyłu. Nie wiecie ile taki walec kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2006 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Walce drogie sa. Taniej wyjdzie Ci zatanczyc. Dominika masz kopanie jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.12.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 rrmi - trzymam cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 19.12.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Może tu coś znajdziesz http://www.b-m.pl/?go=opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.12.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 rrmi, gosc, ktory robil u mnie gaz, powiedzial, ze jedzie do Chin po koparki. Kupi sobie dwie, w tym jedna na czesci...Pomysl moze tandenty, niestety, gosc wie, jak robic pieniadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Może tu coś znajdziesz http://www.b-m.pl/?go=opinie Dziekuje Slawek za linka duzo tutaj tego faktycznie jest. Dominika trzymaj mmmad pomysl pewnie dobry , ale jak do Chin mialabym jechac teraz? Kobieta w podeszym wieku i Chiny Nie Wiesz czy wrocil i kupil? Jak juz kupie bede miala ja na lawecie i przez Lodz przyjdzie nam jechac to obiecuje ze wpadniemy przekopac Ci teren za domem I w lyzce przewioze cala Rodzine. To wszystko za wyzywienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.12.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 mmmad pomysl pewnie dobry , ale jak do Chin mialabym jechac teraz? Kobieta w podeszym wieku i Chiny Nie Wiesz czy wrocil i kupil? Jak juz kupie bede miala ja na lawecie i przez Lodz przyjdzie nam jechac to obiecuje ze wpadniemy przekopac Ci teren za domem I w lyzce przewioze cala Rodzine. To wszystko za wyzywienie Gdzie jak gdzie, ale w Chinach to Cie chyba jeszcze nie znaja Kontakt mi sie urwal, po tym, jak mnie skasowal za wykonawstwo... Duzo spalasz? Bo musze to przeliczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts