Jose33 16.12.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Mojemu chomikowi urosły straszne szpony,jak się go wypuszcza żeby sobie pobiegał np. po łóżku to czasem zaczepia pazurami o narzute.Czy można mu samemu przyciąć szpony albo zanieść go w tym celu do weterynarza czy też tak ma być?To mój pierwszy gryzoń w domu także nie wiem czy to sie obcina czy nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 16.12.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Po raz pierwszy idź do weta, za 5-10 zł obetnie i pokaże ci, jak to robić. Potem sam obcinaj, bo to nie jest trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hamstergong 31.10.2017 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Jakiś wyjątkowy chomik, mojemu nigdy nie musiałam obcinać. Ale faktycznie lepiej się wcześniej zgłosić do weterynarza, bo on ma takie małe paluszki, żeby mu nic nie uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anianastka 11.04.2018 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Po raz pierwszy idź do weta, za 5-10 zł obetnie i pokaże ci, jak to robić. Potem sam obcinaj, bo to nie jest trudne. musiałabym to robić z prędkością światła, bo moje szczęście usiedzi tak maksymalnie jedną sekundę i zwiewa:) ale na szczęście nie ma dużych problemów z jego pazurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiabak1234 24.07.2022 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Ja moim chomikom nigdy nie obcinałem, ale jak się tym martwisz, to poszłabym do weterynarza. Za takie coś na pewno dużo nie zapłacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts