Jose33 16.12.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 No co to też są sporty:)Lubicie grywać w te gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 16.12.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Lubię ale nie mam z kim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksetvipb 17.12.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 ja mam piątą kategorię, ale gram rzadko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.12.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Swego czasu dużo grałem w akademiku.W większości wygrywałem,oprócz jednego co grał w klubie.Raz udało mi się jedynie zremisować.Zrobił nam pokazówkę.Nas było trzech przy szachownicy a on leżał na kanapie i z głowy podawał ruchy.Nie mieliśmy szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.12.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Swego czasu dużo grałem w akademiku.W większości wygrywałem,oprócz jednego co grał w klubie.Raz udało mi się jedynie zremisować.Zrobił nam pokazówkę.Nas było trzech przy szachownicy a on leżał na kanapie i z głowy podawał ruchy.Nie mieliśmy szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 09.05.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ja mam IV kategorię. Ale grywam w szachy teraz niezwykle rzadko. Czasem tylko grywam przez internet na szachy.org. Poważniejszych partii nie grałem już od kilku lat. Cóż latka lecą, coraz mniej czasu na przyjemnośc ii na relaks. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszka 04.06.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Eeeeeeeee - to może sie pochwalę, bo chyba jedyna kobietka w tym skromnym gronie. kat. II+, ale cóż - to było dawno, dawno....a teraz to dzieci i rodzina na I miejscu. W zasadzie to juz w liceum zaczęło sie urywać. Najwięcej to się w podstawówce na turnieje jeżdziło, potem już było trudniej urywać się z lekcji . No i się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 18.07.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 A grywasz czasami na Kórnimku, czy na szachy org. Ja niestety sporadycznie. Podobnie jak u Ciebie Żona, Synek, budowa, praca i zmęczenie oraz brak czasu na hobby. W poważnym turnieju nie grałem już od 4 lat. Latka lecą, szachy zeszły na daleki plan, ale jako hobby są OK. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszka 18.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Czasami jak tata mnie męczy to zagram raz w roku w turnieju, którego jest organizatorem i sędzią zarazem (jedniodniowy, pietnastominutówki). Potem dzieci mają radochę, że mama znowu puchar przyniosła, bo ten sport raczej jest mało popularny wsród Pań, a tym samym, albo nie ma żeńskiej konkurencji, albo słabiutka. Internetowo wogóle nie gram i raczej nie bedę. W czasach szkolnych to była radocha i często darmowe wakacje, również zagranicą. Teraz raczej mam inne hobby. Fajnie czasem odkurzyć puchary i dyplomy i pochwalic się dzieciom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 29.08.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Też lubię szachy ale nie mam niestety z kim Znacie może jakieś strony w Internecie gdzie można pograć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 10.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wizjer tu możesz porać do woli i to nie tylko w szachy, choć dla mnie nie ma równie ciekawej gry. http://www.kurnik.pl/ Korzystanie z kurnika jest gratis więc życzę przyjemnej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 22.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dla mnie lepsze pd kurnika, jest http://www.szachy.org. - ale tamten serwer co jakiś czas pada. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 lubię grać ale nie mam z kim dziecko póki co umie warcaby i inne gierki na szachownicy - szachów jeszcze nie uczyłąm, ale chyba pora na to a mąż nie skory do grania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts