skorpionka 08.05.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Prosze,pomozcie mi podjac decyzje.Robie ogrodzenie z cegly pelnej,murarz twierdzi ze nie jest potrzebna siatka pod tynk.Jak mowi:"cegla ma dobra mac,walniem tynk bezposrednio,albo baranka".Kiedy tego slucham mam ochote zamienic go na inny model fachowca.W pierwszym wariancie proponowal mi bloczki zuzlowe,bo pod tynkiem nie bedzie widac,ale juz sama nazwa napawa mnie obrzydzeniem i zrezygnowalam.Z siatka czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.05.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohdan 09.05.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 dokładnie - gdy ma odparzyć z winy podłoża - odparzy z siatka ważne jest czyste i mocne podłoże - zamiast siatki mozna podłoże wmocnić unigruntem [ Ta wiadomość była edytowana przez: bohdan1 dnia 2003-05-09 10:01 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohdan 09.05.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 murarz - podejrzewam, moze w inny sposób może spowodować tendencje do odparzeń - zamiast tynku dwu lub trzywarstwowego (oprócz "baranka" czyli warstwy nakrapanej terrabona)może zastosować uproszczenie - robiac tynk jednowarstwowy (czyli jedna gruba warstwa)wtedy mozliwość odparzenia tynku jest prawdopodobna - i to bywa przyczyna spękań i odparzeń - odradzam tynk przy upałach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 09.05.2003 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Dziekuje Wam bardzo,spadl mi kamien z serca. Pitbull,doceniam Twoja wyzszosc niesienia pomocy ,nad niechecia do skorpionow Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.05.2003 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Co za pamiec - godna skorpiona Od kazdej reguly sa wyjatki - moze z takowym mamy doczynienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 10.05.2003 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Na mnie padl ten wyjatek?Jestem wrecz zazenowana:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.05.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Lepiej zabrzmi "Szczerze zaskoczona tym wyborem ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 12.05.2003 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Nie wiem jak brzmi,poniewaz nie slysze jak Tobie to dzwieczy.Widocznie mamy rozne brzmienie:smile::smile:i tak byc powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.05.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Slusznie U mnie brzmi pieknie - jak brzeczenie pszczoly na wiosne po wybudzeniu muskanej pierwszymi promieniami wiosennego slonca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts