logout 09.10.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 okna 19700zł z montażem w tym okno rozsuwane coś koło 3m okucia winthaus - czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 10.10.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Witajcie po dłuższym czasie Mieszkamy już od stycznia- mieszka się wspaniale. Jesteśmy na etapie wykańczania góry (dół jest na tip top ). Stąd mam do Was prośbę- czy możecie wrzucić zdjęcia pokoju na górze- tego na wprost schodów (albo inaczej- ten, który jest obok małego). Jestem ciekawa jak go zaaranżowaliście- my planujemy tam sypialnię i jakoś nie mam pomysłu Pozdrawiam cieplutko Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro122 15.10.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Witam. ocieplenie poddasza i osb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro122 15.10.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 I jeszcze jedno. Muszę się pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 18.10.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 (edytowane) Mieszkamy już prawie dwa miesiące, jest po prostu super (minusem jest tylko "droga" dojazdowa a w zasadzie jej brak ). Powoli kończymy elewację, zostało tylko oświetlenie i barierka w sypialni. Poniżej kilka fotek Edytowane 18 Października 2014 przez AWKl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vabien23 18.10.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 WOW! jestem pod wrażeniem, bardzo fajny, nowoczesny wygląd! czekam na więcej fotek jaką macie dachówkę? Mieszkamy już prawie dwa miesiące, jest po prostu super (minusem jest tylko "droga" dojazdowa a w zasadzie jej brak ). Powoli kończymy elewację, zostało tylko oświetlenie i barierka w sypialni. Poniżej kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 18.10.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Super!!! Czekam na fotki wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 19.10.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 WOW! jestem pod wrażeniem, bardzo fajny, nowoczesny wygląd! czekam na więcej fotek jaką macie dachówkę? Mamy Braas Tegalit kolor antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 19.10.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 U nas brakuje jeszcze mebli do salonu i szafy do sypialni + całej masy innych akcesoriów dekoracyjnych . Pokoje dzieci są już gotowe a to najważniejsze. Poniżej fotki łazienki dolnej i naszej przy sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 19.10.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Klatka schodowa,ściana w sypialnia (wejście do łazienki i garderoby) i oświetlenie w wiatrołapie (wczoraj ekipa je skończyła) - reszty wiatrołapu nie pokazuję bo go po prostu jeszcze nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 19.10.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 i na koniec pokoje dzieci, kuchnia i część salonu (jeszcze bez firan , fotela i docelowej ławy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 19.10.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Wnętrza są piękne- bardzo mi się podobają! Łazienki - piękne! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 19.10.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Wnętrza są piękne- bardzo mi się podobają! Łazienki - piękne! Pozdrawiam serdecznie Dzięki niestety aranżacja nie była robiona przez nas , wszystko zleciliśmy projektantce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vabien23 19.10.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 AWKI - PRZEPIĘKNIE! Wszystko mi się podoba ta mapa na suficie u dziecka to tapeta? naklejka? gdzie kupiliście? Górna łazienka - taką chcę u siebie . Wszystko pięknie , naprawdę gratulacje. No i te światła... super i na koniec pokoje dzieci, kuchnia i część salonu (jeszcze bez firan , fotela i docelowej ławy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 19.10.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 AWKI - PRZEPIĘKNIE! Wszystko mi się podoba ta mapa na suficie u dziecka to tapeta? naklejka? gdzie kupiliście? Górna łazienka - taką chcę u siebie . Wszystko pięknie , naprawdę gratulacje. No i te światła... super Mapa to tapeta złożona z 7 części . Czekaliśmy 5 tygodni na fachowca , który to zrobi dobrze. Tapetę kupiliśmy przez sklep internetowy Kidstown.pl l( jesli chcesz link na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_Piotr 20.10.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 U nas brakuje jeszcze mebli do salonu i szafy do sypialni + całej masy innych akcesoriów dekoracyjnych . Pokoje dzieci są już gotowe a to najważniejsze. Poniżej fotki łazienki dolnej i naszej przy sypialni Co to za płytki w górnej łazience? Paradyż masto grys? Jesteśmy na etapie projektowania łazienek i o tyle co na dolną jesteśmy zdecydowani, to nad górną się zastanawiamy nad masto grys a doblo grafit z Paradyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 21.10.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Co to za płytki w górnej łazience? Paradyż masto grys? Jesteśmy na etapie projektowania łazienek i o tyle co na dolną jesteśmy zdecydowani, to nad górną się zastanawiamy nad masto grys a doblo grafit z Paradyża. Plytki to NOVABELL MILANO MONTENAPOLEONE ( trzy typy płytek z tej kolekcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JDIT 21.10.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Nasz rodosek w nowej odsłonie - doczekaliśmy się elewacji . Jeszcze wiele do zrobienia wokół i drobiazgi do skończenia, ale większa część prac elewacyjnych za nami - ufff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 21.10.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 [ATTACH=CONFIG]285662[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]285663[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]285664[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]285665[/ATTACH] Nasz rodosek w nowej odsłonie - doczekaliśmy się elewacji . Jeszcze wiele do zrobienia wokół i drobiazgi do skończenia, ale większa część prac elewacyjnych za nami - ufff.... Elewacja mega mi się podoba Wyszło świetnie- kolory dobrane ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optymistka1719506824 23.10.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 AWKI, proszę napisz co jest na ścianie salonu za kanapą? cudne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts