michell 21.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Nie jest tak zle, z parków jurajskich a gdzie stawiacie domek moze sasiadujemy :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 21.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 witam...ja mieszkam na osiedlu "jurajskim" a kupilismy działkę w jurze ... hihi....mnikówpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 21.07.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 A moj domek buduje się przy ul. Jurajskiej :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 21.07.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 michell....czyżby to ta ulica ,którą prawie codziennie mijam jadąc do pracy? mydlniki....albo to już szczyglice ?????????? no to było by...toć to przecież za rogiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 21.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Moja Jurajska jest w Modlnicy ale obok dosc niedaleko jest ul.Jurajska w Krakowie rzut beretem są od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 23.07.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 No proszę nawet sąsiedzi się znaleźli Wszystkim życzę szybkich decyzji, pozwoleń i robót! U nas jest już ogrodzenie boczne, tynki wszędzie i ogrzewanie (z grzejnikami), wykafelkowany garaż i kotłownię, w spiżarni sufit podwieszany, dach cały ocieplony wełną. Mamy już prawie cały materiał do tynków zewn., które będą się robić w sierpniu. Tylko problem z balustradami - chcemy kute a duże rozbieżności w cenie Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 23.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Oj no znależli sie Chcesz to dam ci numer znajomego ktory robi takie rzeczy zawsze mozna zapytac i porownac tylko czy sie to oplaci bo jakos to bys musiał odebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 23.07.2007 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Michell jeśli masz to chętnie przedzwonię i zapytam - a Kraków niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 23.07.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 23.07.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 michell !!!! zdjęcia z dzisiejszch postępów prosimy!!!! remle.. mam namiar do trzebini - hmmm.to troszkę bliżej..jeżeli chcesz..luknij i na ich ceny..wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 23.07.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 powolutku bedą jeszcze nie zrobiłam nawet :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 23.07.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 http://images23.fotosik.pl/35/e233db6c66bb05e8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 24.07.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 michell my mamy zamiar budować w kleszczowie-to jest za Zabierzowem, więc do modlnicy mamy rzutberetem i napewno Cie odwiedzimy a raczej Twój domek. pancka - do Mnikowa też mam rzut beretem, a Ty masz domek rodo6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 24.07.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 he he he no to faktycznie sami sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 25.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 straaasznie dawno tu nie byłam, ale witam ponownie:) My już mamy prawie stan zero, postaram się wkleić jakieś zdjęcia Ale jak widzę jak Wasze domki pną się do góry to aż serce rośnie U nas majstry zaczynają budować sciany na koniec czerwca (przynajmniej taką mam nadzieję, bo już dwa razy przekładał termin) I jeszcze jedna refleksja mi sie nasuneła, że budowniczy domu w rodedendronach są miłosnikami goldenków. My co prawda jeszcze nie mamy swojego, ale jak tylko wybudujemy domek to zakupimy sliczna zlotą sunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 25.07.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Aha jeszcze o zmianach w naszym projekcie niestety trafilismy na tragcznego architekta, o przejsciach z nim mozna przeczyc w moim dzienniku budowy, suma sumarum wproadzilismy naprawde niewiele zmian: 1. podniesienie scianki kolankowej o jeden pustak 2. zamienilismy kuchnie z gabinetem i dzieki temu mam wieksza kuchnie z widokiem na ogród i las (a raczej bede miała ) 3. zamienilismy wielkosci okien na "bardziej" standardowe, zamienilismy niektóre DUŻE okna (w pokoju dzieci), tak aby zmiejszyc ilosc wyjsc na balkony i to chyba tyle domu szukalismy na tyle długo, że rodendrony prawie w 100% spełniały nasze oczekiwania. Teraz sie tylko zastanawiam czy salon nie jest za mały... czy bede miała wystarczajaco duzo szaf, zeby poupychac tam miliony ciuchów mojej córki i jej zabawki itp itd... Jakie są wrazenia Wasze - gdy juz widzicie sciany? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 25.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ja ściany widze przed oczyma duszy mojej tylko i wyłacznie niestey. Ale widac juz parę desek w piwnicy, beton na dzis zamowiony ale ciekawe co z tego wyjdzie. NIe wszyscy mnie się podoba Labrador i taki piesek bedzie nam biegał po ogrodku kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 25.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 NIe wszyscy mnie się podoba Labrador i taki piesek bedzie nam biegał po ogrodku kiedys Michell, a czy labrador i goldenek to prawie nie to samo? My tez bedziemy mieli labradorka, tylko złotego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 25.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 25.07.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 oj nie wszyscy za goldenami-ja mam wilczóra złotego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts