angela82 25.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 michell a Modlnica to jeszcze gmina Zabierzów, czy już Kraków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 25.07.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 To jest gmian sąsiednia Wielka Wies . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolcia12 25.07.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Aga & Janusz - golden i labrador to na pewno nie to samo. Te pieski różnią się wyglądem, charakterem, itp... ale to nie to forum. Jedyne podobieństwa to super łagodne usposobienie, towarzyskość i łakomstwo.A jeśli chodzi o domek - mi salon też się wydaje trochę mały, jak na dom, ale wszyscy, którzy nas odwiedzają uważają, że przesadzam. Jeśli chodzi o ilość szaf, nie wiem, gdzie je planujesz. My na pewno zrobimy garderobę w tym małym pomieszczeniu nad garażem. Ponadto planuję szafę we frontowym pokoju na górze (we wnęce między ścianką działową, a kominem). W naszej sypialni nie ma szans na szafę, więc myślę tylko o dwóch komódkach. Myślę, że jakąś szafę da się jeszcze wcisnąć w tym małym pokoju na górze (z oknem dachowym). Ale tak naprawdę, to czas pokaże, czy te wszystkie plany będą mogły być zreazlizowane. Ja już w tej chwili przeżyłam wielkie rozczarowanie, jeśli chodzi o pomieszczenie gospodarcze. Zaplanowałam tam sobie jakieś szafeczki na przetwory, słoiczki itp. I tylko dlatego zrezygnowałam z tej spiżarki, która pierwotnie była w kuchni. Niestety w pomieszczeniu gospodarczym zostały zainstalowane wodomierze, rozdzielnia elektryczna i w tej chwili wstawię tam może jedną szafkę stojącą. I tyle po mojej spiżarce.A tak na marginesie - my jesteśmy właśnie na etapie wylewek. Potem zaraz poddasze i płytki. Sama się nie spodziewałam kopiąc w Sylwestra fundamenty, że tak szybko to pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 25.07.2007 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Wiolcia niech idzie jak najszybciej Ciągle w górę A te wszystkie przyłącza czemu nie w garażu?? Teraz to już musztarda po obiedzie, ale w tym domu jest tak mało schowków i pom.gosp., że trzeba kombinować jak się da powodzenia Aga i Janusz my mamy powiększony salon o ten gabinet i jak dla mnie jest OK, ale jakbym miała go jednak zrobić to salon byłby za mały (ale to subiektywne uczucie ) Ja w salonie planuję i jadalnię (przy wykuszu) i odpoczynek na kanapach + kącik TV Golden i Labrador to NIE SĄ prawie te same pieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 25.07.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ja to juz chyba tylko wam moją dziurę bedę pokazywac http://images23.fotosik.pl/37/0c077b51b0d223e0m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 25.07.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Michell piękna dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 25.07.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 najpiękniesza we wsi całej :] eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 25.07.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zobaczysz jak szybko taka dziura potrafi się przeistoczyć w coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 25.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 yyyy w większą dziure :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
La_bruijta 26.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 liczył ktoś może ile potrzeba metrów kwadratowych pustaka na ścianki działowe (te 12 cm i 10cm)? myślicie że 50 m2 wystarczy?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekania 27.07.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Jak widzę jak Wam te domu rosną, to aż się nei mogę doczekać. Ostatnio widziałam na żywo jeden Rodo6 - BAJKA! W projekcie archona są instalacje wod-kan, CO i elektryczna - są to sensowne instalacje, czy tylko pic na wodę i i tak trzeba robioć własne projekty, pytam bo słyszałam, że kolornik jest np. nieprzydatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Namtar 27.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 WitamNa wstepie chcialbym powiedziec ze fajnie czyta sie Wasze posty i mnie osobiscie duzo saly do myslenia. Ja wraz z moja żonka i 9 miesiecznym synem tez przygotowujemy sie do wybudowania Rodo 6. Chcemy to zrobic systemem gospodarczym wiec napewno nie bedzie to takie zawrotne tempo jak u Was. Placem budowy jest dzialka w Czechowicach Dziedzicach.W miare mozliwosci bede rowniez dozucal swoje "trzy grosze" do forum.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 30.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 http://images30.fotosik.pl/41/668b2b502a1d3898m.jpgStan na piątek, dzis juz cos mamy zalewac pytanie tylko czy fundamenty czy robaka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 30.07.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Michell widzisz jak super Coraz piękniejsze te Twoje dziury a w krótce i mury Namtar wiatmy i czekamy na te Twoje grosze Każde się przydają i dla nas i dla "potomności" Krzysiek&Ania powodzenia dajcie znać jak tam Wasze decyzje La_bruijta niestety nie liczyliśmy, więc nie pomożemy A u nas od dziś robi się elewacja zewnętrzna - i znów dylemat na który kolor się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 30.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 remle jednak nie robaka zalalismy lecz fundamenty wieczorkiem wkleje jakies zdiecie albo conajmniej dodam do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 30.07.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 łał to czeakmy na nowinki budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekania 30.07.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 REMLE - to ładnie, jak zdecydujecie się na te kolorki, to czekamy na zdjęcia z efektem końcowym. Na pewno będzie super, jak wszystko, ale i tak czekamy na zdjęcia z niecierpliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 31.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 http://images25.fotosik.pl/42/8a66028c0656b6b4m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 31.07.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Michell pięknie Dzisiaj jedziemy do Krakowa w sparwie balustrad Krzysiek&Ania na pewno wkleimy fotki A jak tam się ma lukarna??? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 31.07.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Do mojego znajomego czy cos taniej znaleźliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts