TAR 22.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 (edytowane) ....... Edytowane 25 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 22.09.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam, mam pytanie zaczynam budowę projektu Rodo 6 (P) czy ktoś podchodził do tej wersji Rododendrona? Jakieś uwagi, i/lub zmiany w projekcie które mogły by byc pomocne ? Buduje na śląsku,proszę o wszelkie informacji nawet jesli ktoś zna kogoś lub nadział sie na wątek z Rodo 6(p). pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodo_6 22.09.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam wszytkich miłośników Rodo 6, mam pytanie czy jest ktoś ma forum kto buduje taki dom w woj. lubelskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 22.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jestem z Lubelskiegp/okolice Biłgoraja, ale buduję rodo 8, Zapytaj najlepiej w tym temacie:http://forum.muratordom.pl/dom-w-rododendronach-6,t88611.htm tu może nikt nie zajrzeć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 23.09.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj, napisz np. do Cecil na prv, ona jest na bieżąco z Rodo 6 P. Też się przymierzam do tego projektu, jednak moje plany zmiany parteru (np. pomniejszenie łazienki, by wygospodarować małą garderobę) nie były jeszcze konsultowane z architektem. Poza tym warto prześledzić ten wątek od początku (wiem, wiem, masa czytania - ale warto!!) ludzie mają świetne pomysły, a większość z nich da się zastosować również do wersji podpiwniczonej.Pozdrawiam i powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 23.09.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam Potrzebuje szybko pomoc. Czy dawaliście pod płatew ceowniki C200 na całej długości. W zdjęciach na forum nie widziałem w ogóle abyście dawali. Ja planuj dać 1m długości nad słupami nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cecil 23.09.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam, mam pytanie zaczynam budowę projektu Rodo 6 (P) czy ktoś podchodził do tej wersji Rododendrona? Jakieś uwagi, i/lub zmiany w projekcie które mogły by byc pomocne ? Buduje na śląsku, proszę o wszelkie informacji nawet jesli ktoś zna kogoś lub nadział sie na wątek z Rodo 6(p). pozdrawiam, pytaj, a ja postaram się odpowiedzieć Jesli chodzi o zmiany w zakresie piwnicy to my nie wprowadzaliśmy żadnych zmian, a piwnica jest naprawdę piękna. Ja szczerze polecam budowanie piwnicy. Gdzies na wcześniejszych stronach podałam nawet przybliżone koszty. My jesteśmy na etapie więźby, dachówka i okna wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 23.09.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cecil, to i ja Cię wykorzystam od razu, skoro ten wątek wypłynął czy na parterze bardzo przeszkadza wejście do piwnicy usytuowane na linii kominka (wiem, że zrezygnowałaś z kominka, ale liczę na Twoją wyobraźnię)? W wypadku likwidacji gabinetu, mam wrażenie, że drzwi do piwnicy znajdą się niemal w salonie... Co o tym myślisz? I czy planujesz może wentylację mechaniczną? (wówczas można przerzucić kotłownię pod kominek i zlikwidować jeden komin... tak kombinuję...) Z góry dzięki za wszelkie sugestie, pozdrawiam serdecznie Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 (edytowane) ....... Edytowane 25 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 23.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzięki Aniu, to już jeden problem z głowy buźka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cecil 23.09.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cecil, to i ja Cię wykorzystam od razu, skoro ten wątek wypłynął czy na parterze bardzo przeszkadza wejście do piwnicy usytuowane na linii kominka (wiem, że zrezygnowałaś z kominka, ale liczę na Twoją wyobraźnię)? W wypadku likwidacji gabinetu, mam wrażenie, że drzwi do piwnicy znajdą się niemal w salonie... Co o tym myślisz? I czy planujesz może wentylację mechaniczną? (wówczas można przerzucić kotłownię pod kominek i zlikwidować jeden komin... tak kombinuję...) Z góry dzięki za wszelkie sugestie, pozdrawiam serdecznie Magda Jesli chodzi o wejście do piwnicy to naprawdę nie widze żadnego problemu - jak dla mnie będzie można tam tańczyć. Postaram się zrobić zdjęcie wnętrza. Ja nie planuje wentylacji mechanicznej, a kotłownia pod kominkiem stwarza jeden problem, w najładniejszym pomieszczeniu w piwnicy masz kotłownię. Ja np. w pomieszczeniu pod salonem planuje swoje biuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 23.09.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj, napisz np. do Cecil na prv, ona jest na bieżąco z Rodo 6 P. Też się przymierzam do tego projektu, jednak moje plany zmiany parteru (np. pomniejszenie łazienki, by wygospodarować małą garderobę) nie były jeszcze konsultowane z architektem. Poza tym warto prześledzić ten wątek od początku (wiem, wiem, masa czytania - ale warto!!) ludzie mają świetne pomysły, a większość z nich da się zastosować również do wersji podpiwniczonej. Pozdrawiam i powodzenia!! hej, z tego co zrozumiałem (zmiana wielkosci łazienki) to scianka ta jest tylko działowa wiec architekt ci tu w zupelności nie potrzebny ja raczej napewno likwiduje sciankę gabinetową- duzy salon, i napewno podpiwniczenie pod garażem co umozliwi składowanie np. opalu stałego węgiel, groszek itp. jednoczesnie robiąc w pom. gospod. nr 3(kotłowni) zsyp, otwór umozliwiający dozowanie np. groszku -szybko i bezbolesnie. Pozdrawiam i życzę również sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 (edytowane) ..... Edytowane 25 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosik21 23.09.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wow, Ania, ty już tak o wszystkim myślisz Ja na dniach będę miała więźbę na budowie, a jeszcze nie wybrałam dachówki Koniecznie chcę mieć płaską: albo creaton domino łupek albo Braas Tegalit grafit. Różnica między nimi to około 7 tys., na korzyść Braasa, ale to jest cement Zwlekam do ostatniej chwili, jak ze wszystkim zresztą A jesli chodzi o parapety zewnętrzne, to..., sama nie wiem, może szare, takie jak rynny Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERKA85 23.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam. Mamy kupione, ale jeszcze nie wstawione parapety z granitu biało szare. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERKA85 23.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam. Mamy kupione, ale jeszcze nie wstawione parapety z granitu biało szare. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERKA85 23.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam. Mamy kupione, ale jeszcze nie wstawione parapety z granitu biało szare. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERKA85 23.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam. Mamy kupione, ale jeszcze nie wstawione parapety z granitu biało szare. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts