TAR 24.05.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) .... Edytowane 25 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) .... Edytowane 25 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) ...... Edytowane 25 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Namtar 24.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 TARdlaczego masz zrobiony po2jny stelaz pod KG? Jakies konkretne powody? Czy pierwsza warstwe stelazu na uchwytach grzybkowych czy na ESach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) ...... Edytowane 25 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 25.05.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam Czy ktoś mógły zrobić zdjęcia dolnej łazienki i wrzucic na forum, chodzi mi szczególnie o ten kąt pod schodami. Widać na zdjęciach, że pod schodami można zrobić prysznic i wc ale z tyłu zostaje jeszcze kawałek miejsca (pod dolnym biegiem schodów), macie to jakoś wykorzystane, może jest od strony pokoju wnęka pod schodami. Coś mi nie gra z tą łazienką i chciałabym sprawdzić. Z góry dzięki. U nas już kończy sie budowa ścianek działowych, jutro zalewamy wieniec i schody i wchodzą górale do dachu. Miło patrzeć jak rośnie domek, no i ścianki działowe dają już jakieś wyobrażenie o pomieszczeniach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudi-82 25.05.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam Jestem tutaj nowy i na etapie wyobru projektu. Rodo 6 G2 jak narazie wygrywa. Widzę, że to forum jest bardzo aktywne. Czy istnieje możwliosć zobaczenia tego domku gdzieś w okolicach Warszawy, Pułtuska, Płocka, Sochaczewa lub Bydgoszczy, Torunia, Inowrocławia i Włocławka (w tych 4 ostatnich rzadziej bywam ale jakby by była możwliość to chętnie odwiedze rodzinne strony ) Można wiedzieć jaki jest atkualnie koszt budowy takiego domku do stanu surowego zamkniętego? Chodzi mi głównie o materiały, ponieważ będę budował systemem gospodarczym... pozdrawiam i przepraszam jeżeli umieściłem to pytanie nie w tym wątku co trzeba (do admina - jeżeli uważacie, że powinno to być w innym dziale to możecie przenieść ) rudi-82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata400 25.05.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam Wszystkich budujących rodoska6!Od jakiegoś czasu przeglądam forum i jestem pod wielkim wrażeniem Waszych pięknych domków.My planujemy budowę na wiosnę przyszłego roku:( Obecnie przebywamy za granicą, ale projekcik już się maluje.Wprowadziliśmy kilka zmian do naszego rodoska( 2 duże okna nad wykuszem, piwniczka pod połową domku,powiększona łazienka na dole, brak spiżarki) Materiał na domek już kupiony poza blachodachówką, ale to na jesień.Mam prośbę do Adamki2- czy możecie ponownie wkleić zdjęcia waszych pokoi? Pięknie wyglądają te tapety, a na forum zdjęcia są czasowo niedostępne. Z góry dziękuje i pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka17 25.05.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) czy ktos moze pomniejszal gabinet na dole by powiekszyc salon, mozecie przeslac na e-meila ([email protected])jakies zdjecia lub skany dziekuje Edytowane 25 Maja 2010 przez lenka17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_Paweł 25.05.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witamy wszystkich budowniczych!Jesteśmy obecnie na etapie stanu zero i musiny wkopać rury od kanalizy. Mam więc prośbę, czy moglibyście przesłać na maila ([email protected]) lub umieścić na forum zdjęcia dolnej łazienki? Chodzi mi przede wszystkim o kącik pod schodami i miejsce na prysznic, bo nie możemy się zdecydować gdzie będzie stało WC (nie chciałabym go umieszczać na wprost wejścia do łazienki). Z góry bardzo dziękuję.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenaMarcin 26.05.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 To jest zdjęcie robione z drzwi.. http://images39.fotosik.pl/245/443505eda4e218c7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia1984 26.05.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam Jestem tutaj nowy i na etapie wyobru projektu. Rodo 6 G2 jak narazie wygrywa. Widzę, że to forum jest bardzo aktywne. Czy istnieje możwliosć zobaczenia tego domku gdzieś w okolicach Warszawy, Pułtuska, Płocka, Sochaczewa lub Bydgoszczy, Torunia, Inowrocławia i Włocławka (w tych 4 ostatnich rzadziej bywam ale jakby by była możwliość to chętnie odwiedze rodzinne strony ) Można wiedzieć jaki jest atkualnie koszt budowy takiego domku do stanu surowego zamkniętego? Chodzi mi głównie o materiały, ponieważ będę budował systemem gospodarczym... pozdrawiam i przepraszam jeżeli umieściłem to pytanie nie w tym wątku co trzeba (do admina - jeżeli uważacie, że powinno to być w innym dziale to możecie przenieść ) rudi-82 Witam. My budujemy w okolicach Mińska Mazowieckiego i jesteśmy na etapie tynków. Jeśli jesteś zainteresowany obejrzeniem domu to napisz ([email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 26.05.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 To jest zdjęcie robione z drzwi.. http://images39.fotosik.pl/245/443505eda4e218c7.jpg Wielkie wielkie dzięki. O to mi właśnie chodziło tak też sobie to wymyśliłam. W miejscu gdzie macie umywalkę mam wyjscie kanalizy. ale to nie problem bo tak jak u was widzę schowa się za szafką a do kibelka można podprowadzić i tak bo wisi geberit więc też jest gdzie schować. A za kibelkiem jeszcze sobie sciankę z mini dzrzwiczkami postawię i zrobie schowek na mopa i wiadro. jeszcze raz dziękuję za zdjęcie pozdrówki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misial 27.05.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja mam pytanie z innej beczki.Jakie są konsekwęcje zmiany kierownika podczas budowy?Czy gwarantowana kontrola z inspektoratu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudi-82 27.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Super! Dzieki wielkie Wysałem już maila zapytaniem na kiedy można się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 27.05.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam Jakie macie dachówki ? ja muszę zamówić ale nie mogę się zdecydować. Chciałam Brasa bałtycką w kolorze kasztan ale po pierwsze jest ciężko z dostępniścią a po drugie jak ją zobaczyłąm na żywo to jakoś nie specjalnie mi podeszła. No więc myślę...... podpowiecie coś.....może robena średzką falistą ? No i pochwalę się, wczoraj zawisła wiecha )) 6 tygodni zajęło wybudowanie domku, teraz czekam na górali, będą 7 czerwca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opal101 27.05.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Pytanie do TAR: przepraszam ale wrócę do do wątku z rozdzielnią prądową. Gdzie ją najlepiej umieścić, czy w kotłowni za garażem czy w garażu????? TAR gdzie jest twoja widoczna na zdjęciu????? Napiszcie coś bo nie mam koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 27.05.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja mam pytanie z innej beczki. Jakie są konsekwęcje zmiany kierownika podczas budowy? Czy gwarantowana kontrola z inspektoratu? Nie ma żadnych konsekwencji. W starostwie składa się papiery nowego kierownika i można kontynuować budowę. U mnie inspektorów po zmianie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 27.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam Jakie macie dachówki ? ja muszę zamówić ale nie mogę się zdecydować. Chciałam Brasa bałtycką w kolorze kasztan ale po pierwsze jest ciężko z dostępniścią a po drugie jak ją zobaczyłąm na żywo to jakoś nie specjalnie mi podeszła. No więc myślę...... podpowiecie coś.....może robena średzką falistą ? No i pochwalę się, wczoraj zawisła wiecha )) 6 tygodni zajęło wybudowanie domku, teraz czekam na górali, będą 7 czerwca. pozdrawiam Zastanów się trzy razy zanim zdecydujesz się na dachówkę robena. W składzie prezentują się dobrze, ale już na dachu gorzej. Często są krzywe i ciężko je spasować. U mojego kumpla na rocznym dachu (czarny z połyskiem) można zobaczyć co są warte, już widać spękania - dramat. U mnie ostatecznie stanęło na creatonie premion antracyt. Gdyby nie moi "specjaliści pseudo dekarze" to dach nieźle by się prezentował. Niestety w stosunku do robena trzeba było dołożyć kilka tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 27.05.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Zastanów się trzy razy zanim zdecydujesz się na dachówkę robena. W składzie prezentują się dobrze, ale już na dachu gorzej. Często są krzywe i ciężko je spasować. U mojego kumpla na rocznym dachu (czarny z połyskiem) można zobaczyć co są warte, już widać spękania - dramat. U mnie ostatecznie stanęło na creatonie premion antracyt. Gdyby nie moi "specjaliści pseudo dekarze" to dach nieźle by się prezentował. Niestety w stosunku do robena trzeba było dołożyć kilka tysięcy. Ja mam Robena (ROBEN Dachówka średzka brązowa) i właśnie na dachu prezentuję się o niebo lepiej niż w składzie. W zależności od konta patrzenia i światła jest brązowa lub czarna. Ekipa która kładła dach nie miała z nią problemów. Znajomi którzy odwiedzają budowę twierdzą, że bardzo ładna. Tak wiec jak to zwykle bywa co osoba to inna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts