renata400 21.07.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Bamari!!! Pięknie;) Łazienka po prostu śliczna.Życzę szybkiej przeprowadzki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniac 21.07.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witajcie, schody już zostały wykonane więc tak jak obiecałem zamieszczam fotki oraz górnej łazienki. Powoli widzimy koniec bałaganu w RODOSKU:D Zdradź prosze ile kosztowały was schody. pozdrawiam MAriola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka17 21.07.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dziękuje mWILQ i lokmen.Mama nadzieje,że następnym razem będzie lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamari 21.07.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dziś wieczorem wrzucę jakieś nowe fotki, właśnie jedziemy na budowe, przez ostanie trzy tygodnie było non stop biało cały czas robili gładź i wyglądało jakby nic nie robii ale teraz góra już raz pomalowana a dziś bedzie u góry wszędzie podłoga. Najgorzej że ,,płytkarz,, sobie do 8 sierpnia zrobił urlop i pojechał na urlop do Hiszpanii.....chyba za dobrze mu płacimy:) Ktoś pytał o schody nasze wyjdą ok 12 tys już się robią stolarz czeka tylko aż budowlańcy zejdą z góry na dół i nie będą mieli po co chodzić do góry a zejdą myśle do końca tego tygodnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery_25 21.07.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam wszystkich!! Mam pytanie w sprawie strychu, a dokładnie z jakich materiałów robiliście podłogę na strychu? Nam polecono zamiast płyty osb płytę wiórową ale nie jestem przekonana do końca czy to wystarczy. A czy na strychu robi się sufit i dodatkowe ocieplenie???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamari 21.07.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 u nas jest zrobione z płyty OSB 120mm i mamy ocieplony dach i tam gdzie jest strop płaski też jest wełna w najgrubszym miejscu nawet 30cm..... później bedzie tańsze grzanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo 21.07.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Zdradź prosze ile kosztowały was schody. pozdrawiam MAriola Witaj Schody nas kosztowały 9300, jesion bejcowany 3 razy, w tym barierka ze stali nierdzewnej łączona z drewnem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo 22.07.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Witam wszystkich!! Mam pytanie w sprawie strychu, a dokładnie z jakich materiałów robiliście podłogę na strychu? Nam polecono zamiast płyty osb płytę wiórową ale nie jestem przekonana do końca czy to wystarczy. A czy na strychu robi się sufit i dodatkowe ocieplenie???????? Witaj, my podłogę na strychu robiliśmy z płyty wiórowej impregnowanej (22mm) i to w zupełności powinno wystarczyć, co do ocieplenia strychu to mamy zamiar zrobić bo wełny zostało dość by dokonać izolacji, a to na pewno wpłynie na leprze wygłuszenie poddasza i ocieplenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agazaw 23.07.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam! mam pytanie odnośnie okien. jaki orientacyjnie jest ich koszt? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 23.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam! mam pytanie odnośnie okien. jaki orientacyjnie jest ich koszt? pozdrawiam agazaw my daliśmy za okna w naszym rodku 12 000 w tym było tylko jedno okno dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ToSz01 23.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam! mam pytanie odnośnie okien. jaki orientacyjnie jest ich koszt? pozdrawiam Witam My własnie jesteśmy na etapie zbierania ofert na okna i do wersji 6P z prostokatnym wykuszem wyszklonym na całej wysokości z obustronnym kolorem, ukrytymi zawiasami i jeszcze kilkoma bajerami dostaliśmy najlepszą ofertę z montażem w kwocie 18 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 24.07.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Witam! mam pytanie odnośnie okien. jaki orientacyjnie jest ich koszt? pozdrawiam orientacyjnie ok 13tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solskjer 24.07.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Mam pytanie do SOLSKJER Jaki macie strop na poddaszu lekki?czy moze monolityczny?Dziekuje strop drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkopi 25.07.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam! mam pytanie odnośnie okien. jaki orientacyjnie jest ich koszt? pozdrawiam Witaj Okna w wykuszy do samego dołu, 4 okna balkonowe, bez okien dachowych. Kolor jednostronny. Koszt okien 13.200 zł. Okna z firmy Oknoplast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkopi 25.07.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam!Jestem na etapie zamawiania bram garażowych. Jakiej firmy wybieraliście bramy i czy furtka w bramie jest bardzo potrzebna? Cena za furtkę wynosi prawie tyle co jedna brama bez furtki. Jakie bramy są najlepsze? Segmentowe, roletowe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 25.07.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam! mam pytanie odnośnie okien. jaki orientacyjnie jest ich koszt? pozdrawiam U mnie 18.600 ,- z robocizna i podatkiem 7%; okna na profilu Bruegmanna, kolor obustronny, 3xokna piwniczne, dwie rolety zewnetrzne na dwoje drzwi (balkonowe i tarasowe), reszta standardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayleigh 25.07.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Mam pytanko - czy ktoś mógłby podzielić się np. w folderze publicznym kosztorysem wersji 6W i/lub 6P? Nie możemy ogarnąć tej papierologii :/ Na szczęście mamy już skończoną adaptację i po wszystkich zmianach wyszły nam wnętrza jak w wersji 6G Teraz jeszcze ten kosztorys i może już jakoś pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANET 13 25.07.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Witam! mam pytanie odnośnie okien. jaki orientacyjnie jest ich koszt? pozdrawiam Witam nam okna z montażem wyceniono na 19 tys. (16 sztuk) nadal na nie czekamy - okna 3-szybowe ze szprosami - okna na profilu Brugmann, - kolor obustronny orzech pozdrawiam serdecznie:) Edytowane 25 Lipca 2011 przez JANET 13 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nutka_ 25.07.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam! mam pytanie odnośnie okien. jaki orientacyjnie jest ich koszt? pozdrawiam Witaj agazew, U nas okna trzyszybowe, z dodatkowym cieplejszym wkładem wycenione mamy na kwotę około 17 tyś. To jest cena która zawiera też montaż (1600 zł) . Okienka firmy Oknoplus. Czas oczekiwania podali nam między 5 a 6 tygodni. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANET 13 25.07.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Witam! Jestem na etapie zamawiania bram garażowych. Jakiej firmy wybieraliście bramy i czy furtka w bramie jest bardzo potrzebna? Cena za furtkę wynosi prawie tyle co jedna brama bez furtki. Jakie bramy są najlepsze? Segmentowe, roletowe? Pozdrawiam Witam, my bramę garażową zamówiliśmy firmy Wiśniowski jest to brama segmentowa bez przetłoczeń o wymiarach wys200/szer260 cena z montażem 4tys.- nadal na nią czekamy:( Furtki w bramie nie zamawialiśmy gdyż wydaje nam się ona niepotrzebna. Pozdrawiam serdecznie:) Edytowane 25 Lipca 2011 przez JANET 13 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts