TAR 29.11.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 niestety u nas tez powietrze jest bardzo suche, kupilismy nawilżacz do sypialni i od tej pory jest fajnie nie budze sie codziennie z chrypka i bolacym gardlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 29.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja to się codziennie budzę jak po dobrej imprezie, z wyschniętym gardłem i spragniony wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 tez tak mialam i nadawalam sie tylko do spiewania sexy bluesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 29.11.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 to pochwal się jeszcze jaki nawilżacz kupiłaś i jeśli można wiedzieć jakie są jego koszta eksploatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 kupilam na wyprzedazy w obi za 69 zł, pojemnosc zbiornika 1,5 l. kolorystycznie pasowal mi do sypialni, cena tez ok wiec wzielam. koszty eksploatacji - nie znam pewnie tyle co żarowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 30.11.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witajcie mam pytanie do TAR jaki macie kolor kominów do tej grafitowej dachówki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 cegła pełna Terca Stratus , układana na zaprawę do murowania i fugowania w jednym (zaprawa barwiona, kolor dopasowany do cegły) na to 3 lub 4 razy impregnat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 30.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dziękuję za szybką odp.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 uswiadomilam sobie ze u mnie komina prawie nie widać (mam tylko jeden) wiec wklejam specjalnie komin z SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 30.11.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 acha to taki kolor.Myślałam, że kolor cegły, a to jest kolor zbliżony do dachówki. Ładnie to wygląda i wcale się nie zlewa. Zastanawiam się właśnie jaki kolor dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 30.11.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A ma ktoś może blachę z posypką Gerard???. Mnie już gonią z wyborem pokrycia. Dachówka odpada bo za ciężka i za mało czasu na zamówienie ale też muszę zdecydować czy Ruukki czy Gerard z posypką, obawiam się tylko tego mchu na posypce, czy ktoś ma jakieś doświadczenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 po ostatnich wichurach w naszej okolicy moge poswiadczyc ze wybor i dachowki i dekarza byl jak najbardziej sluszny. to kolejna taka wichura w tym roku i dach sie ostał zadna dachowka nie odpadla , choc tym razem naprawde mialam pietra. pozdr. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 acha to taki kolor.Myślałam, że kolor cegły, a to jest kolor zbliżony do dachówki. Ładnie to wygląda i wcale się nie zlewa. Zastanawiam się właśnie jaki kolor dać. a jaki kolor dachu? w palecie wienerbergera cegiel klinkierowych mnostwo do wyboru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 30.11.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Chyba będzie czarny z posypką lub ruukki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 łoj to latem bedzie gorac na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery_25 30.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie!! mam ogromną prośbę do ARTKA??? Bardzo podobają mi się Twoje schody, chciałabym się dowiedzieć z jakiego drzewa, jaki kolor i jaki jest ich koszt??? Największym problemem jest też dla mnie co założyć jako podstopnie?? Bardzo proszę o odp i z góry dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 30.11.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) też mamy tą Tecrę Stratus- ładnie wygląda ale w opini mojego majstra technicznie to słaba cegła. Fajną cegłą moim zdaniem ładniejszą jest Titan N tyle że droższa o jakieś 60%. Edytowane 30 Listopada 2011 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ja akurat nie patrzylam na cene i jej wartosci techniczne, miala pasowac kolorystycznie jak to baba majster nic nie mowil ze zla to i sie nie wglebialam zanadto. edit. Titan nie pasowal odcieniem, zbyt " malo" przydymiony kolor, titany to czyste odcienie a ja musialam dopasowac do lupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery_25 30.11.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 TAR czy mogłabym Cię poprosić o kilka słów na temat Twoich schodów z marmuru??? Ciekawi mnie koszt i z czego wykonane masz podstopnie?? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ja nie mam schodow z marmuru, wewnatrz drewniane, na zewnatrz oblozone gresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts