michell 14.01.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No ja też już rączki zacieram że coś się bedzie działo. Tomek nam mówił że juz finish u was nawet mieliśmy się wybrać ale stwierdziłam że co mam się pociąć u was albo zalac łzami mieszkanie. Ale teraz uśmiech od ucha do ucha no ale jak to się mówi niechwal dnia przed zachodem słonca a budowlańca przed skonczoną robotą. Wiec lekki dystans i czekam co kolejny dzien przyniesie. Mam nadzieję że będzie to pozytywna wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 14.01.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Michell trzymam kciuki z całych sił, tym bardziej, że ostatnio nic innego do roboty nie ma, przymusowe L4 A Tomek rzeczywiście ma przyjechać koło czwartku na ostateczny montaż wszystkich balustrad jestem strasznie ciekawa jak mu wyszła ta wewnętrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 14.01.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Jeszcze nie widziałaś ? Ja widziałam chyba, tzn tak mi si wydaje On to wiecznie coś dłubie no ale zdiecia pewnie dodasz :> L4 no to życzę powrotu do zdrowia , mam nadzieje ze to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 14.01.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Nie widziałam podaliśmy jedynie wzór na rysunku i tyle dlatego czekam czekam.... a czas się dłuży Dzięki za życzenia zdrowia - tym razem się przydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 14.01.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ogrodzenie też macie kute? Ile wam wyszło mniej wiecej za cos takiego? I jak duzo ogradzaliście? My myslimy o czymś podobny ale z jednej strony to chyba się trzeba bedzie murem odgradzać bo sąsiadka nie ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 14.01.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 michell trzymamy kciuki....my zaczynamy w kwietniu.Mamy ekipę, która będzie działać na dwóch sąsiadujących ze sobą budowach i dlatego potraktowali nas podobno " z upustem" - jeden dojazd, wspólne maszyny.Powiedzcie mi ile zgarnęła u Was ekipa za stan surowy zamknięty? W tamtym roku we wakacje rozmawialiśmy z ta ekipą o 35 000, w grudniu już podniesli się do 50 000 ..no i ostatecznie stanęło na 43 000.....hhmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 14.01.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Michell tez mamy ogrodzenie kute z jednej strony, bo przy reszcie to chyba bankructwo za wszystkie przęsła i furtki + brama i balustrady zewnętrzene płacimy 15500 i to dobra cena w naszym regionie Pancka trudno nam określić stan surowy - mąż pamięta, że stan surowy zamknięty razem z ściankami działowymi kosztował nas 240000 (mamy fundamenty pod szkody górnicze) , a posiadanie dwóch budów obok siebie ma też minusy (m.in. pożyczanie materiałów, bo u sąsiada brakło) ale z serca zyczę by u was wszystko było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 15.01.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ok to juz wiem wszystko Tzn prawie wszystko. A czym się różnia fundamenty pod szkody górnicze od normalnych ? Pancka ruszaj ruszaj :] Ja bym powiedziała że kwota jest w granicach rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 15.01.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 krutnyale pięknie się Twój rodo prezentuje michella ja myślałam,że Wy juz na ukończeniu, a tutaj taka niespodzianka.... nawet pisałam,że zanim ja zaadoptuje projekt, to zapewne zobacze Twój w realu. powodzenie w dalszym boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 15.01.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 angela no własnie, nie fajnie się u nas porobiło ale jestem dobrej myśli, że bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schloser 15.01.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No to STARTWitajcie,ten temat oglądam od ok pół roku.Ale mysle że do grona Rododendrowiczów moge własnie dołaczyć.Projekt zakupiony - RODO6 2GPDomek obejrzany (dzieki Krutny)Mapka zrobiona(czekam jeszcze na WZ-etke (Kraków) od kwietnia 07)Własnie zamawiam cegłę - Porotherm 30 (ale z tego co widze to juz zaczynaja sie problemy).Pozdrawiam wszytskich którzy już po, w trakcie lub przed budową RODO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 15.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 schloserWitamy w naszym trudno by powiedzieć skromnym ,wiec powiem ogromnym gronie miłośników Rodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 15.01.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Michell nie powiem fachowym językiem fundamenty pod szkody górnicze są bardziej zazbrojone i bardziej skomplikowane, a przez to droższe Witamy nowego miłośnika Rodo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 15.01.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 remle fachowo wyjaśnione :] Jest gdzies na forum jakaś bliższa fotka ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 15.01.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Chyba nie ma ale mogę wysłać Ci kilka zdjęć mailem co dokładnie Cię interesuje? Wzór? Tylko podaj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 15.01.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ogólnie wzór ale też czy się ślicznie prezentuje :> z boku zapowiada się obiecująco. Brame też taką i bramke macie jak są fotki to też poproszę :] [email protected] z góry dzieki a cegiełki to klinkierem obkładane czy jakaś ozdobna cegiełka bo tak nie bardzo widać po avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 15.01.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No to START Witajcie, ten temat oglądam od ok pół roku. Ale mysle że do grona Rododendrowiczów moge własnie dołaczyć. Projekt zakupiony - RODO6 2GP Domek obejrzany (dzieki Krutny) Mapka zrobiona (czekam jeszcze na WZ-etke (Kraków) od kwietnia 07) Własnie zamawiam cegłę - Porotherm 30 (ale z tego co widze to juz zaczynaja sie problemy). Pozdrawiam wszytskich którzy już po, w trakcie lub przed budową RODO. Witaj wsród rodomaków my na WZ czekalismy od kwietnia do wrzesnia gmina Zabierzów niestety a poro 30 kupilismy na koniec listopada,ale teraz chyba nie ma jeszcze problemów, my kupowalismy materiał na działówki na poczatku stycznia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 15.01.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Michell poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 15.01.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 doszło super wszystko widac. Jeszcze jedno pytanko skoro front tylko kuty to reszta z czego robiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 15.01.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ze zwykłej siatkihttp://images30.fotosik.pl/141/f8f7973328b79a22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts