vanka99 03.02.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 remle gratuluje końca zmagań budowlanych. Mebelki w kuchni prezentują sie super. Mam nadzieję, że będziesz zaglądac !!!!!! ..... i wspierać tych przed którymi jeszcze długa droga. Dziękuje za fotki które umieszczasz - są inspirujące. Ogólnie gratuluje domu - wyszedł Wam wspaniale. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 03.02.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 remle Łau !! A my wczoraj podobno byliśmy kilka minut drogi od Ciebie... hmm...joj czas nas bardzo naglił, inaczej wprosilibyśmy się na kawcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna kaszkur 04.02.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Remle Wspaniale wygląda Wasz domek. A kuchnia w szczególności super. Bardzo mi się podoba umieszczenie kuchenki. Myślę czy i u mnie by tak można było zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 04.02.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dzięki Kochani! jak juz pisałam te komplementy to miód na zmęczenie budową. A ktoś ma pomysły dot. tej białej ściany w łazience? ja już chyba jestem wyeksploatowana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 04.02.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 remle..a zdjęcia w kolorze sepi , hmm...może masz jakies ciekawe? może jakis obraz własnie w kolorystyce beż?My teraz mamy łazienke w kolorach biel - błękit i mamy wiele zdjęć z nad morza, muszelek, perełek i takich tam..no chyba ,że nie gustujecie w takich detalach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 04.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 REMLE !!! Chylę czoła świetny gust i wyczucie smaku. Na Twój domek patrzy się z prawdziwą przyjemnością ( tak w środku jak i na zewnatrz). Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie Twoje zdjęcia. Naprawdę można się na Tobie wzorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 04.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 remle zajrzyj na ten link, może tam coś dla siebie wybierzesz. Mnie się podobaja do wykorzsystania szablony do zamalowania. np. gładka ściana a na niej kilka elementów. Oczywiście wszystko zalezy od upodobań i od gustu. Wymysliłam sobie, że w sypialni jedna ze ścian bedzie tak ozdobiona - nie w całości tylko fragment ściany. http://www.szabloneria.pl/ i może jeszcze coś takiego http://images33.fotosik.pl/131/de33f484b0512972m.jpg http://images25.fotosik.pl/151/f8538aebc28aafc1m.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 04.02.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Vaneczko dziękuję! Z szablonerii zamówiłam już bambusy do wykorzystania w naszej sypialnii efektem sie oczywiście pochwalę Sierzant dziekuję to miłe co mówisz Pancka no właśnie ta sepia.... hmmm.... tylko zdjęcia w kibelku? Kurcze sama nie wiem może jakieś krajobrazy... hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 06.02.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 ja mam koło umywalki takie cuś...jak myję rano ząbki to patrzę na dziadków i od razu mam pozytywne nastawienie do życia...hihi... http://img214.imageshack.us/img214/875/dsc04742bm8.jpg i też ktoś by powiedział...kartki pocztowe w łazience??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 06.02.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Pancka rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 06.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 PANCKA ! No Ty to masz poczucie humoru Takie zdjęcie nawet ponuraka z rana ubawi ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomasKate 06.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Hej jesteśmy z Gdańska i właśnie zaczynamy budowę naszego Rodo6 w okolicach Żukowa. Jak wszyscy mamy jakieś zmiany w projekcie.1. Likwidacja gabinetu na dole( likwidacja jednego słupa-hmmm tylko nie wiemy jak sie za to zabrac:)2. Likwidacja bądz zamiana jednego okna balkonowego nad wykuszem3. Drzwi wejsciowe do garazu od strony ogrodu Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 08.02.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Melduję się z własnego domku! Od czwartku mieszkamy i pierwsza (nieprzespana) nocka za nami pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna kaszkur 09.02.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 09.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Wiem, że dla was to juz troche późno ale my wlasnie bedziemy kupowac projekt i wczoraj akurat jeszcze wchodzilam na strone archonu a tam gotowy projekt rodo 8 zyli powiekszonej wersji 6. I wiecie co jestem zawiedziona bo myslalam ze ogolnie bedzie powiekszona bryla domu w obwodzie a tam jest zrobiony wystep przy gabinecie, przedluzony garaz (zapanowano kotlownie wlasnie na tylach garazu czyli to co wiekszosc z nas robi) i powiekszony wykusz w salonie. Podsumowując, rzecz na ktorej najbardzej nam zalezy czyli salon zostaje bez zmian (nie liczac wykusza). Jesli znajdziecie chwilke to popatrzcie na ten projekt i powiedzie cos na jego temat patrzac pod wzgledem tego co wybudowaliscie.Dodam jescze ze dzieki uprzejmosci jednego z forumowiczow ze strony archonu nareszcie moglismy zobaczyc jego domek (surowy zamkniety) na zywo i przekonac sie czy nam wszystko odpowiada. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 10.02.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Remle! No ja to sie nawet nie pytam dlaczego ta noc nieprzespana Serdecznie gratuluję PRZEPROWADZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 10.02.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Witam Mam prośbę możecie mi napisać jaka jest wysokość domu w kalenicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 10.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Melduję się z własnego domku! Od czwartku mieszkamy i pierwsza (nieprzespana) nocka za nami pozdrawiamy remle bardzo się cieszę, że juz mieszkacie we własnym domu. wielkie gratulacje!! Mam nadzieję, ze będziesz nadal cieszyć nasze oczy fotkami z Waszego domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jadwiga2008 11.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Na wiosne zaczynam budowe naszego gniazdka z Archonu dom w Rododendronach 6. Zapraszam do dyskusji na ten temat wszystkich chętnych Piszcie o swoich zmianach kosztach i uwagach pozdrawiam! REMLE http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m447c2b56bac8a witam! dzisiaj dołączyłam do miłośników domu w Rododendronach6 mój dom jest już pod dachem, ale ciekawa jestem jak będzie wyglądal gotowy. Czy ktoś ma już gotowy? chcialabym zobaczyć wnętrza całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 11.02.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam Mam prośbę do tych co już wybudowali albo są w trakcie budowy. Chciałbym przygotować sobie kosztorys i potrzebuje waszej pomocy. Czy możecie podać mi następujące dane:1. Ile poszło bloczków fundamentowych2. Ile poszło w zależności z czego budowaliście (Protherm, beton komórkowy) na ściany zew. i nośne.3. le poszło w zależności z czego budowaliście (Protherm, beton komórkowy) na ściany wew.4. Ile poszło betonu na poszczególne etapy.5. Ile wyszło m2 elewacji zew. (proszę podać jaka wersja projektu)6. Ile wyszło tynków wew. (proszę podać jaka wersja projektu)7. Ie wyszło wylewek (proszę podać jaka wersja projektu)8. Ile wyszło punktów elektrycznych. Możecie napisać coś o stropie ile poszło wam materiału, czy ktoś zmieniał może strop na Teriva ? P.S. Oczywiście podzielę się kosztorysem na forum Z góry dziękuje za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts