Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

domek bardzo ladny, widac ze zadbano o wszystkie detale, jednak przyczepilabym sie do fundamentu ogrodzenia, nijak mi nie pasuje do tej nowoczesnej realizacji rodka, przesla owszem ale ten kamien :no: i kolor rolety tarasowej troche sie gryzie z reszta. poza tym rewelka, wykusz i okno narozne miodzio :) to samo taras

• Odpowiedzi 12,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poradzcie jaką kabinę wybrać. Poszukuję 90 kwadratowej w rozsądnej cenie. Oglądałam Radaway ale mówią że to chińszczyzna, więc może Koło ale cena z brodzikiem to jakieś 2,5 tys. Wolałabym coś chociaż trochę tańszego ale zadowalającej jakości. Może coś doradzicie?

SANPLAST ma duży wybór kabin,polska firma,dostępne części zamienne.

Ja już bardzo naciąłem się na kabinę "no name" z marketu budowlanego,w której pękł brodzik,ale drugi raz tego błędu nie popełnię...

Jak już kupować to lepiej coś sprawdzonego i markowego...

SANPLAST ma duży wybór kabin,polska firma,dostępne części zamienne.

Ja już bardzo naciąłem się na kabinę "no name" z marketu budowlanego,w której pękł brodzik,ale drugi raz tego błędu nie popełnię...

Jak już kupować to lepiej coś sprawdzonego i markowego...

a masz jakieś zdanie na temat firmy Koło?

Poradzcie jaką kabinę wybrać. Poszukuję 90 kwadratowej w rozsądnej cenie. Oglądałam Radaway ale mówią że to chińszczyzna, więc może Koło ale cena z brodzikiem to jakieś 2,5 tys. Wolałabym coś chociaż trochę tańszego ale zadowalającej jakości. Może coś doradzicie?

Na tym samym etapie jesteśmy - tez chcemy 90 kwadratową. Chodziliśmy trochę po sklepach - wszystko albo strasznie tandetne i rozpada sie w rękach albo drogie, ciężko coś wybrać z tą kabiną. Jak znajdzesz coś sensownego to daj znać, ja też napiszę.

ja mam bardzo zle zdanie na temat kola, jakosc do bani. temat byl swego czasu poruszany w watku lazienkowym, niestety z kola mam umywalki, wc i jedna kabine prysznicowa. na szczescie wanne z cersanitu - ci przynajmniej na jakosci nie schodza.

TAR wrzuć link jeśli możesz do tego wątku łazienkowego, a Ty na co narzekasz jeżeli chodzi o Koło?

Na tym samym etapie jesteśmy - tez chcemy 90 kwadratową. Chodziliśmy trochę po sklepach - wszystko albo strasznie tandetne i rozpada sie w rękach albo drogie, ciężko coś wybrać z tą kabiną. Jak znajdzesz coś sensownego to daj znać, ja też napiszę.

Nutka nie ma sprawy jak tylko coś wybiorę to dam znać. W przyszłym tygodniu wchodzi do mnie płytkarz więc muszę się sprężać.

TAR wrzuć link jeśli możesz do tego wątku łazienkowego, a Ty na co narzekasz jeżeli chodzi o Koło?

glownie na c jakosc ceramiki, biel jest szara, zle pokryta porcelitem, bardzo mocno sie zakamienia i sa wzery mimo ze czesto czyscimy, w spluczce non stop zawiesza sie czujnik splukania wody i woda leci w najlepsze - juz 3 razy wzywalismy serwis. brodzik jak cie moge ale kabina tez nienajlepsza.

link do lazienek:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?100130-ŁAZIENKI-NASZE-!!!!!!&p=5509801#post5509801