margaret2011 19.10.2012 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Mój nowy nabytek http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=142747&d=1350545474 ArKaMa podziel się info ile kosztowała Cię taka balustrada? Sorry za pytanie ale na zdjęciu słabo widać, masz już tynk położony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 19.10.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 ArKaMa podziel się info ile kosztowała Cię taka balustrada? Sorry za pytanie ale na zdjęciu słabo widać, masz już tynk położony? Tynku nie ma - jest tylko grunt w kolorze docelowego tynku. Balustrada z montażem 3000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.10.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 jak taki bedzie tynk to mi sie podoba, u mnie na kompie kolorek waniliowy widac za to sasiedzi obok wlasnie robia kolor cos w desen spranego majtkowego pomaranczu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 20.10.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Witam, Czy możecie mi pomóc i podesłać na maila zestawienie kosztów dla Rodo 6 . Ile za tynki (stawka np. za m2 lub koszt całkowity), ocieplenie, hydraulika itd. Próbuje dopiąć budżet. [email protected] Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 21.10.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 (edytowane) Rafał zajrzyj do mnie w dziennik jest tam trochę info. Poniżej zdjęcia z weekendowego horroru jaki nam przypadł - ku przestrodze. Tak się kończy z źle zaprojektowanym kominkiem PRZED PO Edytowane 21 Października 2012 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret2011 22.10.2012 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Lokmen mam nadzieję, że to nie u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 22.10.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 O fuck! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 22.10.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 o kurcze:jawdrop: mam nadzieje, ze w srodku nikogo nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heniuś 22.10.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 witojcie!!! mam takie pytanie ile was kosztowało zrobienie Instalacji elektrycznej A-Z wraz ze skrzynką i podłączeniem (mam ofertę za 7000, 9000, 11000zł) Oraz instalację tylko Wod-Kan z materiałami! bo mi powiedzieli " zoboczymy ile robty przy tym bedzie ..." dzięki za pomoc!!... przy okzazji szukam taniej bramy garażowej do G2!!kolor ciemny orzech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heniuś 22.10.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 rafaljezus No he!J ja mam tynki tradycujne za 23,00 zł z materiałem! A ocieplenie z elewacją na styro 15 - 90,00/m2 z materiałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret2011 22.10.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 witojcie!!! mam takie pytanie ile was kosztowało zrobienie Instalacji elektrycznej A-Z wraz ze skrzynką i podłączeniem (mam ofertę za 7000, 9000, 11000zł) Oraz instalację tylko Wod-Kan z materiałami! bo mi powiedzieli " zoboczymy ile robty przy tym bedzie ..." dzięki za pomoc!! ... przy okzazji szukam taniej bramy garażowej do G2!! kolor ciemny orzech! Heniuś trudno porównywać koszty instalacji bo nie każdy robi dokłądnie tak jak w prpojekcie, a nawet mało kto. Ja też sporo pozmieniałam i za instalację elektryczną + alarmową + RTV i SAT + internet zapłaciłam 13 tys. zł. Nie wiem czy coś Ci to pomoże. Z mojego doświadczenia wynika, że lepiej wziąc elektryka który pomoże i doradzi a nie tylko takiego który zrobi jak w projekcie, no chyba że się samemu ma o tym jakieś pojęcie - ja nie mam. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalc 22.10.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 hej, w starostwie powiatowym zaczęli wałkować nasz projekt... no i oczywiście mamy pierwsze uzupełnienia i poprawki do zrobienia - np na mapie kabelek z prądem od skrzynki do domu to nie przyłącze prądu (bo to jest od słupa do skrzynki) tylko proponowany przebieg linii prądu - ideogram. itp, itd... między innymi mamy załączyć projekt "katalogowy" przydomowej oczyszczalni ścieków, jakikolwiek. zastanawiam się czy coś takiego wystarczy: http://allepomocnik-hosting.gcsoft.pl/users/anonymous_s2/2012-06/2012-06-02_11;51;42/BIO.JPG Ma ktoś z was może jakiś taki projekt katalogowy? pozdrawiam mC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martomczyk 22.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 aroz75 o zuzyciu pisalam w poscie 7133 (zbiorcze zestawienie za 12 m-cy) a o ustawieniach pare postow powyzej post 72496. ustawienie p.zamr +3st. , na pewno zmienialam krzywa grzewcza i jakies inne parametry (dzis juz nie pamietam, musialabym wejsc w ustawienia serwisowe). teraz jedynie musze zmienic ustawienie pompy w kotle - zmniejszyc obroty ze 100 na 75% o ile sie da. mam za duzy przeplyw wody w grzejnikach i czasem szum jest strasznie wkurzajacy. na razie sprobuje to ustawic na piecu a jak sie nie da, to chyba bedzie koniecznosc zamontowania dodatkowej pompy albo jakiegos regulatora przeplywu - o ile cos takiego istnieje Witam Piszesz że zuzycie podajesz w poście 7133 ale coś się tu nie zgadza bo w tym poscie tego nie ma, mozesz sprawdzić? Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Witam Piszesz że zuzycie podajesz w poście 7133 ale coś się tu nie zgadza bo w tym poscie tego nie ma, mozesz sprawdzić? Marcin moj blad ale wystarczy poczytac dalej do konca strony i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nutka_ 23.10.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 hej, między innymi mamy załączyć projekt "katalogowy" przydomowej oczyszczalni ścieków, jakikolwiek. zastanawiam się czy coś takiego wystarczy: http://allepomocnik-hosting.gcsoft.pl/users/anonymous_s2/2012-06/2012-06-02_11;51;42/BIO.JPG Ma ktoś z was może jakiś taki projekt katalogowy? pozdrawiam mC Hej Michał - my mamy oczyszczalnie ale nie musieliśmy robić żadnego projektu katalogowego - na etapie pozwolenia nie wiedzialeiśmy nawet jaką dokładnie oczyszczalnie wtedy wybierzemy (biologiczną czy drenażową). Musieliśmy za to uwzględnić ją w adaptacji - architekt wrysowywał oczyszczalnie na tej mapie co budynek i to było to co musiało być w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nutka_ 23.10.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Michał - jeszcze o tej oczyszczalni sprostowanie bo mnie tu mąż poprawia - nie załatwialiśmy czegoś co się dokładnie nazywa "projekt katalogowy" ale dostalismy od producenta oczyszczalni cos a la dokumentacje techniczna i dokładnie wyspecyfikowany model oczyszczalni jaki zostanie zastosowany. Na postrawie tej dokumentacji projektant z uprawnieniami wod-kan wykonał projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 23.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Moi drodzy potrzebuję pomocy w wyborze firan do wykuszu rododendrony 6N mamy styl nowoczesny i myślałam o takich firanach z obciążeniem ale co z tymi bocznymi szybami zostawić je gołe:)? u nas to bedzie wyjście na taras więc by sie przydały firany z możliwością przesunięcia a może macie jakies inne ciekawe rozwiązanie? czekam na fotkiPozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 24.10.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Moi drodzy potrzebuję pomocy w wyborze firan do wykuszu rododendrony 6N mamy styl nowoczesny i myślałam o takich firanach z obciążeniem ale co z tymi bocznymi szybami zostawić je gołe:)? u nas to bedzie wyjście na taras więc by sie przydały firany z możliwością przesunięcia a może macie jakies inne ciekawe rozwiązanie? czekam na fotki Pozdrówka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?45548-wykusz-firany-rolety-zasłony-dekoracja-okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Michał - jeszcze o tej oczyszczalni sprostowanie bo mnie tu mąż poprawia - nie załatwialiśmy czegoś co się dokładnie nazywa "projekt katalogowy" ale dostalismy od producenta oczyszczalni cos a la dokumentacje techniczna i dokładnie wyspecyfikowany model oczyszczalni jaki zostanie zastosowany. Na postrawie tej dokumentacji projektant z uprawnieniami wod-kan wykonał projekt. ooo i teraz jest zgodnie mielismy tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts