Ratki 07.01.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 To fajny pomysł i na taki nie wpadłam , mam kilka pytań czy udało się zlikwidować zupełnie tą ścianę gabinetu, wystarczył podciąg czy macie słup? i czy ścianka od kuchni (ta z kominkiem w projekcie) została taka sama czy ją zmniejszyliście? Widzę, że budujecie troszkę inną wersję Rodo6, mnie się strasznie spodobała ta wersja 6A gdzie są duże x2 okna w każdym pokoju na poddaszu. Tak nie mamy ściany gabinetu, wystarczy podciąg i słup jest tylko jeden- przy schodach. Ścianę od kuchni pozostawialiśmy bez zmian. Budujemy Rodo 6N. Popatrz na zdjęcia, one wiele wyjaśnia bo mamy sporo zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavex17 07.01.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam, musze zamówić drut u znajomego, czy wszędzie gdzie w projekcie w rodo jest potrzebny drut żebrowany 10,12 można zastapić go drutem 14 żebrowanym? Nie chodzi mi o cene bo mam prawie za darmo 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 08.01.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ludzie pijemy:) Po 2 latach i 7 miesiącach mym oczom ukazał się przetarg: "Roboty budowlane w zakresie budowy linii energetycznych- Zazdrość, dz. 5-32- rozbudowa sieci 15kV i 0,4kV Termin wykonania zadania: do 30.03.2013" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 08.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 my pijemy, Ty stawiasz, kto płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret2011 08.01.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 W reszcie doczekałam się kuchni, a to oznacza że zbliżam się do końca..... koszmaru budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 09.01.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Margaret podoba mi się. Możesz podać jakieś koszty i z czego jest blat, fronty etc. Ściana nad blatem jest tylko malowana? Oraz pytanie o okno- czy wysokość taka jak w projekcie czy opuszczałaś niżej. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret2011 09.01.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Margaret podoba mi się. Możesz podać jakieś koszty i z czego jest blat, fronty etc. Ściana nad blatem jest tylko malowana? Oraz pytanie o okno- czy wysokość taka jak w projekcie czy opuszczałaś niżej. Dzięki Lokmen. Blat laminowany, fronty lakierowane całość 11 tys. Okno jak w projekcie, blat jest na wysokości wyższej niż standard ale ja jestem raczej wysoka więc tak bardziej mi pasuje. Między szafkami będzie wklejona szyba. Zastanawiam się tylko czy zrobić jakieś zabezpieczenia za płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 09.01.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witajcie kochani długo mnie tu nie było a to dlatego że tydzień przed świętami się PRZEPROWADZILIŚMY!!!! mieszka się super chcę wam zamieścić kilka fotek ale musicie mnie poinstruować pozdrowienia z zimowej krainy:) Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret2011 09.01.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witajcie kochani długo mnie tu nie było a to dlatego że tydzień przed świętami się PRZEPROWADZILIŚMY!!!! mieszka się super chcę wam zamieścić kilka fotek ale musicie mnie poinstruować pozdrowienia z zimowej krainy:) Ania Ancyk wybierasz ikonkę z drzewkiem "dodaj zdjęcie" wyszukujesz na dysku i gotowe. Z niecierpliwością czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dzięki Lokmen. Blat laminowany, fronty lakierowane całość 11 tys. Okno jak w projekcie, blat jest na wysokości wyższej niż standard ale ja jestem raczej wysoka więc tak bardziej mi pasuje. Między szafkami będzie wklejona szyba. Zastanawiam się tylko czy zrobić jakieś zabezpieczenia za płytą. szyba bezbarwna hartowana czy lacobel? z szyba za plyta sa rozne opinie, w paru innych watkach u dziewczyn sie przewijaly, przy hartowanej chyba nie powinno byc problemu z lacobelem 50/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret2011 09.01.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 szyba bezbarwna hartowana czy lacobel? z szyba za plyta sa rozne opinie, w paru innych watkach u dziewczyn sie przewijaly, przy hartowanej chyba nie powinno byc problemu z lacobelem 50/50 Hartowana napewno byłaby lepsza, tylko nie wiem czy cena będzie do zaakceptowana. Dlatego na razie rozważam. TAR a czy Ty masz szybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 niestety kafelki. ale fronty szafek gornych juz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret2011 09.01.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 niestety kafelki. ale fronty szafek gornych juz tak a do nowego domku masz już jakieś pomysły w kwestii kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 oczywiscie, zmieni sie lekko kolorystyka ale tak jak i teraz pojde w biele. plan taki: bialy/szary/sliwkowy lub bialy/szary/cytrynowy blaty szklane lub kwarcytowe. ale wszystko jeszcze przede mna. znajac siebie ze dwadziescia razy mi sie jeszcze zmieni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 09.01.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 [attach=config]159390[/attac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret2011 09.01.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ancyk. Poprosimy o więcej.Na wstepie dwa pytania: co znajduje się na ścianie między szafkami kuchennymi i na podstopnicach schodów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ancyk fajna balustrada i podobaja mi sie dekorki "dmuchawce" w lazience, co to za seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 09.01.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Powysyłam więcej jak tylko zrobię te były robione do VZM więc są takie ogólne i kiepskie żeby nie było dużo widać hi hi. W kuchni pomiędzy szafkami jest kamień naturalny kwarcyt także na tej ścianie koło schodów przepięknie się mieni jak jest podświetlony a na podstopnie schodów są tylko wyszpachlowane i pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 my tez mamy tylko poszpachlowane i pomalowane, dzieki temu schody wygladaja lekko i nie przytlaczaja tej waskiej klatki schodowej. choc my na wiosne musimy dokonac paru kosmetycznych poprawek. uprzedzajac pytani,e mimo wszystko biale podstopnice nam sie nie brudza, sa pomalowane farba do kuchni/łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ancyk 09.01.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Balustrada była robiona przez firmę w Sączu super fachowcy szybko i sprawnie a płytki to ceramika Pilch Esprit ale jest tylko dostępna w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts