remle 25.02.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mela poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 25.02.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 remle moge prosic zdiecia łazienek i spizarki dostałam cynk ze jakoś fajnie i sprytnie rozwiązałaś [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 25.02.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 remle udostępnij nowe zdjęcia na forum proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 25.02.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Michell skąd ten cynk????? Zdjęcia poszły Pozdrowienia Alien01 czego zdjęcia Cie dokładnie intersują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 25.02.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 remle interesuje mnie szczególnie łazienka na gorze, "kącik" TV i kuchnia. Mój mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela30 25.02.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 remle dzięki za zdjęcia, ty chyba nie masz w kuchni spiżarki, a ja mam i pomiędzy spiżarką a oknem nie wejdzie mi lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam-K 25.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam! La_bruijta... wybacz ze zawracam Ci głowę ale niechcacy sobie Twego maila z zestawieniem kosztów skasowałem, bo ostatnio mi trochę spamów przychodzi a Twój mail wkradł sie między nie i se go zaznaczyłem a potem przycisk [DEL]... jeśli mozesz to wyslij mi proszę te zestawienie kosztów..tym razem nie usunę tego... Podrowionka Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 25.02.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Alien poszło Mela to fakt my nie mamy spiżarni w kuchni a jakbyś dała lodówkę w miejscu mojego piekarnika? a piekarnik gdzieś na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 25.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 remle dzięki za fotki. Mam jeszcze pytanie jak zaplanowałeś rozmieszczenie tylnych głośników do kina domowego (w którym miejscu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 25.02.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Alien stoją za dwuosobową sofą - wysłałam fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 25.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 remle napisał: Michell skąd ten cynk????? a jak myślisz remle? Słuchajcie zakochałam się dzisiaj..w domku pewnym... ehhh... Obejrzałam "namacalnie" rodosa 6 " Kilka wskazówek dla tych, którzy mogą jeszcze coś zdziałać z projektem - oczywiście to są wyłącznie moje odczucia - otóż: 1.Powiększcie sobie jednak salon o gabinet ( w domu jest wystarczająco dużo pomieszczeń aby gdzieś indziej wydzielić sobie mały kącik na komputer i tego typu rzeczy co zwykle mają się w gabinecie ) 2.Dwa okna w kuchni - zbędna rzecz, a kuchnia po likwidacji jednego z nich uzyska większą możliwość w jej logicznym umeblowaniu 3.Zróbcie sobie schowek pod schodami - wejście do niego od łazienki dolnej ( jest on naprawdę spory i bardzo przydatny na miski, mopy,i takie tam różności!! ) 4.Hmm....no i ścianka kolankowa - wysokość w "orginale"to coś ok 70cm..uważam,że stanowczo za nisko - pokoje na górze są małe a jeszcze jak skosy miały by zaczynać się na tej wysokości to przypuszczam,że łatwo będzie nam się w nich udusić...co najmniej o wysokość jednego pustaka do góry -KONIECZNIE No i narazie póki co tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Namtar 26.02.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 La_bruijta witam, nie wiem czy pamietasz o mnie, wiec prosze jeszcze raz o przeslanie kosztow (nie dostalem nic na maila - [email protected] ) Prosze rowniez tych ktorzy sa juz w stanie udzielic mi takiej info ile wynosi max wysokosc w schowku pod schodami - robie piwnice (oczywiscie poza planem ) i chce zrobic obnizone przejscie do drzwi piwnicznych podobnie jak w Rodo7, niestety nie wiem o ile trzeba obnizyc podloge aby zmiescic sie tam ze standardowymi wymiarami drzwi.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALCET 27.02.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam wszystkich Zdecydowałem się właśnie na rodo 6 z dwoma garażami. Proszę was abyście podali w przybliżeniu koszty budowy: Surowy otwarty:? Surowy zamknięty:? Koszt całkowity bez umeblowania:? Proszę a byście podali też swój wkład własny w budowę (co wykonywała firma a co Wy). O info proszę na forum lub na emaila [email protected]. Pozdrawiam nowy miłośnik rodo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 27.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 remle ploteczki szybko sie rozchodzą a cynki jeszcze szybciej :] A ja nie oddam gabinetu !!!!! nawet jakby sie miało skończyc że tylko narożnik i łąwa bedzie w salonie :] Nie poddam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meri 27.02.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 no w końcu zalogowałam się pod starym adresem:) byłam u architekta i wstępnie powiedział, że chyba da radę, ale nie będziemy tego zmieniać tylko podczas budowy zrobi się inny strop... on nam wyliczy ile potrzeba materiału remle mam prośbę tak czy siak prosze prześlij mi skan dostosowania stropu i fundamentów na adres [email protected]. jestem zdecydowana wprowadzić tą zmianę bo salon jest po prostu za mały:) w tym tygodniu odbieramy projekt od architekta i występujemy o pozwolenie na budowę!! architekt nic ciekawego nie powiedział, ale ja chcę mieć w pomieszczeniu nad garażem z jednej tej większej garderoby - pralnio suszarnię w związku z tym komin będzie powiększony o jeden kanał wentylacujny dla tego pomieszczenia i też rezygnuję ze spiżarki w kuchni, w to miejsce zrobię zabudowę piekarnik na wysokości wzroku, a stara kotłownia będzie przedłużeniem wiatrołapu tam wstawię dużą szafę, drzwi z wiatrołapu nie będą otwierane w prawo tylko w lewo żeby nie zasłaniały wejścia do kuchni, no i zamieniamy w garażu drzwi wychodzące na ogród, będą tam, gdzie okno, a okno tylko mniejsze tam gdzie drzwi w tym fyrtlu z oknem mój mąż zrobi sobie mały warsztat, no i będzie jedna brama duża 5 metrow. No i chyba powiększymy hol na górze, żeby wyjście z łazienki nie było na schody tylko będą się otwierały jakby na ten pokój obok, a drzwi z tego pokoju będą posunięte do przodu... nie wiem czy nie zakręciłam:) ale fajny pomysł z tym wykuszem, będzie trzeba to przemyśleć... kto z was był w rodo 5?? ludzie z rodo prześlijcie jakieś fotki błagam na forum albo na maila pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 28.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Pancka specjalnie dla ciebie bo mnie zmuszasz żebym te zdiecia robiła http://images24.fotosik.pl/167/a3d6c6a08046b52e.jpg efekty z wczoraj a dzis utwardzamy droge do garażu, no i oczywiscie konczenie murów zaszalowane pod płytą nad garażem juz jest. Jeszcze druciki i zalewamy w sobotę -przynajmniej taki jest plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 28.02.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Michell cudo!!!!!! Rośnie jak na drożdżach!!!! Trzymamy kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 28.02.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A tu właśnie zrobione przed chwilką http://images34.fotosik.pl/160/287f0b44012182e9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 28.02.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Brawo dla waszej ekipy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALCET 28.02.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Brawo super - rośnie w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts