TAR 07.03.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 garaz jak sama nazwa wskazuje jest do garażowania:lol2: u nas robi tez w części za salon obuwniczy (ponieważ to moje autko parkuje to buty zmieniam w garażu, wiec mój prawie caly obuw tam przeniesiony) a w części za przechowalnie, spizarnie, narzedziownie. pomieszczenie za garażem miało być spizarnia ale tam od momentu przeprowadzki jest graciarnia:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas791 07.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 acha jeszce jedno szukam wspólników do zakupu Pompy ciepła...planuję kupno PCi Buderus o mocy 7,3 KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Przemas liczyłeś koszty instalacji? Zainteresuj się jeszcze PC Nibe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayleigh 07.03.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 To ja sypnę trochę wykończeniówką Wersja 6W z piwnicą, powiększonym wykuszem, zmienionymi oknami i układem schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayleigh 07.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayleigh 07.03.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 pomysl z oknem na klatce schodowej super, ale garazu nie ma to mozliwe do zrealizowania. jednak nic nie przebije lososiowej torebki skad ja to znam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 08.03.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 u mnie dzis pojawili sie paszadzkaze i wychodzą kwiatki A to schody na półpiętrze żle zaczęte, a to okno balkonowe na parterze za wysoko za montowane... a to cement za daleko od piachu Czy jeśli między oknem balkonowym a wylewką będę miał ok 2,5cm to jak położę terakotę nie będzie za dużej szpary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radian 08.03.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam, obserwuję to forum od ponad pół roku, odkąd to zdecydowaliśmy się z żoną wybudować Dom w Rododendronach 6. Uzyskaliśmy tutaj wiele cennych informacji, za co serdecznie dziękujemy użytkownikom forum . W tym momencie mamy SSO i część instalacji. Mamy już mniej więcej zaplanowane wykończenie wnętrza, ale mamy problem z wyborem obudowy kominka pasującej do wnętrza. W związku z tym mam prośbę, czy mógłby ktoś podzielić się zdjęciami zabudowy kominka. Bylibyśmy ogromnie wdzięczni. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 08.03.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 http://www.kominkipopowczak.pl/To jest strona naszego wykonawcy wejdź w galerie zdjęć jest sporo propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radian 10.03.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 lokmen: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalc 11.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 no i u nas znów zima...... fundamenty już są, nawet zaizolowane. w tym tygodniu miało być zasypywanie i wylewka "0" ale szczególnie to ostatnie chyba poczeka do przyszłego tygodnia bo mrozy spore. mC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavex17 11.03.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Właśnie do jakich temperatur ujemnych można murować z plastyfikatorem żeby wszystko porządnie wiązało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 12.03.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 do -5 można murować (są preparaty do -8 ale nie zaryzykowałbym). Poczekaj tydzień i muruj bo ma być na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavex17 12.03.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Poczekam poczekam, tak tylko wczoraj na próbe palete wymurowalismy:P Nie wiem czy zwiazało czy nie bo było w nocy -8 hehe, dobrze że maxy suche to może zdążyło do nocy związać Dzisiaj z nudów cały dzień robiłem strzemiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalc 13.03.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Poczekam poczekam, tak tylko wczoraj na próbe palete wymurowalismy:P Nie wiem czy zwiazało czy nie bo było w nocy -8 hehe, dobrze że maxy suche to może zdążyło do nocy związać Dzisiaj z nudów cały dzień robiłem strzemiona. czyli fundamenty juz macie? u nas nad ranem niby miejscami było -20 ale jak ja wychodziłem z domu to było koło -5. miejmy nadzieję, że po weekendzie będzie lepiej... mC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavex17 13.03.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 czyli fundamenty juz macie? mC U mnie to wygląda tak: To są zdjęcia z wczoraj, Póki co przestaliśmy po kilku godzinach murować bo zimno było, ruszymy jak tylko bedą pogody. Założyłem w między czasie wodę, która mi zamarzła (pod styropianem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalc 13.03.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 U mnie to wygląda tak: [ATTACH=CONFIG]176375[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]176376[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176377[/ATTACH] To są zdjęcia z wczoraj, Póki co przestaliśmy po kilku godzinach murować bo zimno było, ruszymy jak tylko bedą pogody. Założyłem w między czasie wodę, która mi zamarzła (pod styropianem) fajnie, teren macie bardziej ogarnięty niż u nas - ale jak zasypią fundament to może resztę rozgarną jakoś... widzę, że zrezygnowałeś ze słupa koło schodów? a wodę masz ze studni czy z wodociągu? mC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavex17 13.03.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Słupek koło schodów jeszcze nie jest wylany, ale będzie, do zasypywania weszło mi 100 ton żwiru + ten żwir co przy wykopywaniu fundamentów dał się odzyskać. Wodę mam z wodociągu, ledwo co założone już zamarzło:P Nie umiem założyć dziennika bo bym wrzucił około 150 zdjęć z każdego etapu do tej pory to byś miał porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalc 13.03.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Słupek koło schodów jeszcze nie jest wylany, ale będzie, do zasypywania weszło mi 100 ton żwiru + ten żwir co przy wykopywaniu fundamentów dał się odzyskać. Wodę mam z wodociągu, ledwo co założone już zamarzło:P Nie umiem założyć dziennika bo bym wrzucił około 150 zdjęć z każdego etapu do tej pory to byś miał porównanie. u nas nic się nie wykorzysta z wykopu bo samą glinę mamy a doliczając podwójny garaż to "trochę" tego żwiru pójdzie, ehh... zdjęcia też staram się robić na bieżąco, ale do 150 to mi daleko mC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts