michell 10.03.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 tak to od kominka, ona ma 200 spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsosna 10.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 witam szanownych ludzi, czytam bardzo duzo ,na tema tego domu ,jestem w stanie go wybudować ,lecz nie wcześniej niz za pół roku,papiery itp sprawy...Mam prosbe do ludzi którzy juz wykończyli ,lub sa w trakcie budowy, o przesłanie zdjęc kuchni ,i salonu ,oraz co by radzili zmienić w projekcie ,za wszystkie uuwagi z góry dziękuje [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 10.03.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Wiele rad już się pojawiło w temacie, po zdiecia kuchni i salonu zapraszamy do naszej mieszkającej już Remle. U nas był plan zamkniecia kuchni ale nie wyszed zlikwidowalismy okno w kuchni i zrobilismy podpiwniczenie. We wczesniejszej którejś wypowiedzi Pancki były jeszcze pomysły i porady dotyczące rodo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
La_bruijta 10.03.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 robertsosna WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi no właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 10.03.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 robertsosna WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi no właśnie. Spokojnie każdy chyba ma taki grzech lenistwa na sumieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 11.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 michell a gdzie ty masz komin wentylacjny do łazienek? przeniosłeś kotłownie za garaż i pozbyłeś się starego komina?my chcemy go zostawići chyba będą trzy!!! albo wywalimy kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 11.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 U nas za drewno na dach wyszlo 8500 tys zaimpregnowane robocizna wyszla nas 45tys z dachem w tym 9 tys poprawek po wczesniejszej ekipie gdzie zamawiałeś więźbę? to już z podbitką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 11.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 wentylacyjny mam robiony z kształtek wiec niewiele ponad płyte wystaje stąd ich nie widać na tych zdięciach Drzewo mi zamawiał budowlaniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 11.03.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Aga&Marcin ta odległość od ścianki do okna to 65cm . Co do kącika śniadaniowego w kuchni - mnie nie przeszkadza brak, może dlatego że nigdy takiego nie miałam i się nie przyzwyczaiłam do stołu jadalnego jest na tyle blisko, że bezproblemowe wszystkie posiłki tam jem (jemy) Michell kilka dni mnie nie było i .... jestem w szoku idziecie jak burza - super i oby tak dalej. Trzymam kciuki! Jak reszta Budowniczych? Wiosna za oknem to chyba się ruszyło? U nas ruszyło się z ogrodem - teren wyrównany i obsadzają tujami Pozdrawiam Wszystkich nowych miłośników Rodo witam i życzę wiele sił i cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 11.03.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dziekuje remle za odpowiedz. Jutro podpisujemy umowe z ekipa od stanu surowego i od kwietnia zaczynamy . Mam nadzieje z tempo i efekty beda takie jak u michell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 11.03.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 I tego właśnie Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 11.03.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dziekuje remle za odpowiedz. Jutro podpisujemy umowe z ekipa od stanu surowego i od kwietnia zaczynamy . Mam nadzieje z tempo i efekty beda takie jak u michell Obyście tylko takich początków nie mieli jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 11.03.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dziekuje remle za odpowiedz. Jutro podpisujemy umowe z ekipa od stanu surowego i od kwietnia zaczynamy . Mam nadzieje z tempo i efekty beda takie jak u michell Obyście tylko takich początków nie mieli jak my. hmm... mam nadzieje ze my juz limit pecha wykorzystaliśmy przy poszukiwaniu działki. Gdyby nie nieuczciwy sprzedawca mysle ze juz mieszkalibysmy w naszym domu. Wlascicielka dzialki wycofala sie z transakcji po kilku miesiacach negocjacji, po wygranym przetargu gminnym na zakup drogi dojazdowej do dzialki oraz po przeprowadzeniu podzialu. Jako powod podala ze nie jestesmy malzenstwem o czym doskonale wiedziala od samego poczatku. W miedzyczasie w okolicach Krakowa ceny gruntow wzrosly o 100%. Ale jakos udalo sie kupic w pazdzierniku w zupelnie innym miejscu, kilka kilometrow od Wieliczki niewielki kawalek ziemi. I wrodzony optymizm podpowiada mi ze nie ma tego zlego ..... No a teraz to juz chyba z górki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 11.03.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Miejmy nadzieję U nas godzinkę temu skończyło się zalewanie wieńców tak to się chyba nazywa. A od czwartku przychodzą panowie do dachu (podobno) W każdym bądź razie dachówkę odbieramy z magazynu w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 11.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 michell A jaka dachówkę kupiliście?My właśnie stoimy przed dylematem: ja wymyśliłam sobie czekoladowa dachówkę Robena, ale sprzedawca odradza mi ten kolor. Twierdzi ze przy takim niewielkim domu ciemny kolor dachu będzie go przytłaczał. Namawia nas na kolor miedziany - a ja jakoś nie jestem do niego przekonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 12.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Marsylka 12 angoba czerwona to chyba Tondach był ja przywiozą to zobaczę, bo teraz to nie pamiętam a na fakturze firmy nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 12.03.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 tak to tondach właśnie przywieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 13.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 tak to tondach właśnie przywieźli To czekamy na zdjęcia gotowego dachu Tylko niech panowie od dachu uwazaja bo dzis strasznie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 13.03.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Do gotowego dachu to jeszcze trochę ale bliżej niż dalej No ciekawe kiedy będę mogła się pochwalić tym gotowym dachem. Ale wieczorkiem postaram się pokazać co jest zrobione ale dachu to wy się moi kochani nie spodziewajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 13.03.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Michell wiesz znając Twojąc ekipę - wszystko jest mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts