Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podpowiedzcie jak wstawić fotki....

-odpowiednio pomniejszyć i wstawiać przez "dodaj zdjęcie" w menu edytora tekstu tutaj na forum

- uplooadować z komputera na serwery serwisów zdjęciowych np photobucket, imageshack, google picasa i adres bezpośredni do zdjęcia linkować w treści posta

hej,

Pamiętacie ile wam poszło klinkieru na dwa kominy (wersja 6P), klinkier od krokwi do czapy ?

Dużo nie pomogę w moich zapiskach w notesie nie mam ilosci tylko cene klej i fugę na te metry za 450zł klej jakiś lepszy z tego co pamietam .za metr położenia płytek płaciłem 35zł na kominie.

Gość Konto usunięte na żądanie
Hey budujący- co taka cisza. Nikt nie melduje z postępów. A dziś taki ładny interwał - chyba każdy robi to samo :) pływa na łódce bols :p

No to my też meldujemy:

U nas cieśle długo się zbierali, bo pierwszy tydzień szlifowali/rzeźbili krowkie, za to jak już się z tym uporali to więźba sranęła raz dwa. teraz jeszcze deskowanie, wykończenie ścian szczytowych, postawienie działowych (będą z silki) no i będzie SSO. teoretycznie 31 maja mają montować okna, drzwi i bramę ale nie wiem czy nie będziemy musieli lekko tego terminu przesunąć. w czerwcu zaczniemy chyba instalacje elektryczną i wod-kan a w lipcu dachówka.

mC

20130519_113152.jpg20130519_112541.jpg

Hej,

u nas w wczoraj mąż zakładał płytki w kotłowni (kotłownia przeniesiona na tył budynku) i wyszło całkiem całkiem. Fotki wrzucę później,

pod koniec tygodnia wstawiamy piec i zakładamy grzejniki, hura:)

Na poddaszu skończyli poziomować profile i jadą z drugą warstwą wełny

Ewelka jesteśmy na podobnym etapie :)

U nas dziś przeszła chwilowa ale mocna ulewa- niestety pociekło po kominie w pokoju nad garażem.

Hey budujący- co taka cisza. Nikt nie melduje z postępów. A dziś taki ładny interwał - chyba każdy robi to samo :) pływa na łódce bols :p

chcę się pochwalić, ale nie potrafię wstawić tutaj fotek....pomniejszyłem i szukam, szukam gdzie ta opcja dodaj zdjęcie...i nie mogę znaleźć.

Poproszę o szczegółowa innstriukcję....

Gość alienmc
pytanko dla posiadaczy wersji 6N - jakie wymiary okna narożnego w kuchni zastosowaliście? Własnie jestem na etapie adaptacji, nie chciałbym ponieść dodatkowych kosztów tylko dlatego że mam otwór okienny o 10 cm za duży czy za mały.. architekt zaproponował wymiar 120x120 (szerokość) jednak wydaje mi się że raczej 90x90 będzie wystarczający...

Przemek najprościej jak się dało tłumaczę na fotkach.

Jak masz kilka zdjęć operację "wskaż plik na dysku" następnie wgraj powtarzasz z każdym plikiem osobno. Na koniec zamykasz okno.

Wybierasz ZATWIERDŹ ODPOWIEDŹ i wszystko jasne.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

jest prostszy sposób :) na pasku narzedzi dolnym (w szybkiej odpowiedzi) masz ikonke obrazka (7 ikonka od lewej, dolny rzad) i po ptakach tam możesz dodac zdjecie z dysku lub z url (wpisujesz adres obrazka jeśli jest na serwerze zewn., adres znajdujesz klikając na zdjecie prawym klawiszem, właściwości, kopiujesz i wklejasz) i klikasz dodaj zdjecie)

z dysku można dodac 5 zdjęć z serwera zewnętrznego do bolu :)

jest prostszy sposób :) na pasku narzedzi dolnym (w szybkiej odpowiedzi) masz ikonke obrazka (7 ikonka od lewej, dolny rzad) i po ptakach tam możesz dodac zdjecie z dysku lub z url (wpisujesz adres obrazka jeśli jest na serwerze zewn., adres znajdujesz klikając na zdjecie prawym klawiszem, właściwości, kopiujesz i wklejasz) i klikasz dodaj zdjecie)

z dysku można dodac 5 zdjęć z serwera zewnętrznego do bolu :)

dziękuję rzeczywiście prostszy sposób...tyle tylko, że muszę jeszce fotki pomniejszyć.....jaki rozmiar zdjęcia można dodać?