przemas791 15.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 podpowiedzcie jak wstawić fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas791 15.05.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Pilne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 15.05.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 podpowiedzcie jak wstawić fotki.... -odpowiednio pomniejszyć i wstawiać przez "dodaj zdjęcie" w menu edytora tekstu tutaj na forum - uplooadować z komputera na serwery serwisów zdjęciowych np photobucket, imageshack, google picasa i adres bezpośredni do zdjęcia linkować w treści posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin i Agata 15.05.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Mam pytanko. Na jakiej wysokości macie umieszczone klamki od okien w wykuszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasci 16.05.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 hej, Pamiętacie ile wam poszło klinkieru na dwa kominy (wersja 6P), klinkier od krokwi do czapy ? Dużo nie pomogę w moich zapiskach w notesie nie mam ilosci tylko cene klej i fugę na te metry za 450zł klej jakiś lepszy z tego co pamietam .za metr położenia płytek płaciłem 35zł na kominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasci 16.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dużo nie pomogę w moich zapiskach w notesie nie mam ilosci tylko cene klej i fugę na te metry za 450zł klej jakiś lepszy z tego co pamietam .za metr położenia płytek płaciłem 35zł na kominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 17.05.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 ok, no szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 18.05.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Hey budujący- co taka cisza. Nikt nie melduje z postępów. A dziś taki ładny interwał - chyba każdy robi to samo pływa na łódce bols Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavex17 19.05.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Dokładie pływamy:D Co prawda wczoraj balety a dzisiaj kacyk:) A co do postępów to zdjęcia z piątku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalc 19.05.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 No to my też meldujemy: U nas cieśle długo się zbierali, bo pierwszy tydzień szlifowali/rzeźbili krowkie, za to jak już się z tym uporali to więźba sranęła raz dwa. teraz jeszcze deskowanie, wykończenie ścian szczytowych, postawienie działowych (będą z silki) no i będzie SSO. teoretycznie 31 maja mają montować okna, drzwi i bramę ale nie wiem czy nie będziemy musieli lekko tego terminu przesunąć. w czerwcu zaczniemy chyba instalacje elektryczną i wod-kan a w lipcu dachówka. mC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelka-sochaczew 20.05.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hej,u nas w wczoraj mąż zakładał płytki w kotłowni (kotłownia przeniesiona na tył budynku) i wyszło całkiem całkiem. Fotki wrzucę później,pod koniec tygodnia wstawiamy piec i zakładamy grzejniki, hura:)Na poddaszu skończyli poziomować profile i jadą z drugą warstwą wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 20.05.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ewelka jesteśmy na podobnym etapie U nas dziś przeszła chwilowa ale mocna ulewa- niestety pociekło po kominie w pokoju nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas791 20.05.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hey budujący- co taka cisza. Nikt nie melduje z postępów. A dziś taki ładny interwał - chyba każdy robi to samo pływa na łódce bols chcę się pochwalić, ale nie potrafię wstawić tutaj fotek....pomniejszyłem i szukam, szukam gdzie ta opcja dodaj zdjęcie...i nie mogę znaleźć. Poproszę o szczegółowa innstriukcję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość alienmc 20.05.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 pytanko dla posiadaczy wersji 6N - jakie wymiary okna narożnego w kuchni zastosowaliście? Własnie jestem na etapie adaptacji, nie chciałbym ponieść dodatkowych kosztów tylko dlatego że mam otwór okienny o 10 cm za duży czy za mały.. architekt zaproponował wymiar 120x120 (szerokość) jednak wydaje mi się że raczej 90x90 będzie wystarczający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 20.05.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Przemek najprościej jak się dało tłumaczę na fotkach. Jak masz kilka zdjęć operację "wskaż plik na dysku" następnie wgraj powtarzasz z każdym plikiem osobno. Na koniec zamykasz okno. Wybierasz ZATWIERDŹ ODPOWIEDŹ i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas791 20.05.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Przemek najprościej jak się dało tłumaczę na fotkach. Jak masz kilka zdjęć operację "wskaż plik na dysku" następnie wgraj powtarzasz z każdym plikiem osobno. Na koniec zamykasz okno. Wybierasz ZATWIERDŹ ODPOWIEDŹ i wszystko jasne. dzięki....zabieram sie do pracy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas791 20.05.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 no to chwalę sie ławą fundamentową-jeszcze z szalunekiem, ale za chwilę już bez szalunku...hehhe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas791 20.05.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 widzę, że przesadziłem z rozmiarem...zaraz poprawię....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 jest prostszy sposób na pasku narzedzi dolnym (w szybkiej odpowiedzi) masz ikonke obrazka (7 ikonka od lewej, dolny rzad) i po ptakach tam możesz dodac zdjecie z dysku lub z url (wpisujesz adres obrazka jeśli jest na serwerze zewn., adres znajdujesz klikając na zdjecie prawym klawiszem, właściwości, kopiujesz i wklejasz) i klikasz dodaj zdjecie) z dysku można dodac 5 zdjęć z serwera zewnętrznego do bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas791 20.05.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 jest prostszy sposób na pasku narzedzi dolnym (w szybkiej odpowiedzi) masz ikonke obrazka (7 ikonka od lewej, dolny rzad) i po ptakach tam możesz dodac zdjecie z dysku lub z url (wpisujesz adres obrazka jeśli jest na serwerze zewn., adres znajdujesz klikając na zdjecie prawym klawiszem, właściwości, kopiujesz i wklejasz) i klikasz dodaj zdjecie) z dysku można dodac 5 zdjęć z serwera zewnętrznego do bolu dziękuję rzeczywiście prostszy sposób...tyle tylko, że muszę jeszce fotki pomniejszyć.....jaki rozmiar zdjęcia można dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts