michell 13.03.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Remle jak to sie mówi rzeczy nie możliwe robią od razu ale na cuda trzeba będzie poczekać. Na razie mamy małe załamanie pogodowe pada i silnie wieje. Jednym słowem do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 13.03.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Michell na pocieszenie dodam, że u nas to samo - robota z kostką i ogrodem stanęła ale okna prawie wszystkie wymyte, a nic nie cieszy moje oko tak jak czyste firanki (i zazdroski w kuchni) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 13.03.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No to już niewesoło a u nas 5 minut słonce 20 deszczu i tak cały dzień. Wiec idzie wszystko jak po grudzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 14.03.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No i klamka zapadła. Umowa z wykonawcami stanu surowego podpisana i od kwietnia ruszamy z budową Już sie nie mogę doczekać efektów. Michell - dzisiaj pogoda dużo lepsza wiec chyba praca na dachu wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 14.03.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 oj tak mamy już zalążek dachu wieczorkiem zdiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 14.03.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Obiecana fotka http://images25.fotosik.pl/175/e757188f9501ed14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz105 14.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam wszystkich miłośników rodo6 Dziś zrobiłem sobie rezerwacje na porotherm25, umowa z wykonawcą podpisana, myślę że jeszcze tydzień i otrzmam pozwolenie na budowę. Planuje rozpocząć budowe w kwietniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario2408 14.03.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No i klamka zapadła. Umowa z wykonawcami stanu surowego podpisana i od kwietnia ruszamy z budową Już sie nie mogę doczekać efektów. Witam A jeśli można spytać, za ile zgodzili sie zrobić stan surowy, bo jestem na etapie szukania ekipy i jak słyszę ceny to mi się nogi uginają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 14.03.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No i klamka zapadła. Umowa z wykonawcami stanu surowego podpisana i od kwietnia ruszamy z budową Już sie nie mogę doczekać efektów. Witam A jeśli można spytać, za ile zgodzili sie zrobić stan surowy, bo jestem na etapie szukania ekipy i jak słyszę ceny to mi się nogi uginają Nie jest to łątwe szukanie teraz ekipy. Nam "udało" sie znalezc ekipe za 44 000 zl. W tym ścianki działowe i kanał w garażu. Pozostałe firmy liczyły sobie od 50 000 - 60 000 zł za SSO bez ścianek działowych i kanału. Nie wiem czy to tanio czy drogo. Pewnie dla tych którzy już wybudowali bardzo drogo. Ale niestety takie jest teraz rynek i takie ceny. Dodatkowo to ze budowa jest niedaleko Krakowa, ma bardzo duży wpływ na cene robocizny. A tobie Mario jakie oferty udało sie uzyskac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 14.03.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Obiecana fotka http://images25.fotosik.pl/175/e757188f9501ed14.jpg No pięknie się robi u Ciebie michell W takim tempie to Ty w wakacje zamieszkasz we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 14.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Chciałabym tak optymistycznie do tego podchodzić rokuje że na przyszły rok może może :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario2408 15.03.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Co prawda nie rododendrony 6 ale 8, nie ma większej różnicy za wyjątkiem gabinetu i salonu które są troszke większe budowa w Krakowie bo to też ma znaczenie 65-75 tyś przynajmniej jak narazie szukam dalejjeśli dysponuje ktoś namiaramina pewne ekipy to poproszę michell - pięknie oby tak dalej, jeszcze całkiem nie dawno fundamenty a teraz-bajka też bym tak chciał. Mam zamiar się wybrać do Was oglądnąć z bliska wasz domek, blisko mm tylko zawsze z czasem problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 15.03.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 A w 8 nie jest jeden dach ? bo nie pamiętam dokładnie dawno widziałam projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario2408 15.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dokładnie masz racje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 15.03.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witamy, właśnie zakupiliśmy projekt "w rododendronach 6" wersja z piwnicą. Mamy nadzieję zaglądać tu częściej i korzystać z Waszej wiedzy i doświadczań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 15.03.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 15.03.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Michell super! Niech dalej pędzą!Aga&Marcin gratulujemy!Coen witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 15.03.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 No jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 15.03.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Musisz być dobrej Tak trzymaj i syć nas swoimi postępami Powodzenia PS Jeśli ktoś w kuchni robi podobną aranżację jak my (chodzi mi generalnie o zlewozmywak) to polecam zrobić otwieranie okna w drugą stronę (wtedy otworzy się bez problemu i będzie można umyć całe okno od wewnątrz - ja niestety myje to okno od zewnątrz, bo nie chce demontować baterii ) Ciekawe co u Vanki? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamarcin 16.03.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Musisz być dobrej Tak trzymaj i syć nas swoimi postępami Powodzenia PS Jeśli ktoś w kuchni robi podobną aranżację jak my (chodzi mi generalnie o zlewozmywak) to polecam zrobić otwieranie okna w drugą stronę (wtedy otworzy się bez problemu i będzie można umyć całe okno od wewnątrz - ja niestety myje to okno od zewnątrz, bo nie chce demontować baterii ) Ciekawe co u Vanki? Pozdrawiam wszystkich! O to rada dla mnie Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts