elaj 16.10.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 jakie macie drzwi w przedpokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość alienmc 16.10.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 wejściowo-wyjściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elaj 16.10.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 wejściowo-wyjściowe to znaczy? takie jak do pokoju? a ma ktos drzwi z firmy erkado chciałabym poznac opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 16.10.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 jakie macie drzwi w przedpokoju? Od razu widać, że się w bloku mieszka co? hehe U nas są najlepsze bo darmowe nie mam wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elaj 17.10.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Od razu widać, że się w bloku mieszka co? hehe U nas są najlepsze bo darmowe nie mam wcale. na szczescie nie. pytam bo nie za bardzo mi sie tam widza pokojowe i nie wiem jakie tam wybrac a dzis ma przyjechac goscz umowa. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 17.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Rozważałem też nad tymi drzwiami ale za takie duże podwójne drzwi z przeszkleniem bocznym i górnym trzeba zapłacić ok 10 000 zł więc sobie podarowałem. Zastanawiałem się też nad szybą hartowaną ale tej opcji nie sprawdzałem cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elaj 20.10.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 drzwi wewnętrzne zamówione.a teraz mam pytanie odnośnie schodów jakie macie i ile kosztowały może ktoś mógłby pokazać jakies zdjecia z góry dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 20.10.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 A u nas widać kolejne zmiany. Kostka w trakcie układania. Piec podłączony i grzeje Tylko strasznie dużo groszku idzie Płytki w kotłowni są Ciepło pozdrawiam Gosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vabien23 21.10.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 GOSIK102 Bardzo fajnie sie domek prezentuje gratuluje postepow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elaj 21.10.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Bardzo ładnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redzina87 21.10.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 WitamCzy ktoś budował domek systemem Porotherm DRYFIX jeśli tak to jakie opinie macie? Bo zastanawiamy się z mężem nad tym i już sami nie wiemy prosimy o pomoc:) jeśli tak czy polecacie jakąś ekipę na terenie województwa śląskiego, która potrafi budować tym systemem. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 21.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jakoś nie przekonuje mnie ten "system"- jest droższy i niby jakie efekty przynosi? Trochę przypomina mi takie budowanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 21.10.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Elaj, vabien- dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalc 24.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 A u nas widać kolejne zmiany. Kostka w trakcie układania. Piec podłączony i grzeje Tylko strasznie dużo groszku idzie Płytki w kotłowni są Ciepło pozdrawiam Gosik [ATTACH=CONFIG]219753[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]219755[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]219756[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]219758[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]219759[/ATTACH] hej, fajny podjazd i mamy podobny plan co do schodów wejściowych i tarasu z tyłu - wszystko z kostki ile u was biorą za kostkę? u nas jeden gość mówił 30zł za metr ułożenia, bez materiału i bez krawężnika... pytanie ile by wyszło z materiałem... mC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 24.10.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 hej, fajny podjazd i mamy podobny plan co do schodów wejściowych i tarasu z tyłu - wszystko z kostki ile u was biorą za kostkę? u nas jeden gość mówił 30zł za metr ułożenia, bez materiału i bez krawężnika... pytanie ile by wyszło z materiałem... mC Ceny z materiałem Górny Śląsk [za m2]: -na porządnie ~200 PLN -średnio 140-160 PLN -sam materiał: ~100 PLN. Ci co biorą 200 PLN za metr kładą na Kost-Becie, wykorytują podłoże, choćby miał być to gruz, przywiozą prawdziwego dolomitu (w łupkach - świetnie się klinuje), krawężniki układają na cemencie z marginesem 30-50cm z każdej strony - nie do ruszenia, każde najmniejsze szparki, załamania - idealnie przytną kostkę i włożą jak puzzel. Głównymi ubijakami nie zbliżają się na min. 1m od domu, gdyż mają taki nacisk że podczas pracy można naruszyć konstrukcję domu : ) Efekt pracy - robi wrażenie; jak dla mnie solidność i precyzja najwyższych lotów. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 25.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 hej, fajny podjazd i mamy podobny plan co do schodów wejściowych i tarasu z tyłu - wszystko z kostki ile u was biorą za kostkę? u nas jeden gość mówił 30zł za metr ułożenia, bez materiału i bez krawężnika... pytanie ile by wyszło z materiałem... mC Dziękuję Zapytam Męża o szczegóły i dam znać. Na pewno ułożenie 30 zł za m2, za schody nie doliczają nic extra, sama kostka 34 zl m2. Obrzeża- nie pamiętam, podobnie jak innych dodatkowych materiałów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 25.10.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Gosiu napisz ile Was wyniosły sprawy kostkowe bo co prawda to na przyszły rok ale dobrze wiedzieć ile. U nas zdecydowałem, że gipsujemy na gładko cały parter gdyż te tynki gipsowe może i ładne ale jak światło padnie na nie to katastrofa. A ma być ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_Piotr 26.10.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Witam,Jaką dachówką kryliście dach? Jakie okna dachowe wybraliście? Jak cenowo to wychodzi? Czy jesteście zadowoleni z efektu. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 26.10.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Witam, Jaką dachówką kryliście dach? Jakie okna dachowe wybraliście? Jak cenowo to wychodzi? Czy jesteście zadowoleni z efektu. Pozdrawiam Piotr Dachówka Roben Monza Plus, kolor jak widać- antracyt. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu, chociaż było sporo odpadów. Jarku, oczywiście napiszę- czekam tylko aż skończą- wtedy finalnie będę wiedziała ile wyszło m2. Trzeba u nas uwzględnić też baaaardzo kiepski, grząski grunt- to podwyższyło koszty. Sama kostka to polbruk i buszrem. Kolory bardzo fajne. Wzór jest inwencją Męża- niespodzianką. Czy udaną- nie będę się wypowiadać Pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_Piotr 26.10.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Dachówka Roben Monza Plus, kolor jak widać- antracyt. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu, chociaż było sporo odpadów. Jarku, oczywiście napiszę- czekam tylko aż skończą- wtedy finalnie będę wiedziała ile wyszło m2. Trzeba u nas uwzględnić też baaaardzo kiepski, grząski grunt- to podwyższyło koszty. Sama kostka to polbruk i buszrem. Kolory bardzo fajne. Wzór jest inwencją Męża- niespodzianką. Czy udaną- nie będę się wypowiadać Pozdrawiam Gosia Jakiej firmy macie rynny i okna dachowe? Ile to was kosztowało? Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts