michalc 25.11.2013 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 My również planowaliśmy na swieta ale chyba okazuje sie ze nie na te tylko wielkanocne . Bralismy kredyt na wykonczenie i juz go nie ma ;( a kilka spraw zostalo jeszcze jak pomalowanie scian ,wstawienie drzwi wewnetrznych no i wyposarzenie nie wspominajac o balustradach na balkonach i ogrodzeniu z przodu domu ;( no ale jakoś sie to da. Byle do wiosny, Przydałoby sie jakies jeszcze skromne 30tyś a nie chce juz dobierac kredytu .Zostało nam tylko na schody drewniane które beda montować pod koniec tygodnia. tak, u nas też będzie podobnie, choć my wprowadzimy się choćby na sam dół i choćby z tymczasową kuchnią - tak nam się śpieszy. też myśleliśmy o tych świętach ale mamy problem z wodą - nie mamy papierów na obecną studnię i będziemy wiercić nową + czekamy ciągle na gaz, choć jeśli gazownia da ciała to chyba podłączymy się na butlach np 6 x 11kg... u nas od jutra płytki na dole + cekole czyli ogólnie wykończeniówka pełną gębą pozdrawiamy mC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasci 25.11.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ladny salon. To sa panele czy plytki? Płytki, Paradyż Woodentik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada1984 25.11.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) Płytki, Paradyż Woodentik kolor beige? Jaki planujesz kolor drzwi wewnetrznych? Cos jak kolor okien?(bo nie wiem czy to ciemny brąz czy mahon?) Edytowane 25 Listopada 2013 przez ada1984 pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 25.11.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 lasci piękne zrobione. My już też mamy wykończeniówkę. Zamówiliśmy właśnie płytki do łazienki, wiatrołapu, kuchni. Można dostać zawrotów głowy od tego wyboru.Na początku budowy chciałam być na takim właśnie etapie wyboru i wykończeniówki. A teraz to mnie nie cieszy. Najlepiej jakby za mnie ktoś wybrał. Chciałabym już to przeskoczyć i wreszcie zamieszkać.Czy ktoś mi może udzielić informacji czy można odliczyć od vatu :panele, karnisze, prysznic, umywalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasci 27.11.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 kolor beige? Jaki planujesz kolor drzwi wewnetrznych? Cos jak kolor okien?(bo nie wiem czy to ciemny brąz czy mahon?) Dokładnie kolor beige płytek salonowych,co do drzwi nie zastanawialiśmy sie z żoną jeszcze,okna mam koloru złoty dąb a do czego będziemy dopasowywać drzwi to nie mam pojęcia ale chyba coś pod kolor okien. Myślałem nad firmą DRE i VOX .Pokój nad garażem planujemy przeznaczyć na garderobę w całości i planujemy tam wstawić drzwi BIG BEN model 2.1 firmy VOX http://www.drzwi.vox.pl/downloads/Katalog%20Drzwi%20VOX.pdf ale czy tak będzie to jeszcze nie wiem czas pokarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 mam nadzieje, ze drzwi maja lepszej jakosci niz meble wyglad ladny za to jakosc pozostawia wiele do zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elaj 27.11.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 lasci piękne zrobione. My już też mamy wykończeniówkę. Zamówiliśmy właśnie płytki do łazienki, wiatrołapu, kuchni. Można dostać zawrotów głowy od tego wyboru.Na początku budowy chciałam być na takim właśnie etapie wyboru i wykończeniówki. A teraz to mnie nie cieszy. Najlepiej jakby za mnie ktoś wybrał. Chciałabym już to przeskoczyć i wreszcie zamieszkać. Czy ktoś mi może udzielić informacji czy można odliczyć od vatu : panele, karnisze, prysznic, umywalkę. witaj mozna odliczyc panele listwy podłogowe prysznic umywalke baterie wanne płytki . niestety karniszy zyrandoli farb gruntów i kontaktów nie mozna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 27.11.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ktoś wcześniej pytał o gładzie i koszty- właśnie kończę więc mogę napisać za cały parter + klatka schodowa i hall na piętrze (bez sufitów bo mam karton/gips) w tym łatanie wszelkich dziurek w pokojach na górze - wyszło w sumie ze 350 zł za całość wliczając papier ścierny. Niestety robota moja ok 2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_Piotr 27.11.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Zwrot Vat - Lista:http://nowe2011.cba.pl/lista/lista.html Wystarczy poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 28.11.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ktoś wcześniej pytał o gładzie i koszty- właśnie kończę więc mogę napisać za cały parter + klatka schodowa i hall na piętrze (bez sufitów bo mam karton/gips) w tym łatanie wszelkich dziurek w pokojach na górze - wyszło w sumie ze 350 zł za całość wliczając papier ścierny. Niestety robota moja ok 2 tygodni. Dziękuję Jarku To ja pytałam. My wzięliśmy ekipę- 12 zł/m2 bez materiału z pierwszym malowaniem. Nie udało się znależć taniej. Pozdrawiam P. S. U nas też brakuje jakieś 30k. Cóż zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 29.11.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 elaj i AsiaPiotr dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek8205 01.12.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 WitamPrzymierzam się do alarmu czy proponujecie coś konkretnego?Myślę nad Satelem Integra 64.Za mną pierwsze włamanie do domu i kradzież..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 01.12.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witaj.Którędy weszli i co ukradli jeśli to nie tajemnica... Integra 64 jest fajnym sprzętem jednak jeśli chcesz mieć tylko alarm to szkoda kasy.Napisz do mnie na priv co potrzebujesz to mogę załatwić Ci satela po moich zniżkach (23% od ceny katalogowej) oraz doradzę Ci jaki sprzęt dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 01.12.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witam Przymierzam się do alarmu czy proponujecie coś konkretnego? Myślę nad Satelem Integra 64. Za mną pierwsze włamanie do domu i kradzież..... Janku, bardzo nam przykro Dużo zginęło? Bardzo poniszczyli? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vabien23 02.12.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 vabien23 salon bez wykusza ok. 25m, z wykuszem 31m, przy czym wykusze też powiększaliśmy. Może te zdjęcia Ci pomogą: [ATTACH=CONFIG]215572[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215573[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215574[/ATTACH] LOGOUT napisz prosze jakie wymiary ma ta dziura na okno narozne (lub wymiar okna jaki tam wstawicie) pewnie macie juz wieksze rozeznanie w temacie niz my. Orientowaliscie sie tez o ile takie okno drozsze od zwyklego? Pozdr LOKMEN wprowadzaj sie i wstawiaj foty !!! ciekawa jestem koncowego efektu. GOSIK twojego domku tez ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 02.12.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Mnie tam się nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek8205 02.12.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Zabrali tylko elektronarzędzia. Straty 3000 zł . do wymiany szyba w drzwiach tarasowych i okno w garażu. Złodzieje zatrzymani odzyskałem elektronarzędzia i straty spadły do 1000zł. To pierwsza kradzież jaką miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 03.12.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) GOSIK twojego domku tez ciekawa jestem Staramy się Na razie szpachlujemy, więc nie ma czego pokazać Ale za tydzień wchodzą z płytkami glazurnicy to się pochwalę. Gresy już wybraliśmy, grafitowe, sama ciekawa jestem efektu. Znaleźliśmy końcówkę serii w hurtowni- zapłaciliśmy 68 zł/m2 Będą w kuchni i w wiatrołapie. Panele też już wybraliśmy na górę i na dół. Schody będą montować przed świętami Pozdrawiam cieplutko Edytowane 3 Grudnia 2013 przez gosik102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 03.12.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Zabrali tylko elektronarzędzia. Straty 3000 zł . do wymiany szyba w drzwiach tarasowych i okno w garażu. Złodzieje zatrzymani odzyskałem elektronarzędzia i straty spadły do 1000zł. To pierwsza kradzież jaką miałem. Uff, dobrze, że tylko tyle. Trzymam kciuki, żeby się więcej nie zdarzyło. U nas póki co- odpukać- spokój. Martwię się co będzie jak już coś zainstalujemy, a jeszcze nie będziemy mieszkać. Z nowości to skończyliśmy ocieplać poddasze- w końcu!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek8205 03.12.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Uff, dobrze, że tylko tyle. Trzymam kciuki, żeby się więcej nie zdarzyło. U nas póki co- odpukać- spokój. Martwię się co będzie jak już coś zainstalujemy, a jeszcze nie będziemy mieszkać. Z nowości to skończyliśmy ocieplać poddasze- w końcu!!! Pozdrawiam Ja w chwili gdy zacznę wykańczać to zamieszkam na budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts