gosik102 02.03.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam, Styropoan na fasade (z siatka i klejem) 35zl/m2. Zaoferowal się jeden z sąsiadów i tak sie zastanawiam nad tymi cenami. Oza tym mam pytanie czy w swoich domach sciane kolankowa (od wewnatrz) tylko tynkowaliscie czy robiliscie stelaż i plyty gk, i ocieplaliscie wełną te sciane pomiedzy murem a plytami gk? Witaj Przemku, U nas styropian+ siatka+ klej + naniesienie struktury (tynkowane)- całość 35 zł m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dmagda165 02.03.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 dzięki lokmen, faktycznie może przesadzam... ;]super schody... i ten patent na kominek, późno tu zajrzałam.... pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas791 02.03.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 UOTE=gosik102;6389874]Witaj Przemku,U nas styropian+ siatka+ klej + naniesienie struktury (tynkowane)- całość 35 zł m2. Dziękuję za odzew Gosiu.......zawsze można na Ciebie liczyć.....a te Wasze ceny, z zazdroscia patrze na Twoje stawki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radian 02.03.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Poprostu pięknie. Dech zapiera. Myślałam, że moja jest ładna:(((((((((( Cudownie. Przepięknie. Zazdroszczę. Teraz moja już mi się nie podoba. Pozdrawiamy serdecznie. Witajcie Mogę już pokazać Wam naszą dolną łazienkę za białymi drzwiczkami kryje się schowek pod schodami [ATTACH=CONFIG]241748[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241749[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241750[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241751[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 02.03.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 U nas te same schody z barierką 7500 zł- gość jest na miejscu, dlatego taniej niż u Lokmena Poproszę o namiar na stolarza. Cena obejmowała podesty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 03.03.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Poproszę o namiar na stolarza. Cena obejmowała podesty? Cena obejmowała wszystko. U nas całe schody są z dębu, nie było murowanych. Tylko podejrzewam, że w okolice Szczecina dojazd kosztuje sporo, więc i cena wzrośnie. Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 03.03.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Cena obejmowała wszystko. U nas całe schody są z dębu, nie było murowanych. Tylko podejrzewam, że w okolice Szczecina dojazd kosztuje sporo, więc i cena wzrośnie. Pozdrawiam Małgosia Z ciekawością zobaczę ile by wzrosła. Dotychczasowe wyceny mam 14 - 19 tys. Merbau lub inne drewno barwiona na merbau, poręcze i podesty (spoczniki) Edytowane 3 Marca 2014 przez ArKaMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JDIT 04.03.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 W Krakowie dywanowe schody dębowe bielone wraz z balustradami 8,500, także niezła przebitka na północy , ale krakowskie centusie nie dałyby aż takiej kwoty za schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziurka1 08.03.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Witam po długiej przerwie! drodzy forumowicze podzielcie sie informacjami na temat stropów.w projekcie są stropy lane, a jakie wy robiliscie? przerabialiscie na terrive czy zostaliscie przy monolicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 08.03.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Zdecydowałem się na terrive. Rozwiązania były omawiane, spokojnie można zrezygnować ze słupa w salonie - wystarczy podciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 10.03.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) U nas to samo jak u mWilQDodać muszę, że w kwestii tego podciągu to czasem może wyjść lipa. Myśmy podnieśli parter o pustak i wyszło ok. Natomiast w przypadku oryginalnej wys. jak damy ten podciąg może okazać się, że idąc po schodach ktoś może łupnąć w podciąg głową... Edytowane 10 Marca 2014 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 10.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Monolit - pustaki na głowę nie zlecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasci 11.03.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Z ciekawością zobaczę ile by wzrosła. Dotychczasowe wyceny mam 14 - 19 tys. Merbau lub inne drewno barwiona na merbau, poręcze i podesty (spoczniki) Witam po długim czasie ,czytam posty i widze cene od 14tyś.to masakra ,my za jesion płaciliśmy 8300 +2 furtli w tej cenie i chyba 5lat gwarancji jak dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasci 11.03.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Lokmen witam ,schody super wygladaja. Lokmen patrze na schody i zaciekawiły mnie panele podłogowe u góry ,jakiej firmy masz? my założyliśmy KRONOORGINAL dąb bradford . Masz juz jakiś pomysł na sciany na klatce schodowej? panele?tapeta?itp? My zastanawiamy sie nad stiukiem weneckim całkiem sympatycznie wyglada na gotowo,ogladałem u znajomych ale taż i koszt materiału i robocizny jest troszkę drogi ,także na nic sie jeszcze nie zdecydowaliśmy. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 11.03.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Panele to .... Kronooryginal dąb brazylijski mode brillance floor Na klatce schodowej tylko farba. Niestety dobiliśmy do dna w sejfie i koniec z bajerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasci 11.03.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Panele jakie kupiłem to Kronooryginal z kolekcji BrilanceFloor kolor dąb brazylijski już nawet przyjechały i wyglądają super. Pod panel specjalny podkład do paneli na ogrzewanie podłogowe- wybrałem firmy Pianomat o gr. 3mm Na podłogówkę bez problemu można też kłaść wykładzinę. Oczywiście nie każdą ale można. Wlasnie doczytalem sie postu odnosnie paneli. powiedz po ile kupiles? U nas w sklepach wolali 52zl kupilem z hurtowni gdzie sie zaopatruje po 44zl a na necie wyszukalem po 37zl/m2 + kurier 150zlale wolalem nie ryzygowac i kupilem z hurt.podklad dalem 5mm.ale nie mam podlogowego ogrz.w pokojach tylko w salonie a tam mamy plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasci 11.03.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Panele to .... Kronooryginal dąb brazylijski mode brillance floor Na klatce schodowej tylko farba. Niestety dobiliśmy do dna w sejfie i koniec z bajerami. To tak jak my tez bez kasy:-(ale powoli czlowiek cos ciula . Zastanawiamy sie nad drzwiami wewnetrznymi firmy DRE gdyz nie stac nas na jakies z prawdziwego zdarzenia po okolo 1500zł. Te z futrynami regulowanymi to koszt okolo 750-850zl w zaleznosci od szerokosci futryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 11.03.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Panele kupiłem w necie po 57,90 + podkład 8,00zł/m2 Te same panele w komforcie kosztowały prawie 84,90 zł/m2 nie dziwie się czemu Komfort w moim mieście padł... W drzwi wew. jeszcze nie mierzę ale kiedy pierwsza przymiarka była do DRE z tego co pamiętam 9600 za wszystkie z montażem. teraz ważniejsza od drzwi jest kuchnia ta wyniesie ok 20 000 i wówczas się przeprowadzamy czyli za ok 2 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 12.03.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Panele kupiłem w necie po 57,90 + podkład 8,00zł/m2 Te same panele w komforcie kosztowały prawie 84,90 zł/m2 nie dziwie się czemu Komfort w moim mieście padł... W drzwi wew. jeszcze nie mierzę ale kiedy pierwsza przymiarka była do DRE z tego co pamiętam 9600 za wszystkie z montażem. teraz ważniejsza od drzwi jest kuchnia ta wyniesie ok 20 000 i wówczas się przeprowadzamy czyli za ok 2 miechy Co do drzwi my zdecydowaliśmy się na Pol- Skone, białe. Cały komplet, wraz z solidnymi drzwiami kotłownia- garaż zapłaciliśmy 6800 zł. z montażem. Z drzwi jesteśmy bardzo zadowoleni. Drzwi są pełne, solidne. Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 12.03.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 U nas 8 drzwi tzw ładnych plus 2 pary drzwi do garażu plus 1 sama futryna do kuchni.Ile u Was Gosiu jest par drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts