gosik102 24.11.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Gosik i jak Twoja sypialnia bo swego czasu pytałaś o inspiracje. Co prawda nie mam zdjęcia ale u nas duże łoże z tapicerowanym zagłówkiem i dwie szafki nocne. Wszystko w tonacjach beżowo-brązowo-czekoladowych, tylko biała lampa sufitowa. W planach jeszcze komoda,dużżżży fotel i lampa do czytania. I zachorowałam jeszcze na pewien obraz ale na razie poza zasięgiem:) Cześć Na razie zrobione szpachle, wybieramy kolorki (będzie beż) i do dzieła. Mam już skończoną łazienkę na górze Wstawię fotki jak tylko kupimy lustro Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michał. 24.11.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 ceny uzależnione są od regionu ale mnie stan surowy w tym 2 stropy akerman i krycie dachówką kosztowało 102 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 25.11.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Cześć Na razie zrobione szpachle, wybieramy kolorki (będzie beż) i do dzieła. Mam już skończoną łazienkę na górze Wstawię fotki jak tylko kupimy lustro Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź Gosia jeszcze jednopytanie do Ciebie. O ile dobrze kojarzę to Wy macie schody do domu i taras z kostki?? Jeśli tak to ile Was to kosztowało, i może jakieś zdjęcie, bo robimy małe rozeznanie przed wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada1984 25.11.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 (edytowane) Gosia jeszcze jednopytanie do Ciebie. O ile dobrze kojarzę to Wy macie schody do domu i taras z kostki?? Jeśli tak to ile Was to kosztowało, i może jakieś zdjęcie, bo robimy małe rozeznanie przed wiosną U nas scody, taras i caly podjazd do domu z kostki, razem jakies 240m2, wyszlo 30 tys, woj.warminsko-mazurskie Edytowane 25 Listopada 2014 przez ada1984 poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 25.11.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Gosia jeszcze jednopytanie do Ciebie. O ile dobrze kojarzę to Wy macie schody do domu i taras z kostki?? Jeśli tak to ile Was to kosztowało, i może jakieś zdjęcie, bo robimy małe rozeznanie przed wiosną Podsyłam stronę wątku, gdzie o tym pisałam Nie mam więcej fotek - niestety http://forum.muratordom.pl/showthread.php?73624-projekt-DOM-W-RODODENDRONACH-6-pracownia-ARCHON/page555&highlight=schody+kostki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas791 26.11.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Fasada....z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronika Urb 29.11.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Witajcie Kochani W naszym Rodo 14 stan surowy zamknięty Póki co sen zimowy i od wiosny ciąg dalszy zaczynami z instalacjami, ile Was one wyniosły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 02.12.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Od tego momentu jaki masz teraz wzięliśmy kredyt 200 000 i tak myślę, że drugie tyle wykopałem ze skarbca pod drzewkiem I w sumie bez szaleństwa z wykończeniem bo na to zbrakło kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 04.12.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Od tego momentu jaki masz teraz wzięliśmy kredyt 200 000 i tak myślę, że drugie tyle wykopałem ze skarbca pod drzewkiem I w sumie bez szaleństwa z wykończeniem bo na to zbrakło kasy. Ha ha lokmen dobrze powiedziane. U nas podobnie, tyle że kredyt 180 tyś i szału przy wykończeniówce nie było:) i braki braki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawomir 05.12.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy domów zarowno tych juz mieszkajacych jaki tych ktorzy dom maja dopiero na papierze ja własnie zaliczam sie do tych drugich. Budowe rodo 6 ver 3 planuje w przyszlym roku i szukam kogos w okolicach lublina kto ma juz taki dom lub jest w trakcie budowy zeby mozna bylo co nieco podpatrzec. W razie czego moge podac kontakt. Pozdrawiam Edytowane 9 Grudnia 2014 przez lawomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna87 12.12.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Witam wszystkich my już ociepliliśmy z zewnątrz nasz dom, teraz ocieplamy poddasze. Gdzie umieściliście wejście na strych w swoich rododendronach 6. I bardzo proszę osoby, które już mieszkają niech pochwalą się swoją aranżacją wnętrz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 12.12.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Witam wszystkich my już ociepliliśmy z zewnątrz nasz dom, teraz ocieplamy poddasze. Gdzie umieściliście wejście na strych w swoich rododendronach 6. I bardzo proszę osoby, które już mieszkają niech pochwalą się swoją aranżacją wnętrz:) Na klatce schodowej, co prawda nasz Rodo jest rozciągnięty o 1,8m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 14.12.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witam wszystkich my już ociepliliśmy z zewnątrz nasz dom, teraz ocieplamy poddasze. Gdzie umieściliście wejście na strych w swoich rododendronach 6. I bardzo proszę osoby, które już mieszkają niech pochwalą się swoją aranżacją wnętrz:) Aranżacje można odnaleźć przeszukując wątek- wystarczy wpisać odpowiednią frazę Wejścia na strych mamy dwa- jedno w pokoju nad garażem, drugie na klatce schodowej. U nas malowanie i układanie paneli na górze i, po prawie roku od zamieszkania, będzie finisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro122 14.12.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witam Dla Justyna87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro122 14.12.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witam. Męczę się przy łazience na dole. to efekty. Ale mam pytanie. Czy w prysznicu pod płytkami trzeba stosować folie w płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kct 14.12.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witam wszystkich my już ociepliliśmy z zewnątrz nasz dom, teraz ocieplamy poddasze. Gdzie umieściliście wejście na strych w swoich rododendronach 6. I bardzo proszę osoby, które już mieszkają niech pochwalą się swoją aranżacją wnętrz:) Hej Justyna, z tego co widziałem na zdjęciach to budujesz wersję z 1 garażem. Możesz mi napisać ile i jakiej wełny poszło na ocieplenie poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna87 15.12.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Hej Justyna, z tego co widziałem na zdjęciach to budujesz wersję z 1 garażem. Możesz mi napisać ile i jakiej wełny poszło na ocieplenie poddasza? Stosowaliśmy wełnę ursa, poszło jej około 110m2 o grubości 15 cm między krokwie. I później w poprzek układana była wełna o grubości 10cm też 110 m2. Wełna miała współczynnik U 0,035. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 15.12.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Witam. Męczę się przy łazience na dole. to efekty. Ale mam pytanie. Czy w prysznicu pod płytkami trzeba stosować folie w płynie? Powinna być na całej podłodze , nie tylko pod prysznicem. Nie zapomnij o taśmie w narożach ( podłoga-ściana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 16.12.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 t:ak ciepło ale nie skonczone łazienka salun jadalnia wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 16.12.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts