Aroszko 05.01.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 U nas pomieszczenie nad garażem wygląda tak: Nad garażem mamy garderobę, pralnie (nad nimi antresola) + dodatkowy pokój z odkrytymi jętkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 05.01.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 (edytowane) post usunięty Edytowane 15 Lutego 2017 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 08.01.2017 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Mieszkamy w tym roku prawie skończony kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 08.01.2017 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 A tutaj Okna - instalator twierdzi że jest ok i podobnie producent okna , od trzech lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 08.01.2017 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 A tutaj wejscie i pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 08.01.2017 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Zmiany i rozwiązania zastosowane przez moja osobę okazały się strzałem w 10. nie powiększałem domu i jestem zadowolony. Gabinet na dole został zachowany bo taka była idea wyboru tego projektu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w9 08.01.2017 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Zaczynamy budowę rododendrom 6a i powiem szczerze, że projekt rewelacyjny tylko martwi mnie kotłownia. Chcemy przenieść za garaż w miejsce pomieszczenia gospodarczego.Dodam, że ogrzewanie będzie na ekogroszek. Myślimy zrownac ściany garażu z domem. Tylko jak wtedy z dachem, bo architekt chce podnieść dach i zrownac z domem co wogole mi się nie podoba. Jak to zmienić tak żeby to miało ręce i nogi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 08.01.2017 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 (edytowane) post usunięty Edytowane 15 Lutego 2017 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 09.01.2017 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 za garażem kotłownia ok ale musi być powiększony garaż ja mam nie powiększony i mało miejsca by było na kotłownie tradycyjną na szczęście pompa ciepła grzeje i nie muszę magazynować opału w kotłowni. Znam ludzi co mają ogrzewanie eko groszek i kotłownia przy garażu - został on wyłączony z eksploatacji bo opał trzeba gdzieś trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w9 09.01.2017 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Co do magazynowania opału będzie osobne pomieszczenie gospodarcze. A piec chcemy z podajnikiem. Chodzi tylko żeby kotłownia zachowała minimalne wymiary tak żeby piec ustawić. Dlatego czy lepiej przesunąć ściany czy skrócić garaż, ale wtedy boję się że będzie za krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 09.01.2017 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 W projekcie bez powiększonego garażu MALO miejsca na samochód za wąsko za krótko!!! więc i na piec mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 09.01.2017 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 (edytowane) post usunięty Edytowane 15 Lutego 2017 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 09.01.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 (edytowane) post usunięty Edytowane 15 Lutego 2017 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vabien23 10.01.2017 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Zaczynamy budowę rododendrom 6a i powiem szczerze, że projekt rewelacyjny tylko martwi mnie kotłownia. Chcemy przenieść za garaż w miejsce pomieszczenia gospodarczego.Dodam, że ogrzewanie będzie na ekogroszek. Myślimy zrownac ściany garażu z domem. Tylko jak wtedy z dachem, bo architekt chce podnieść dach i zrownac z domem co wogole mi się nie podoba. Jak to zmienić tak żeby to miało ręce i nogi?? Asia_w9 my mamy ścianę garażu zrównaną z domem, z tyłu mamy kotlownie i miejsce na opał, dachu garażu nie równaliśmy z dachem domu ale i tak mamy go wyżej bo podwyższyliśmy o 1 pustak wysokość garażu ( to był błąd). Dodam,że mamy dom poszerzony o 1 m z obu stron więc wszystko jest u nas dużo większe. Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 10.01.2017 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Pojedynczy garaż szerokość 3,3 stanowczo za wąsko i nie wygodnie. Dokładając kotłownie nie wielką z tył ( ja tak mam) Audi A4 kombi LEDWO się mieści na długość. W kotłowni zbiornik (700l bufor) pompa ciepła, i na ścianie zbiornik 80l zimna woda - w tym układzie dwa rowery ledwo się mieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 10.01.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 a i w kotłowni jeszcze nie duże biurko na pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość alienmc 10.01.2017 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 dotychczasowe postępy zebrane w 1 miejscu, niestety - nie za bardzo w kolejnościhttps://goo.gl/photos/HYyreRtSrNHZNgaV9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 11.01.2017 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Zaczynamy budowę rododendrom 6a i powiem szczerze, że projekt rewelacyjny tylko martwi mnie kotłownia. Chcemy przenieść za garaż w miejsce pomieszczenia gospodarczego.Dodam, że ogrzewanie będzie na ekogroszek. Myślimy zrownac ściany garażu z domem. Tylko jak wtedy z dachem, bo architekt chce podnieść dach i zrownac z domem co wogole mi się nie podoba. Jak to zmienić tak żeby to miało ręce i nogi?? Albo wykopać kotłownię pod domem U mnie pod garażem wlezie 8-10t opału, jest jeszcze dodatkowy boks na drewno/orzech, drabina alu na ściaie i jeszcze jest miejsce do rąbania drewna. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość alienmc 14.01.2017 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) ściany pomalowane w kuchni - część ściany komina (połowa) została pokryta podkładem magnetycznym oraz farbą tablicową. druga połowa ściany jest biała - zawisną na niej zdjęcia w czarnych oprawach Ściany w salonie / jadalni - częściowo pokryte farbą "Be happy" - Bondex (satynowa smart paint) Cały dom wewnątrz pomalowany na biało - farba Bondex Lotos Satin White Sypialnia (póki co tylko "nasza") - kolor niebieski (niebiańska miłość) Edytowane 14 Stycznia 2017 przez alienmc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 26.01.2017 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 (edytowane) post usunięty Edytowane 15 Lutego 2017 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts