angela82 05.07.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Panckaa masz może jakieś zdjątka tego domku znajomego od strony wykusza???? widzę,że ma zrobioną podbitkę tak, jak mój małż uparł sie robić, tylko z tej strony słabo widać te drewniane trójkąty. zamieść tutaj, albo prześlij mi na e-mail plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 05.07.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 angelko - niestety nie mam więcej zdjęć domku kumpla - i tak zrobiłam to bez jego pozwolenia , w biegu jak odjeżdzałam .On nie zmieniał kompletnie nic z pierwotnego projektu. I właśnie tu mam pytanie do kolejnych właścicieli rodoska - jemu na balkonie nad wykuszem wyszła taka"durna"belka ( próg) na ziemi tj.przy wchodzeniu na balkon musi niezłego kroka zrobić aby ją przekroczyć!! My takiego czegoś nie mamy ? Jak jest u Was? A co to podbitki - nie bardzo wiem o co Ci chodzi??? Bo my podbitki jeszcze nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 05.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 szkoda co do podbitki-można podbijać tak po skosie jak wychodzi dach "od spodu", a można prosto-prostopadle do budynku i wtedy takie trójkąty wychodzą przy początkach ścian. próg nad wykuszem chyba mieć będziemy-narazie jest na wysokość 1 pustaka porotherm, ale wiem,ze na balkon ma iść 20cm styroduru (wg.projektu). więc będzie chyba stopień z pokoju na balkon, a nie próg-pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1999 05.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witam wszystkich budowniczych naszych kochanych domków Rodo.Jesteśmy na etapie wylewek na posadzki.Bardzo często zaglądam na forum w ramach "dokształcenia się".Pozdrawiam[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni111 06.07.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 witam Jestem na etapie wyboru domku.Ale prawdopodobnie zostaniemy przy rodosiku 6.Bardzo chciałabym zobaczyć go w realu. Może znajdzie się ktoś w okolicy Krakowa. Pozdrawiam wszystkich budujących i tych zastanawiających się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 07.07.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 witam Jestem na etapie wyboru domku.Ale prawdopodobnie zostaniemy przy rodosiku 6.Bardzo chciałabym zobaczyć go w realu. Może znajdzie się ktoś w okolicy Krakowa. Pozdrawiam wszystkich budujących i tych zastanawiających się zależy w której okolicy szukasz?-ja buduję 5km. od Balic; z tym,że nie mam jeszcze achu i działówek, więc musiałabyś sobie wszystko wyobrazić, albo przyjechać na konie sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 07.07.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 KOchani, po ile w Waszych rejonach placicie za ulozenie glazury? I czy macie kogos do polecenia kto by w okresie koniec sierpnia/ wrzesien przyjechal i zrobil mi kompletnie wszystko zwiazanego z glazura i terakota/gresem? bede wdzieczna za pomoc - bo w okolicach Warszawy zycza sobie od 50 do 80 złoty z metra2. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lussy 08.07.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 http://images34.fotosik.pl/313/845bd1c99d0fb347.jpg to widok na łuki i na kominek http://images34.fotosik.pl/313/845bd1c99d0fb347.jpg schody zrobiliśmy proste[/img] widok na łuk i wykusz[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni111 08.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 angela82-mieszkam gmina Wielka Wieś myślę,że do września nie ruszymy z budową ,także chętnie zobaczę twój domek z dachem pod koniec sierpnia lussy-łuki to dobry pomysł.podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta01s 08.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Chcemy na foum serdecznie podziękować Ani i Sławkowi za pokazanie nam swojeo wspaniałego domku. Po obejrzeniu nie mięliśmy już cienia wąpliwości, że to był dobry wybór. Gratulujemy postępów i przyznam, że trochę Wam zazdrościmy, że jesteście już tak blisko. U nas na razie dom tylko na papierze. Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 09.07.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 reni ja też jestem gmina wielka wieś więc zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tamoka 09.07.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 michell i mela możecie napisać z jakiej firmy są wasze okna - Okovid, Drutex? Dziękuję wszystkim za wyjaśnienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rzeszowianka 09.07.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam wszystkich, od niedawna śledzę to forum i patrzę na Wasze postępy I muszę przyznać, że Rododendron to naprawdę niezły projekt ale... no właśnie, razem z narzeczonym zdecydowaliśmy się kupić projekt rododendrona 6 (W) - nowość, ale bardzo nam pasująca Projekt zamówiony dopiero wczoraj i powinien być pod koniec lipca, już nie mogę się doczekać, choć z budową pewnie troszkę poczekamy, ale zawsze można ją rozłożyć na nieco dłuższy czas, żeby nie dostać zadyszki finansowej. Może ktoś z jeszcze rozważających zakup projektu zainteresował się właśnie 6(W)? wszelkie komentarze mile widziane - myślę, że nie ma jeszcze potrzeby zakładać nowego tematu, ale mam nadzieję, że z czasem się pojawi Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 09.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 tamoka na rachunku mam takie dane APH ECO Piotr Łukasiewicz i Montotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni111 10.07.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 michell-dziękuję za zaproszenie . Jak będę mogła zostawić z rodzicami dzieciaki to zabieram męża i ruszam na wasze budowy a będzie co oglądać Jak się zdecyduje to podam mój priv to się dokładnie umówimy, może coś zgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 10.07.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 a wy w którym miejscu dokładnie budujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni111 10.07.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 miejscowość -Jerzmanowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 10.07.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 No to ja bliżej Krakowa w Modlnicy ale wiem gdzie są Jerzmanowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni111 11.07.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Kochani potrzebuję na działkę garaż tzw.blaszak jak coś wiecie to piszcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 11.07.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 gdzieś w Krakowie chyba jest firma wynajmująca kontenery budowlane trzeba poszukać na googlach ale to chyba drogie jest a przynajmniej droższe niż zwykły blaszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts