Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Życzenia Boże Narodzenie 2006

Recommended Posts

• Odpowiedzi 101
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

OGNISKO "MARYMONT"

Zespołu Ognisk Wychowawczych

im. Kazimierza Lisieckiego „Dziadka”

01-640 Warszawa ul. J.Ch. Paska 10 tel./fax. 832-16-73

Warszawa 20.12.06.

Szanowni Państwo,

Z wielką radością mogę zakomunikować, że nasza akcja sprzedaży Kart Świątecznych wykonanych przez naszych wychowanków zakończyła się ogromnym sukcesem.

Nawet w najśmielszych oczekiwaniach nie spodziewaliśmy się, że nasze kartki będą cieszyły się takim powodzeniem. Bardzo dziękujemy, że wybrali Państwo właśnie nas i nam chcieliście pomóc. Świadomość posiadania przyjaciół jest bardzo dla nas cenna. Daje nam siłę do działania i pozwala przekazywać wiarę naszym wychowankom, że w życiu może zdarzyć się wszystko a marzenia się spełniają.

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragniemy przesłać najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Państwa niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzymy, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Państwa osób.

Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzymy dużo zdrowia i szczęścia.

Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia.

Marta Dąbrowska z Zespołem oraz wychowankami Ogniska „Marymont”

Rowniez przylaczamy sie do zyczen z wiadomej okazji.Jak by ktos nie wiedzial to mam na mysli Swieta Bozego Narodzenia oraz nadchodzacy Nowy Rok. :p

Zyczymy Wszystkim Forumowiczom i ich rodzinom spelnienia wszystkich marzen,pomyslnosci w zyciu osobistym oraz sukcesow na polu zawodowym.

Ale przede wszystkim zycze wszystkim tu zgromadzonym i zagladajacym na to forum aby ich budowy szybko dobiegly konca i zeby jak najszybciej z wielka radoscia wszyscy mogli szczesliwie przeprowadzic sie i spokojnie mieszkac w swoich wymarzonych,wysnionych pieknych domach.

Tego wszystkiego i tego co byscie sami sobie zyczyli zycze ja raffran wraz z Pania raffranowa oraz z synem raffraniatkiem.

Znajomym i nieznajomym z tego szacownego FORUM a szczególnie Grupie Piaseczna i okolic, a także tak potrzebnej Redakcji i Doradców Muratora, składam życzenia radości, zgody, pogody ducha, cierpliwości i realizacji wszystkich budowlanych marzeń w te piękne i rodzinne Święto Bożego Narodzenia.

Aga