wartownik 17.12.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Oczywiscie nie chodzi mi o wypalanie trawnikow Kiedys pewien Niemiec pokazal mi na budowie kolczyka w pewnym miejscu ,i ze go jeszcze boli i ze jego panienka szaleje, pomyslalem ze fajny gosciu , taki wyluzowany , a on mi wtedy podaje skreta i mowi zebym zajaral , to sie bede cieszyl caly dzien To bylo dawno temu , do dzisiaj widzialem takich budowlancow bardzo wielu , oczywiscie nie mniej w Polsce. Teoretycznie u was tez tacy pracuja , co o tym sadzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 przeczytalam temat i oczywiscie pomyslalam , ze nie chodzi o wypalanie trawnikow mysle , ze w Polsce na budowie to przede wszystkim do rozweselenia sluzy woda , a inne rozweselacze zostawiaja budwlancy na wieczory i weekendy aczkolwiek moge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 17.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 [quote="wartownik]Oczywiscie nie chodzi mi o wypalanie trawnikow noooooo ja pomyślałam -tylko dlaczego nie w Ogrodach- i juz się zdążyłam oburzyć bo fauna ... trawnikowa Kiedys pewien Niemiec pokazal mi na budowie kolczyka w pewnym miejscu ,i moi budowlańcy ... szczególnie z kolczykiem w pewnym miejscu aż tacy wyluzowani nie są (chyba - nie sprawdzałam), co do trawki eeeeeeeeee tez nie! Teoretycznie u was tez tacy pracuja , tak myślę, że tacy, to tylko teoretycznie pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.12.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 swoja droga - zastanawiam sie czemu - alkohol i papierosy nie sa nielegalne a marichuana tak nie wiem mi sie samej zdarzylo - ze2-3 razy - ale prawde mowiac nie zauwazylam jakiegos spektakularnego efektu a dwa - nie pale ogolnie i nie lubie "dymu" i bylo mi "bleee" wiec wogole mnie to nie ciagnie jak juz koniecznie musze sie wprowadzic w odmienne stany swiadomosci - sluzy mi do tego alkohol [ z umiarem, z umiarem ] natomiast tak z ciekawosci sie zastanwiam czemu jest tak jak jest bo chyba zrobili badania i trawka mniej uzaleznia niz nikotyna, a dwa - ponoc nie wystepuje po jej "spozyciu" agresja jak ma to miejsce w przypadku alkoholu. Nie wiem, ja tam uwazam ze kazda - dorosla osoba - swoj rozum ma i odpowiada za swoje wybory - sama wiec powinna decydowac czym sie "ubzdryngala" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Próbowałam, tak jak zielona .....wielkich fajerwerków nie było , więc nie warto sobie zdrowia marnować nadaremnie. Jeśli bym zauwazyła że jest na haju i pracuje u mnie taki budowlaniec to dla jego własnego dobra kazałabym mu do domu zap..... (jeszcze by borok spadł powiedzmy z dachu i se krzywdę zrobił ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.12.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Próbowałam, tak jak zielona .....wielkich fajerwerków nie było , więc nie warto sobie zdrowia marnować nadaremnie. Jeśli bym zauwazyła że jest na haju i pracuje u mnie taki budowlaniec to dla jego własnego dobra kazałabym mu do domu zap..... (jeszcze by borok spadł powiedzmy z dachu i se krzywdę zrobił ). a ! na budowie to tak - i alkohol i trawka - jako cos co jednak zmienia czasoprzestrzen - zabronione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.12.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Oczywiscie nie chodzi mi o wypalanie trawnikow Kiedys pewien Niemiec pokazal mi na budowie kolczyka w pewnym miejscu ,i ze go jeszcze boli i ze jego panienka szaleje, pomyslalem ze fajny gosciu , taki wyluzowany , a on mi wtedy podaje skreta i mowi zebym zajaral , to sie bede cieszyl caly dzien To bylo dawno temu , do dzisiaj widzialem takich budowlancow bardzo wielu , oczywiscie nie mniej w Polsce. Teoretycznie u was tez tacy pracuja , co o tym sadzicie ? Takich wyluzowanych robotników nie miałam Moi nie pili także i nie palili (no, chyba, ze flaszka "wiechowa"). Mam za to taki wyluzowanych znajomych Z tym cieszeniem się cały dzień to lekka przesada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.12.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Ujarany budowlaniec: 1. owszem peka ze smiechu na widok betoniarki , ale 2. nie ruszy się bo wszędzie jest za daaaaaaleko 3. czas mu płynie 10 razy wolniej, wiec jak płacicie dniówki to uwaga ! 4. zeżre wszystko co jadalne i w zasiegu bez ruszania się 5. po obśmianiu betoniarki, odbębnieniu 2 dniówek w godzinę i spożyciu wszystkiego co było na tyle mokre, że przemełło mu sie jakoś przez otwór gębowy i wyschnęta na wiór śluzówkę, zasypia na Waszej izolacji zwanej styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.12.2006 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Ujarany budowlaniec: 1. owszem peka ze smiechu na widok betoniarki , ale 2. nie ruszy się bo wszędzie jest za daaaaaaleko 3. czas mu płynie 10 razy wolniej, wiec jak płacicie dniówki to uwaga ! 4. zeżre wszystko co jadalne i w zasiegu bez ruszania się 5. po obśmianiu betoniarki, odbębnieniu 2 dniówek w godzinę i spożyciu wszystkiego co było na tyle mokre, że przemełło mu sie jakoś przez otwór gębowy i wyschnęta na wiór śluzówkę, zasypia na Waszej izolacji zwanej styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Ujarany budowlaniec: 1. owszem peka ze smiechu na widok betoniarki , ale 2. nie ruszy się bo wszędzie jest za daaaaaaleko 3. czas mu płynie 10 razy wolniej, wiec jak płacicie dniówki to uwaga ! 4. zeżre wszystko co jadalne i w zasiegu bez ruszania się 5. po obśmianiu betoniarki, odbębnieniu 2 dniówek w godzinę i spożyciu wszystkiego co było na tyle mokre, że przemełło mu sie jakoś przez otwór gębowy i wyschnęta na wiór śluzówkę, zasypia na Waszej izolacji zwanej styropianem Widać z Ciebie praktyk Opis jest wręcz doskonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.12.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Widać z Ciebie praktyk ciiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierszcz1719500124 18.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Oczywiscie nie chodzi mi o wypalanie trawnikow A już miałem nadzieję na coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Widać z Ciebie praktyk ciiiiii Aggi, a myślisz, że ja nie kocham Edzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.12.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Aggi, a myślisz, że ja nie kocham Edzi? a myślę, że kochasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 19.12.2006 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Oczywiscie nie chodzi mi o wypalanie trawnikow A już miałem nadzieję na coś innego Na co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts