skrzyppek 18.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Witam wszystkichczy możecie mi pomóc ?potrzebuje przepis na żurek z królika , w necie nic nie mogę znaleśćpozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.12.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Ja Ci dam z królika Gotuje się chiba jak rosół na koniec wlewasz żur i masz żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Ja Ci dam z królika Gotuje się chiba jak rosół na koniec wlewasz żur i masz żurek dobrze , ze nie robi sie zuru z zabich udek ja znam barszcz bialy z krolika (roznica miedzy barszczem a zurem polega na rodzaju zakwasu ) Do garnka z wywarem (wodą) wkładamy krolika, dorzucamy liść laurowy, gotujemy , ja dodaje jeszcze czosnek , potem wlewamy zakwas ,wrzucamy majeranek. Odstawiamy zupę z ognia i wlewamy śmietanę, doprawic wedlug wlasnych upodoban .mozna dodac tez jaja ugotowane na twardo i podzielone na czastki ( ja dodaje do talerza razem z porojonym miesem z krolika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 18.12.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 ...a jadł to ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzyppek 18.12.2006 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 zrobiłem palce lizać , coś pysznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 ...a jadł to ktoś ? mnie pytasz ? owszem i............smakowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts