Voytas 18.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Witam Mam do sprzedania drzwi wewnętrzne PORTA NOVAhttp://www.porta.com.pl/pl/products/5.htmlgrupa Nova Natura, grupa 4 http://wysoccy.com/foto/1999.jpg - tu taki mały obrazek Z trzema szybami mlecznymi, kolor ciemny orzech, na otwór szer 90 cmDrzwi nowe jeszcze zafoliowane, lewe (czyli stojąc po stronie otwierania skrzydła zawias z lewej) ościeżnica Porta System regulowana (u mnie montaż na ścianę 15 cm) Cena oczywiście niższa niż w sklepie Mogę podesłać foto lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki info na priv, maila lub 0 601 791 656Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Voytas 20.12.2006 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 .... i dodam, że drzwi nie mają żadnych wad, po prostu dokupując jedną parę przez pomyłkę zamówiliśmy zły odcień i nie pasuje do reszty. Osobiście mogę powiedzieć, że drzwi prezentują się bardzo ładnie, co potwierdzają opinie odwiedzających nasz dom (mamy tego modelu w różnych wariantach zamontowanych już 9 par) Może komuś będą pasowały? Jeśli dopiero decydujecie się na kupno drzwi - gorąco polecam Pozdrawiam Voytas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 21.12.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 poproszę foto + cenę ne priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Voytas 05.01.2007 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Drzwi są wciąż do kupienia !!! Z noworocznym pozdrowieniemVoytas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Voytas 06.02.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Zainteresowanym zapraszam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts