niktspecjalny 19.12.2006 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Stefan ?????? Fajny masz bagażnik A tak btw : Oblewanie prawka - czyli córa ma coś kole 17-18 lat. Nie za wcześnie na zachlane imprezki ? Nie kumam czemu Stefan?????Córcia ma 22 latka studentaka 3-go roku UMCS.Młodzieńcy i koleżanki- panienki, wiek podobny ale srednia 23 lata.Jeżeli chodzi o bagażnik to w mojej KIA-nce mieści sie ich tylu. ok Zygmunt?? do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 19.12.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 ...zazdroszczę młodym - ja siedzę wieczorami w domu i patrzę jak moja tyje w ciąży Smutno i nieciekawie to zabrzmiało. no i widzisz Charlie? Takie teksty umiescza się w "Tylko dla samców", tam nikt Ci nie da po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.12.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Nie kumam czemu Stefan????? do miłego Nie załapałeś żarciku Do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.12.2006 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Nie kumam czemu Stefan????? do miłego Nie załapałeś żarciku Do miłego Powiem ,że nie załapałem do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts