SAVAGE7 18.12.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Szukam do kuchni pełnego wyposażenia. Gdzie waszym zdaniem najtaniej można go kupić? Chyba was nie zaskoczę jeśli powiem, że nie w sklepach internetowych ani media markt czy saturnie. Najtaniej można kupić u "chłopa" na targu hehe. Facet otwiera ci katalog, ty mu podajesz jaki chcesz model i okazuje się, że cena jest najniższa. dowóz do domu gratis (w moim przypadku to 25km.) Warunki gwarancji takie jak wszędzie. Różnica jest 100-200 zł. taniej niż gdziekolwiek. Acha i jeszcze rabat obiecuje jak się zdecyduję. no no.... Wiem, że Ameryki nie odkryłem ale ja widzę co się dzieje w marketach...jakie ludziska potężne zakupy robią to zastanawiam się czy im to faktycznie tak kożystnie wychodzi. A wy gdzie kupowaliście swoje sprzęty? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts