adam_mk 18.12.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Czasami obserwuję jak na forum przebijają się jakieś tajemnicze indywidua usiłujące coś zachwalić czy sprzedać. Rozumiem, że to wilcze prawo sieci, gdzie każdy poluje, jak umie.Czasem jednak to, co się dzieje budzi u mnie niesmak.Ostanio ten typ z SOLIDEM i alarmami wykonywanymi zdalnie, e-mailem.Administratorze Forum. Da się coś z tym zrobić?Coraz więcej postów i w różnych działach.jest -Przed tynkiema będzie jeszcze - przed dachówką, przed oknami itd. Też stawiam alarmy, kamery i zabezpieczenia. Różne! Zdalnej oceny zagrożeń i rozpoznawania życzeń inwestora na odległość jeszcze nie opanowałem! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 popieram nachalna reklama (17 tych samych postów w jednym dniu do tej pory naliczyłem ) wszystkie posty jegomoscia reklamujacego firme "solid" (solid ... ze niby solidna ... he he ) proponuje usunąc ... a jegomosciowi - żółta kartka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Szczawion1 rozsiał się w liczbie kilkudzisięciu postów reklamowych - tego jeszcze nie było. Usunięty.Reagujemy na każdy taki przypadek, czekamy na Wasze zgłoszenia - jeśli tylko pojawia się spam - usuwamy.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.12.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Faktycznie, robi się niemiło, gdy na zadane pytanie, Redakcja, nie dosyć że nie udziela odpowiedzi, to jeszcze... zamyka temat http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=88769 , zapominając o wprowadzeniu przez siebie "żółtych kartek"... A dlaczego zamyka? Ano dlatego, że starym zwyczajem, nastąpiła próba storpedowania kolejnego wątku przez wprawioną w tym osobę. Reszta "towarzystwa" nie zdążyła nadlecieć, bo wątek zamknięto. Proszę więc Redakcję o odpowiedź tutaj: dlaczego po ponownym zalogowaniu otwiera się strona główna, a nie ta z której zostałam wylogowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 20.12.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Znów jest ten SOLID - teraz jako W.PRZYBYLSKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Znów jest ten SOLID - teraz jako W.PRZYBYLSKA. Dziękuję To trzeba ją mieć na oku, narazie działa zgodnie z regulaminem tzn. 1 ogłoszenie w dziale ogłoszeń drobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts