Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bywa, że niemiło się robi!

adam_mk

Recommended Posts

Czasami obserwuję jak na forum przebijają się jakieś tajemnicze indywidua usiłujące coś zachwalić czy sprzedać. Rozumiem, że to wilcze prawo sieci, gdzie każdy poluje, jak umie.

Czasem jednak to, co się dzieje budzi u mnie niesmak.

Ostanio ten typ z SOLIDEM i alarmami wykonywanymi zdalnie, e-mailem.

Administratorze Forum. Da się coś z tym zrobić?

Coraz więcej postów i w różnych działach.

jest -Przed tynkiem

a będzie jeszcze - przed dachówką, przed oknami itd.

Też stawiam alarmy, kamery i zabezpieczenia. Różne! Zdalnej oceny zagrożeń i rozpoznawania życzeń inwestora na odległość jeszcze nie opanowałem!

Adam M.

popieram

nachalna reklama (17 tych samych postów w jednym dniu do tej pory naliczyłem :evil: )

wszystkie posty jegomoscia reklamujacego firme "solid" (solid ... ze niby solidna ... he he :D)

proponuje usunąc ...

a jegomosciowi - żółta kartka ...

Faktycznie, robi się niemiło, gdy na zadane pytanie, Redakcja, nie dosyć że nie udziela odpowiedzi, to jeszcze... zamyka temat :evil: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=88769 , zapominając o wprowadzeniu przez siebie "żółtych kartek"...

A dlaczego zamyka? Ano dlatego, że starym zwyczajem, nastąpiła próba storpedowania kolejnego wątku przez wprawioną w tym osobę. Reszta "towarzystwa" nie zdążyła nadlecieć, bo wątek zamknięto.

Proszę więc Redakcję o odpowiedź tutaj: dlaczego po ponownym zalogowaniu otwiera się strona główna, a nie ta z której zostałam wylogowana.

Znów jest ten SOLID - teraz jako W.PRZYBYLSKA.

Dziękuję

To trzeba ją mieć na oku, narazie działa zgodnie z regulaminem tzn. 1 ogłoszenie w dziale ogłoszeń drobnych 8)