lechu5 09.05.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Narazie grzecznie się pytam i wnioskuję o bezwarunkowe jego przywrócenie. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 09.05.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Poszukaj zanim zalozysz nowy watek - bo smiecisz. Widzialem w "Klubie budujacych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 09.05.2003 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 A skąd ja miałem wiedzieć, że został przeniesiony? Jak bym wiedział to nie zakładałbym nowego, a o opcji szukaj zapomniałem. ps. O zaśmiecanie nie ma obawy bo jak Szanowna Redakcja tak troskliwie sprząta to ten wątek też posprząta - tym razem może nawet już do kosza i bez zawiadomienia? lechu5 [ Ta wiadomość była edytowana przez: lechu5 dnia 2003-05-09 11:41 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 09.05.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Widzę tu dwa rozwiązania: 1. Może to było przypadkowe przesunięcie wątku w ramach modernizacji serwera przez Redakcją. 2. Może trzeba zakładać wontki a nie wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.05.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Coś mi mówi że redakcja dbając o dobre imie "Muratora" i tegoż forum dyskretnie przeniosła watek (specjalnie oczywiscie) aby w najczęściej odwiedzanej kategorii nie było wpisów sugerujących ze forum wieje nudą.A jesli tak jest to mamy tu dyskriminację i cenzurę gdzyż redaktorzy wybierają które wątki są dobre i mogą być wyświetlane a które nie.Mam natomiast nadzieję ze tak nie jest i to tylko pomyłka. Może ktos z redakcji zabierze głos?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Ale się czepiacie. Nie ma przecież o co. Są tytuły działów i w nie nalezy wpisywać odpowiednie tematy. Twój "niezmiernie" ciekawy wątek "ale nuda...", nadaje się do klubu budujących albo najlepiej do psychologa. W wymianie doświadczeń wpisujcie zapytania i odpowiedzi związane z budową domów. O.K? Do plotkowania mozna też użyć GG albo tlenu, chcecie porozmawiać z ludźmi z Waszego terenu wpiszcie się do grup w klubie budujacych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.05.2003 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Oooooo Maaaaaaajka zmienilbym dla ciebie...caly swiat.Znasz ta pioseneczke Majka?Nie mow ludziom co moga robic a czego nie. Kazdy jest wolny i jezeli chce umiescic watek tutaj to jego sprawa. Dziwne ze innych watkow redakcja nie przenosi a ten tak. Dlaczego? Bo mial urazajacy redakcje tytul?To rzeczywiscie dyskryminacja. Przepraszam za brak polskich liter (pracuje nad naprawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.05.2003 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Oooooo Maaaaaaajka zmienilbym dla ciebie...caly swiat.Znasz ta pioseneczke Majka?Nie mow ludziom co moga robic a czego nie. Kazdy jest wolny i jezeli chce umiescic watek tutaj to jego sprawa. Dziwne ze innych watkow redakcja nie przenosi a ten tak. Dlaczego? Bo mial urazajacy redakcje tytul?To rzeczywiscie dyskryminacja. Przepraszam za brak polskich liter (pracuje nad naprawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.05.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Popracuj jeszcze nad tym, aby posty "wychodziły" od Ciebie pojedynczo Miłego dnia Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.05.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Redakcja przenosi rozne watki w zaleznosci czego dotycza. Wystarczy wpisac tytul w funkcji szukaj. Watpie aby temat ktory wiadomosc porusza (nie czytalem i nie zamierzam) byl w stanie ruszyc z "posad forum". Nie takie rzeczy tu juz sie dzialy i jedno jabko wiosny nie czyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.05.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Slucham pokornie ja Elita do mnie mówi. he he he A te dwie wiadomosci to nie wiem jak to sie stalo ale pierwszy raz mi sie zdarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.05.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Slucham pokornie ja Elita do mnie mówi. he he he A te dwie wiadomosci to nie wiem jak to sie stalo ale pierwszy raz mi sie zdarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.05.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 12.05.2003 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Hmm..Coś nasza Szanowna Redakcja jeszcze nie ocenzurowała tego rozwijącego się wątku.A może ocenzuruje też "Betonowe ogrodzenie-czy warto?" bo stwierdzą, że nie warto... i nad czym wtedy będziemy dyskutować? lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 12.05.2003 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Hmm.. Coś nasza Szanowna Redakcja jeszcze nie ocenzurowała tego rozwijącego się wątku.A może ocenzuruje też "Betonowe ogrodzenie-czy warto?" bo stwierdzą, że nie warto... i nad czym wtedy będziemy dyskutować? lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.05.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Maaaaajka nie jestem cieeeeebie waaaaaaaaaart.Majka sBuchasz SDM-u?? Tej elity nie bierz tak bardzo do siebie.Ale nadal czekam co elita jeszcze powie ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.05.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 OOoo NIEEEEEEEEETo juz drugi raz dwie wiadomosci. To wszystko przez Majke.Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 12.05.2003 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Doranoc wszystkim nocnym markom i Tobie stojąca na straży czystości wątków Redakcjo też dobranoc. Może nie będę musiał znów się szukać po klubie budujących, albo co gorsza zamiast czytać forum widzieć tylko szumy w monitorze tak jak to było niedgyś z telerankiem - a tak go wtedy chciałem oglądać. lechu5 Jutro też się tu zjawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 13.05.2003 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Dzień dobry Wszystkim! Gorąco zachęcam do prannej gorącej dyskusji. ps. U mnie robota dziś znów stoi bo leje-monsuny trwają już od piątku. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.05.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 lechu5 a ja tam kocham deszcz ....bo tylko on na mnie leci. A poza tym to uwazaj z ta izolacja bo pamietaj ze "Dach przecieka nie dlatego ze deszcz pada ale dlatego ze w dachu dziura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts