Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

REDAKCJOI!!! Gdzie się podział wątek"Ale nuda.."

Recommended Posts

A skąd ja miałem wiedzieć, że został przeniesiony? Jak bym wiedział to nie zakładałbym nowego, a o opcji szukaj zapomniałem.

ps. O zaśmiecanie nie ma obawy bo jak Szanowna Redakcja tak troskliwie sprząta to ten wątek też posprząta - tym razem może nawet już do kosza i bez zawiadomienia?:)

lechu5

[ Ta wiadomość była edytowana przez: lechu5 dnia 2003-05-09 11:41 ]

Coś mi mówi że redakcja dbając o dobre imie "Muratora" i tegoż forum dyskretnie przeniosła watek (specjalnie oczywiscie) aby w najczęściej odwiedzanej kategorii nie było wpisów sugerujących ze forum wieje nudą.

A jesli tak jest to mamy tu dyskriminację i cenzurę gdzyż redaktorzy wybierają które wątki są dobre i mogą być wyświetlane a które nie.

Mam natomiast nadzieję ze tak nie jest i to tylko pomyłka. Może ktos z redakcji zabierze głos?

Pozdrawiam.

Ale się czepiacie. Nie ma przecież o co. Są tytuły działów i w nie nalezy wpisywać odpowiednie tematy. Twój "niezmiernie" ciekawy wątek "ale nuda...", nadaje się do klubu budujących albo najlepiej do psychologa. :grin: W wymianie doświadczeń wpisujcie zapytania i odpowiedzi związane z budową domów. O.K?

Do plotkowania mozna też użyć GG albo tlenu, chcecie porozmawiać z ludźmi z Waszego terenu wpiszcie się do grup w klubie budujacych. Pozdrawiam

Oooooo Maaaaaaajka zmienilbym dla ciebie...caly swiat.

Znasz ta pioseneczke Majka?

Nie mow ludziom co moga robic a czego nie. Kazdy jest wolny i jezeli chce umiescic watek tutaj to jego sprawa. Dziwne ze innych watkow redakcja nie przenosi a ten tak. Dlaczego? Bo mial urazajacy redakcje tytul?

To rzeczywiscie dyskryminacja.

Przepraszam za brak polskich liter (pracuje nad naprawa)

Oooooo Maaaaaaajka zmienilbym dla ciebie...caly swiat.

Znasz ta pioseneczke Majka?

Nie mow ludziom co moga robic a czego nie. Kazdy jest wolny i jezeli chce umiescic watek tutaj to jego sprawa. Dziwne ze innych watkow redakcja nie przenosi a ten tak. Dlaczego? Bo mial urazajacy redakcje tytul?

To rzeczywiscie dyskryminacja.

Przepraszam za brak polskich liter (pracuje nad naprawa)

Doranoc wszystkim nocnym markom i Tobie stojąca na straży czystości wątków Redakcjo też dobranoc. Może nie będę musiał znów się szukać po klubie budujących, albo co gorsza zamiast czytać forum widzieć tylko szumy w monitorze tak jak to było niedgyś z telerankiem - a tak go wtedy chciałem oglądać.

lechu5

Jutro też się tu zjawię.