Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt IMPRESJA pracownia KRAJOBRAZY

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 836
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no tak źle wkleiłam link, i myslałam, że wczoraj ,ze usunęłam ten post. Skoro jednak jest to dziękuję za poprawne wklejenie linku, dodam rzut parteru i widok.

http://cathy22.fm.interia.pl/impresja-parter.GIF

http://cathy22.fm.interia.pl/impresja_widok1b.jpg

http://cathy22.fm.interia.pl/impresja_widok2b.jpg

• 2 weeks później...
czesc Justyna & Darek -tak się zastanawiam czy schody nie są zbyt centralnie połozone czy nie beda przeszkadzały w codziennej wedrowce po domu pozatym wszystkie inne pomieszczenia jak dla mnie odpowiadaja jest jeszcze podobny projekt ,melodia, ale jest wiekszy a mi nie chodzi oto zeby isc w metry tylko zeby był funkcjonalny teraz mieszkam na 65 metrach 4osoby

My obejrzeliśmy tysiące projektów,sterty katalogów i i nie wybraliśmy żadnego,niektóre spełniały jakieś nasze oczekiwania ,ale to nie było to o co nam chodziło,mieliśmy różne zastzreżenia. Ja kiedy zobaczyłam Impresje i jej wszystkie rzuty i elewacje od razu wiedziałam,że to jest to!praktycznie niczego nie chcemy zmieniać,tak bardzo moim zdaniem funkcjonalny jest ten dom. Jedyne co to z 2 pokoi na dole chcemy zrobić 1 dużą sypialnie,gdyż poddasze będziemy wykańczać jak już będziemy mieszkać. Nie będzie z tym problemu,gdyż narazie mieszkać będziemy tam we dwójke ;-) Co do schodów to właśnie o tak położone nam chodziło,nie wiem czy widzieliście gdzieś na żywo jak tak jest,tylko my planujemy zrobić troche inaczej żeby z góry był widok normalnie na cały salon na dole,nie będzie jednej ścianki,nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć,bo jeszcze dokładnie nie patrzyliśmy,bo czekamy na koniec stycznia na dokładne dane tego domku. Co do wielkości też włąśnie bardzo nam odpowiada,tylko jeszcze nie zdecydowaliśmy czy garaż będzie 1 czy 2 stanowiskowy,ale prawdopodobnie to 1,bo mamy dość wąską działke. Piszcie jak macie jeszcze jakieś spostrzeżenia lub pytania!!!

CZESC TEZ BEDZIEMY BUDOWAC TEN DOM NA RZIE ZAŁATWIAMY PAPIERKI POTRZEBNE DO ROZPOCZECIA BUDOWY / UKŁAD POMIESZCZEN PASUJE NAM ,MOZE POWIEKSZYŁBYM POMIESZCZENIE GOSPODARCZE KOSZTEM GARAZU , PROJEKT PASUJE NAM IDEALNIE DO DZIAŁKI JESLI CHODZI O STRONY SWIATA , MY BEDZIEMY BUDOWAC Z GARAZEM NA DWA AUTA I WIEM ZE PROJEKT MA BYC SKONCZONY W LUTYM

to widze,że jest już nach conajmniej 3 ! też czekamy aż projekt będzie gotowy,bo potrzebujemy więcej informacji i też załatwiamy jeszcze inne rzeczy.nie planujemy większych zmian,ale myśle że dopiero jak dostaniemy szczegóły to coś więcej będziemy mieć do powodzenia.uważamy że jest to naprawde bardzo ładny dom o jaki nam właśnie chodziło. macie jeszcze jakieś pomysły udoskonalenia projektu????

witamy, po długich poszukiwaniach trafilismy na Impresję, z zewnątrz super, w środku jeszcze lepiej.Zmiany o jakich myślimy to częściowe podpiwniczenie- zejście przez pomieszczenie gospodarcze i najprawdopodobniej połączenie dwóch pokoi na dole. Czy ktoś ma juz rysunki do tego projektu, chcielibyśmy sprawdzić wymiary czy to wszystko wyjdzie.Na razie jesteśmy na etapie papierologii, właśnie nabyliśmy działkę.