erni 14.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 linki wszystkie sie otwierają.Gratuluje postepów i czekamy na dalsze zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzodzo 15.07.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 GRATULUACJE !!!!!. CZEKAMY NA DALSZY CIĄG ... POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 16.07.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Super, wasze domy bardzo szybko rosną . Jestem chyba na 3 miejscu Justyna&Darek wyprzedziliście mnie ale to dobrze . Możecie zdradzić ile metrów ma teraz Wasza łazienka, bo ja ciągle nie mogę się zdecydować na zmniejszenie bo koniecznie chce powiększyć pom. gosp. tomekgr dzięki za informacje juz nie mogę się doczekać kiedy będziesz dach robił . Czy mógłbyś jeszcze zamieścić link do zdjęcia z przodu domu. Bardzo proszę. Pozdrowienia dla IMPRESJONISTÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 17.07.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 po zmianach jakie wprowadziliśmy łazienka ma 7,2m a kotłownia 9,75m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 17.07.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Szkoda,ze wczesniej nie pomyśleliśmy o zwiększeniu garażu Tą zmianę wprowadziliście chyba na etapie adaptacji.My nie chcemy łączyć 2 pokoi na dole gdyż tak na prawdę nie wiadomo jak duze będą te pokoiki na górze, tzn czy ustawne, a nie chcemy podnosić ścianki kolankowej. Miejmy nadzieję ,ze i my sobie poradzimy z pom. gosp i łazienką > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 21.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 zastanawiamy się właśnie nad oknami!!!! mamy już kilka wycen,ustaliliśmy,że będą PCV kolor złoty dąb, jednostronny,a może już ktoś z Was jest zdecydowany na konkretną firmę??? i wogóle napiszcie coś o oknach pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekgr 21.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Wybraliśmy Oknoplast Kraków.Oczywiście jeszcze nie mamy własnej opinii.Okna są w magazynie i jeszcze poczekają na montaż.Pytanie do zorientowanych.Czy wylewki i ściany zewnętrzne schodów zewnętrznych i tarasu należą do tzw stanu surowego zamkniętego ,czy rozliczane są z wykonawcą odrębnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 22.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Tomkugr to niby zalicza się do stanu surowego zamkniętego ale wszystko zalezy od umowy, jaka zawarłeś z wykonawcą. My pierwszą posadzkę mamy wliczoną, schody zewnętrzne i taras też, choć wcześniejsi budowlancy za bardzo schodów nie chceili i tarasu robić. Teraz my zastanawiamy się nad schodami i tarasem z kostki a nie wylewane więc będziemy mieli to odliczone z ceny. A ile Cię wyniosły okna z Oknoplastu,czy zmieniałeś wymiary okien? my też myślimy nad nimi. pokaż jeszcze domek z przodu, czy zmieniłes jakis wymiar okna, czy też nie? Justyna&Darek jaka jest średnia cena za okna? My ruszamy z robotą w środę więc jak będę miała coś więcej to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzodzo 24.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Tu narazie jest ściernisko ..., ale będzie stał nasz dom http://img162.imageshack.us/img162/3338/s6300141zu6.jpg hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 25.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 dzodzo działeczka przepiękna Teraz tylko szybciutko domek stawiać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzodzo 25.07.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 dzodzo działeczka przepiękna Teraz tylko szybciutko domek stawiać ! heh dopiero od nowego roku możemy zacząć papierki załatwiać ale czekamy na Wasze prace i fotki POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rinti 25.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A oto nasza działeczka, jeszcze przed rozpoczęciem prac "wykopaliskowych" )) http://images29.fotosik.pl/37/f05e2864911914cf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rinti 25.07.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A tak to wygląda w chwili obecnej, i mamy nadzieję, że prace w ruszą dalej http://images30.fotosik.pl/37/77bf5ee123e5cc72.jpg http://images25.fotosik.pl/37/d51ebd3337c6a128.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rinti 25.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Chciałabym Wam jeszcze pokazać dom "MERKURU 2", który jest baaardzo podobny do naszej Impresji. (my jednak będziemy mieć 2 garaże i odbicie lustrzane). Właśnie dzięki merkuremu zdecydowaliśmy się na projekt impresjii )) Ale zobaczcie sami: http://images30.fotosik.pl/37/18f2650f60559ace.jpg http://images25.fotosik.pl/37/669a14c0971ba863.jpg MAM NADZIEJĘ, ŻE TERAZ WSZYSCY BĘDĄ MOGLI SOBIE WYOBRAZIĆ NASZE IMPRESJE )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SewerynJ 25.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No ładne macie działeczki .... Moja wyglądała tak http://www.sewcio.ao.pl/ a jutro wchodzą budowlancy. Mam bynajmniej taką nadzieję bo cały czas pada deszcz i jest strasznie mokro [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rinti 25.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Seweryn, Ty również masz bardzo ładną okolicę i widzę, że jesteśmy na takim samym etapie, do nas też jutra mają wchodzić budołańcy i będą robić szlunki. Ale niestety też i u nas pada .... więc zobaczymy.... Bardzo mi się podoba "INWESTOR" )) My również mamy dwóch "INWESTORÓW", co widać na zdjęciu powyżej )) Pozdrawienia dla psiarzy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 26.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Działeczki bardzo ładne ale ładniejsze będą jak IMPRESJA na nich stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 30.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 u nas deszcz bardzo przeszkadza w pracy,pada prawie codziennie... pozdrawiam a co słychać u innych budowniczych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 30.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 U nas stan do połowy okien, póki co deszczu nie widać ( całe szczęscie) .Zastanawiamy się nad zamurowaniem jednego okna w pokoiku na dole gdzie są 2, gdyż jakoś nie podoba mi się jedno większe drugie mniejsze w pokoju . Zauważyłam też ,ze okna w 2 pokoikach są na takiej samej wysokości jak te w wykuszu, a sadziłam wczesniej, ze wykuszowe są niższe . To tyle u nas Zdjęcia będą jak dojdziemy do stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 30.07.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 my zostawiliśmy tylko te 2 okienka od ogrodu a to małe zlikwidowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts