Iwonuś 04.09.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dziekuję SewerynJ Wysłałam Ci na PW swoje dane, żeby sie jakoś umówić. Już zaczynam układać listę pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 04.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 witam, co u nas nowego...płytkarz skończył taras, wyszedł bardzo duży i prawie w całości zadaszony, bardzo przyjemnie pije się tam kawkę ,jak skończy to zaczyna w środku- łazienki,hol,itd. niestety nasz aparat nie wytrzymał do końca budowy,dlatego nie mam nowych zdjęć... aha i meble kuchenne czekają w sypialni ale jeszcze trochę tam postoją pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 04.09.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 sylwia1980 gratuluje pozwolenia na budowę jakie plany macie jeszcze na ten rok co do domku? stan surowy zamknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1980 05.09.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 dziękujemy napewno zalejemy fundament, a co z resztą to zależy od pogody. Chcielibyśmy jeszcze postawić i oczywiście przykryć na zimę ale nie wiem czy się uda jeszcze w tym roku. Justyna&Darek jeśli się uda wam kupić nowy aparacik hehe, to chętnie obejrzymy cd. waszej impresji. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nafi 05.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 witam, co u nas nowego...płytkarz skończył taras, wyszedł bardzo duży i prawie w całości zadaszony, bardzo przyjemnie pije się tam kawkę ,jak skończy to zaczyna w środku- łazienki,hol,itd. niestety nasz aparat nie wytrzymał do końca budowy,dlatego nie mam nowych zdjęć... aha i meble kuchenne czekają w sypialni ale jeszcze trochę tam postoją pozdrawiam Witam Mam pytanie do tarasu napislaliscie ze wyszedl wam prawie calkowicie zadaszony, zmienialiscie cos w projekcie zeby taki byl ? my juz kupilismy projekt czekamy na pozwolenie )) takze jak sie uda to moze na jesien piwnice i fundamenty albo odrazu stan surowy zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nafi 08.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Jeszcze raz ja ) pytam i pytam nonstop dostalam juz projekt i musze w adaptacji podac jakie bede miala ogrzewanie i stad moje pytanie do was bo czytalam wczesniejsze Wasze posty i niektorzy z Was maja ekogoszek czy jestescie zadowoleni z tej opcji? ja myslalam nad pompą ciepła ale sama niewiem koszt troche duzy....chcialabym tez miec kolektory...juz mam totalny metlik w glowie kazdy doradza inaczej i badz tu madry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 08.09.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 u nas jest piec na ekogroszek i pellet, jak się sprawuje i czy jesteśmy z niego zadowolenie to będziemy mogli dopiero stwierdzić po pierwszej spędzonej w domku zimie wtedy zobaczymy jak to wychodzi finansowo, dom jest dobrze ocieplony,poddasze również także wierzymy, że będzie cieplutko kominek służyć nam będzie jedynie dla przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bkaczy 08.09.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ja natomiast standardowo gazowo (mamy taka mozliwosc), choc ostatnio gaz mocno podrozal (i bedzie drozal), cenimy sobie bezobslugowosc takiego rozwiazania i brak dodatkowego pomieszczenia np. z opalem. Ale warto pomyslec o kolektorach slonecznych, mysle ze bedzie to taniec, w ogrzewaniu wody pomoze. Oczywiscie slonca u nas malo, ale zawsze to cos. Podobaja mi sie jeszcze male elektrownie wiatrowe, ale w naszym kraju jakos chyba za duzo jest formalnosci zeby to zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SewerynJ 09.09.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 U mnie pelety i ekogroszek. Piec Kostrzewa Fuzy Logic 25 kw. Jeszcze nie odpalony więc nie wiem jak się będzie sprawdzać. Okaże sie po pierwszej zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nafi 15.09.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam Widze ze nie ktorzy z Was pondosili ścianke kolankowa o jeden czy dwa pustaki, czy mieliscie ta zmiane zaznaczona w projekcie? Czy w trakcie budowy podjeliscie decyzje? Pytam bo architekt mi powiedzial ze musze to w trakcie adaptacji podac, bo jesli podniose a nie ma tego w projekcie to moge miec problem z odebraniem budynku....Help!! i czy po podniesieniu metraz wam sie zwiekszyl sporo na poddaszu? Ma ktos z Was Impresje z piwnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekgr 15.09.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ciekawe czy inspektor nadzoru przyjdzie na odbiór i pofatyguje się na poddasze.I czy wzrokiem oceni wysokość tej ścianki .Przecież od zewnątrz będzie elewacja , a od wewnątrz pewnie skosy ograniczy ścianka z g-k lub inna.Nie przejmowałbym się tym,chyba,że inspektorat nadz.budowl. w Twojej okolicy jest jakiś pedantyczny.Zwykle inne sprawy im w głowie niż latanie z lupą po budowach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiamarcin 15.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Tak, my postawiliśmy Impresję z częściowym podpiwniczeniem. Wyszły dwa duże pomieszczenia, kotłownia i korytarz. Pisz co chcesz wiedzieć.Na górze podnieśliśmy ścianę o 1,5 pustaka, zmiana wyszła w trakcie budowy także nawet kierownik dowiedział się o tym po fakcie, ale to dało dużo większe pokoje na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nafi 16.09.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 mozesz mi na napisac ile w przyblizeniu wyszly was koszty stanu surowego zamknietego z piwnica? mozesz mi na maila wyslac [email protected] schody do piwnicy zrobiliscie w pomieszczeniu gospodarczym ? ja chcialam polaczyc pomieszczenie gosp i lazienke razem ale architekt nam powiedzial ze to raczej nie mozliwe bo nie bedzie gdzie zrobic schodow...dzieki za odp )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzodzo 20.09.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Naprawdę nikt z impesjonistów nie ma nowych fotek? POZDRAWIAM dzodzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 21.09.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 dzodzo w albumie dodałam kilka nowych zdjątek, w tym tarasu, który trochę zmieniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1980 22.09.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dzieki Justyna za zdjęcia i info,hehe Przedstawiamy wam nasze małe poczynania, niestety pogoda wszystko psuje i na razie mamy tylko tyle...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nafi 23.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Qrcze super juz macie my prawdopodobnie na wiosne zaczniemy budowac, no chyba ze sie cos zmieni i zima bedzie laskawa dla nas ))) dawajcie fotki milo jest sie rozmarzyc w pracy przy kawie patrzac na Wasze domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl_78 27.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 witam,czy impresjonaliści posiadający już rynny moga nam nieco rozjaśnić temat w kwestii wyboru i koloru?pozdrawiam,Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1980 28.09.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 słuchajcie mamy prośbę , i zarazem maly dylemat z rozmieszczeniem kabiny w łazience, jak wy to rozwiązaliście? czy zmienialiście wymiary wnęki na prysznic?, czy mieliście problem z kupieniem kabiny 90? pokażcie zdjęcia, please!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 28.09.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 U nas nie ma tej wnęki, powiększyliśmy nieco pomieszczenie gospodarcze, a prysznic będzie narożny na wprost drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts