dzodzo 22.12.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://img387.imageshack.us/img387/3987/8is3aakrll1ti9.gif Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Swięta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. dla wszystkich "impresjonistów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaMariusz 29.12.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam wszystkich Impresjonistow i Zycze Szczesliwego Nowego Roku ... przed swietami udalo nam sie wprowadzic (fajnie jest spedzac swieta w nowym domu ) wrzucilem pare fotek prawie skonczonego domu... http://foto.onet.pl/d2bb,m60gmw6q2mc8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SewerynJ 30.12.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 PEŁEN SZACUNG ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1980 30.12.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Agnieszka@Mariusz Gratuluję!! domek robi DUZE wrażenie...........SUPER POZDRAWIAM A wszystkim Impresjonistom w Nowym roku życzę spełnienia marzeń, dobrych ekip i szybkich przeprowadzek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1980 06.01.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Kochani proszę Was pokażcie swoje kuchnie, jak Wy to macie rozmieszczone POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin i Kasia 14.01.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witamy w nowym roku i życzymy Wam wszystkiego naj.U nas na budowie bardzo powoli, prawdę mówiąc nie za bardzo jest sie czym chwalić. Obłożyliśmy dom styropianem, ociepliliśmy dach pierwszą warstwą wełny, w tej chwili robimy kotłownię.Agnieszko&Mariuszu gratulujemy ślicznego domu. Mamy do Was kilka pytań więc puścimy je na priva.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esterbeek 31.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam!Szukamy Impresji bliżej Krosna na podkarpaciu z górki dzięki;)pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esterbeek 02.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 knock knock!! heh... chyba już tu nikogo niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptysioch 16.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jestem Ja:) kupilismy z mężem projekt Impresja. Aktualnie architekt wprowadza małe zmiany i czekamy na ustanowienie służebności drogi. Mam nadzieję, że już niedługo skompletujemy wszystkie dokumenty potrzebne do uzyskania pozwolenia na budowę i rozpoczniemy działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl_78 16.02.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam i ja .... naszym domem aktualnie rządzi się projektantka z niecierpliwością czekamy na efekty .... ps. żeby nie było że niby już prawie mieszkamy - pracę zaczęła od zaprojektowania oświetlenia. PYTANIE: CZY KTOŚ MA TERMO KOMINEK????? pzdr, S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nafi 18.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja jestem na etapie spozadzania kosztorysu przez firmy budowlane....planujemy na wiosne zaczac budowe, wstepnie mamy juz umowiona ekipe ale rozgladam sie jeszcze za innymi bo ceny....hmmm....kazdy co innego wymysla..i badz tu madry czlowieku jesli mozecie podac orientacyjny koszt budowy do stanu surwego bylabym wdzieczna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esterbeek 22.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No nareszcie się ktoś odezwał... Szkoda tylko że nie ma tu nikogo z podkarpackiego.. Już normalnie zjeździłem wzdłuż i wszerz całą okolice i dalej ni mogę znaleźć domku, a może jest ktoś z sąsiednich województw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniaTomek 27.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam wszystkich impresowiczów po długim wybieraniu domu decyzja padła na impresję mam pytanie czy ktoś wybudował impresję w woj. wielkopolskim czy ktoś już posiada impresję z 2G można prosić o zdjęcia.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin i Kasia 06.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 witamy nowe twarze i to z wielkopolski My budujemy koło poznania. Zdjęcia w linku poniżej, pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_79 11.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam! Od dawna śledzę to forum i jednocześnie chciałam podziękować wszystkim za uwagi i wszystkie zdjęcia z budowy - dużo skorzystałam. Nie wiedziałam że ten projekt ma tak wielu zwolenników!!!Pozwolenie już mamy a budowę zaczynamy już za 1-2 miesiące Zmiany jakie chcemy wprowadzić - podnieść ścianę kolankową o 1-2 suporeksy, zlikwidować wyjście z kotłowni na salon - wejście przez garaż, zamiast okna w kotłowni wstawimy drzwi (piec na węgiel), zamiast okrągłego okna w garażu - kwadratowe, likwidacja wnęki z tyłu przy kuchni - większa spiżarka. Co myślicie o tych zmianach? Będę wdzięczna za każdą opinię.Mam mnóstwo pytań, ale może innym razem Pozdrawiam [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniaTomek 23.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam wszystkich zakupiliśmy projekt Impresja 2G właśnie czekamy na wrysowanie na mapkę. Zmiany jakie wprowadziliśmy: podnieśliśmy ścianę kolanową o 40 cm do góry, likwidacja wejścia z pomieszczenia gospodarczego na salon, zmiana okna w garażu z okrągłego na kwadratowe, powiększyliśmy spiżarnie i okno w kuchni. A na poddaszu powiększyliśmy łazienkę na niewykorzystanym w projekcie garażem. I zmiana dachu przy garażu bo na zdjęciach nie wygląda najlepiej. Jak dobrze pójdzie to w maju ruszamy z budową. Mam do was pytanie z jakiej cegły najlepiej budować ile cegły potrzeba na dom z 2G ile cementu. Czekam na odp. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esterbeek 25.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kurcze mam zagadke... Tak patrze w ten projekt i zastanawiam się jak można wetknąć na parterze garderobę... Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SewerynJ 25.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dużą garderobę mozna zrobić na dole z jednego z małych pokoi (zmniejszając np ten na garderobę i powiększając drugi - 2 osobne wejścia, albo wejście zrobić od pokoju) albo małą garderobę poprzez zmniejszenie łazienki. Ogólnie scianki działowe na dole mozna sobie przestawiać jak komu wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esterbeek 25.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 no właśnie trzeba zrezygnować z jednego pokoju, najlepiej tego mniejszego, tyle że wejście do pokoju nr 6 będzie sie znajdować pomiędzy łazienką a garderobą. Robiąc odwrotnie (pom nr 6 na garderobę a 5 na pokój) rezygnujesz z ładnego pomieszczenia z dwoma oknami. Najlepiej by było zaadoptować część pom gospodarczego z tym że planuje piec na ekoopał i chciałem tam zrobić kotłownie zamokniętą od strony mieszkania dostępną tylko z garażu lub z osobnego wejścia z zewnątrz. No a poza tym z tego pom. jest dostęp do komina. Można by wydzielić część tak z połowę pom gospodarczego ale wtedy i jedno i drugie jest za małe a komin to i tka wyklucza. i tak sobie dalej myśle a może są inne pomysły?? teoretycznie można wydłużyć garaż i wstawić dodatkowe pomieszczenie na garderobę ale ... z takim dziobem jak holownik projekt przestaje nam sie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1980 26.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No wlaśnie z tą garderobą na dole jest mały problem, chociaż jeśli nie zależy wam na pokoju to jeden z nich można przerobić, pomieszczenie gospodarcze raczej bym powiększyła jeszcze niż zmniejszała. U nas będzie to tak, zabudowana szafa w korytarzu na ścianie wzdłuż kotłowni do samej łazienki. Oprócz tego napewno wstawię sobie do sypialni (u nas pokój nr 6) komodę i jakąś ładną szafę coby nie latać na korytarz po skarpetki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts