Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ratunku prezenty

Xena z Xsary

Recommended Posts

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kosz chemii codziennej? :evil:

(chusteczki, papier w gwiazdeczki, pasta do zębów i mydło!)

a tak poważnie to

plebania odpada

swieczniki byly juz w tamtym roku

owoce i amol się obrażą

chustka była

sól do kąpieli była

album był

to niestety francuskie pieski

prędzej bilet do SPA ....

szybko, poratujcie co kupujecie srednio i bardzo średnio lubianym ciotkowujkom pod choinke ?

poratujcie jakimś pomysłem....

Ja jak kogos srednio lubie, to kupuje mu jakies perfumy na wyprzedazach. Niemiecki Rossmann w ostatnim tygodniu przed swietami (czyli wlasnie teraz) obniza ceny nawet do 80%! W ten sposob kupuje kosmetyki, ktore normalnie kosztuja np. ok. 50euro, za np. 10-12 euro. Osoba obdarowana mysli sobie, ze sie postawilem, a to mnie w rzeczyswistosci kosztuje tyle co nic. Wlasnie wczoraj zakupilem kilka produktow ICEBERGA wlasnie z prawie takim rabatem.

pozdrawiam

Konrad

U nas nie ma zwyczaju robienia prezentów na gwiazdkę. Tylko dzieci dostają prezenty. Ale w tym roku Wigilia będzie u mnie i wyjątkowo wszyscy dostają prezenty. Przyjedzie do mnie wujek ze wsi(kawaler 60 lat) i kupuję mu od lat na imieniny coś do domu-bo sam o takich rzeczach nie pamięta. Teraz dostanie ręcznik i pianke do golenia.Może mało pomyslowe ale on będzie się cieszył.

Dla ciotki nielubianej możesz spokojnie kupić filiżanki - pakowane po 2 szt(ok 20 zł) + czekolada . Nawet jak się nie spodoba i wyrzuci to przynajmniej nie wykosztujesz się .Może też być apaszka lub szal w jakimś uniwersalnym kolorze + perfumy z przeceny za 10 zł. :wink: :lol: