Xena z Xsary 19.12.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 szybko, poratujcie co kupujecie srednio i bardzo średnio lubianym ciotkowujkom pod choinke ?poratujcie jakimś pomysłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Kosz ze slodyczami , sa takie gotowe w marketach. Nie powiedza , ze im sie nie podoba , bo zjedza i zapomna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 książki ?kosmetyki typu kolorowe mydełko cięte z bloku, lub sól do kąpieli ?wino?album na zdjęcia?krawat / apaszka?rękawiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 może jakiś świecznik lub ładne pudełko na chusteczki jednorazowe albo coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 19.12.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Film na DVD?? Albo serial...Jakis w ich stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 19.12.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Ciotkom kup Plebanię na DVD a wujkom Samo Życie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 19.12.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 chustka , jeśli ciotka jest osobą wiekową to nie z poliestru a nawet jedwabiu ale z bawełny lub cienkiej wełenki. Dla płci przeciwnej Amol z apteki, takim starszym ludziom zawsze w kościach coś strzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.12.2006 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 kosz chemii codziennej? (chusteczki, papier w gwiazdeczki, pasta do zębów i mydło!) a tak poważnie to plebania odpada swieczniki byly juz w tamtym roku owoce i amol się obrażą chustka była sól do kąpieli była album był to niestety francuskie pieski prędzej bilet do SPA .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.12.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Termometr do wina, cynowy korek do winahttp://www.artdecor.com.pl/images/_250/korek_6049.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.12.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 to niestety francuskie pieski prędzej bilet do SPA .... Francuskie perfumy Może ciocia marzy o Chanel N^5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 19.12.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Filiżankę do kawy ze spodeczkiem. A jak ciocia z wujkiem są w komplecie - to dwie. Bywają ładnie zapakowane komplety "Dla dwojga".Albo kubek z zaparzaczem do ziółek/herbaty - zależnie od wieku cioci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.12.2006 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Bywają ładnie zapakowane komplety "Dla dwojga". o tak....i herbatke z piołuna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 19.12.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Mój teść twierdzi, że prezenty są dla dzieci bo dorosły jak czegoś chce to idzie i sobie to sam kupuje. Wprowadziłam tę zasadę u siebie i jest naprawdę git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.12.2006 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 tylko powiedz to znielubianej ciotce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.12.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 tylko powiedz to znielubianej ciotce.... Niech się cieszy, że w ogóle dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.12.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 owoce i amol się obrażą to moze dobrze - skoro ich nie lubisz plyta z muzyka - jakas Norah Jones, Diana Krall - ciocie to lubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 19.12.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 szybko, poratujcie co kupujecie srednio i bardzo średnio lubianym ciotkowujkom pod choinke ? poratujcie jakimś pomysłem.... Ja jak kogos srednio lubie, to kupuje mu jakies perfumy na wyprzedazach. Niemiecki Rossmann w ostatnim tygodniu przed swietami (czyli wlasnie teraz) obniza ceny nawet do 80%! W ten sposob kupuje kosmetyki, ktore normalnie kosztuja np. ok. 50euro, za np. 10-12 euro. Osoba obdarowana mysli sobie, ze sie postawilem, a to mnie w rzeczyswistosci kosztuje tyle co nic. Wlasnie wczoraj zakupilem kilka produktow ICEBERGA wlasnie z prawie takim rabatem. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 19.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 U nas nie ma zwyczaju robienia prezentów na gwiazdkę. Tylko dzieci dostają prezenty. Ale w tym roku Wigilia będzie u mnie i wyjątkowo wszyscy dostają prezenty. Przyjedzie do mnie wujek ze wsi(kawaler 60 lat) i kupuję mu od lat na imieniny coś do domu-bo sam o takich rzeczach nie pamięta. Teraz dostanie ręcznik i pianke do golenia.Może mało pomyslowe ale on będzie się cieszył. Dla ciotki nielubianej możesz spokojnie kupić filiżanki - pakowane po 2 szt(ok 20 zł) + czekolada . Nawet jak się nie spodoba i wyrzuci to przynajmniej nie wykosztujesz się .Może też być apaszka lub szal w jakimś uniwersalnym kolorze + perfumy z przeceny za 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 19.12.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Przypomniało mi się że w aptece widziałam kosmetyczkę z kremem Garnier+mleczko do oczyszczania twarzy. To może być prezent dla ciotki bardziej lubianej. Dla wujka palącego fajka +tytoń zapachowy. Niektórzy palacze sobie czasem lubią zapalić fajkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.12.2006 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 granierem to by stopy zmywałamówie, ze to francuski piesekmusiałabym jej lancoma kupić wujek nie paliza to lansuje się ostatnio na stoku (75 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts