Ania z Warszawy 19.12.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Proszę Forumowiczów o namiary na dobrą spawdzoną ekipę do ocieplenia domu styropianem + elewacja - domek w budowie Warszawa Włochy. Jestem inwestorem rozsądnym, nie czepiam się za bardzo, ale wybieram ekipy solidne i nie cwaniaczkowate - jeśli polecicie mi swoją ulubioną ekipę to nie będą mieli ze mną kłopotów, pozdrawiam, życzę udanych Świąt i łagodnej zimyAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 19.12.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Proszę Forumowiczów o namiary na dobrą spawdzoną ekipę do ocieplenia domu styropianem + elewacja - domek w budowie Warszawa Włochy. Jestem inwestorem rozsądnym, nie czepiam się za bardzo, ale wybieram ekipy solidne i nie cwaniaczkowate - jeśli polecicie mi swoją ulubioną ekipę to nie będą mieli ze mną kłopotów, pozdrawiam, życzę udanych Świąt i łagodnej zimy Ania Co znaczy "cwaniaczkowata" ekipa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts