maksik78 20.12.2006 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Dzieki za Wasze zdania...sa naprawde rozne...dzis zamiast pracowac caly dzien czytalem opinie na temat ytonga...jednak jestem za nim. Nie zamierzam go ocieplac Ps. Zonie juz nie bede mieszal w glowie...niech dalej mysli ze ytong jest najlepszy... Wesolych swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 20.12.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam! Budowałem pięć lat temu z Ytonga, w tym roku sprzedałem dom... Za rok będę stawiał drugi i też będzie z Ytonga. Nie wiem tylko czy nie wybrać 36,5 ale o tych lepszych parametrach. Mieszkanie w takim domu to czysta przyjemność!! Koszt ogrzewania domu 120 metrowego to 1000 zł na cały sezon!!!! Ogrzewanie kominkiem Wesołych Swiąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts