minki 08.02.2016 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Jaka powinna być kolejność wykończenia poddasza? Zastanawiam się czy najpierw wylewki, czy może scianka między dwoma pokojami nad salonem (jeszcze jej nie mam). Płyty GK na skosach najpierw czy tynki? Kiedy elektryka? Jak robiliście u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebski 22.02.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 witam wszystkich ponownie... zdaje meldunek..a zatem..ścianki działowe na piętrze pobudowane z suporexu 12 ale znam się na budownictwie jak słoń na gwiazdach i cały czas myślałem że mam strop teriva a to mi wygląda na strop żelbetowy i czy powinienem się tym martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebski 23.02.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 sprawa się wyjaśniła i jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebski 23.02.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 a i jeszcze pytanie czy 750 zeta za projekt przyłączy wodno kanalizacyjnych to dużo czy mało ??dodam że studzienka z woda jest metr od domu a do kanalizacyjnej trzeba kopać jakieś 15 metrów jeżeli ma to jakieś znaczenie oczywiście..dzięki za info:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irysy 28.02.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Normalna cena. My osiem lat temu za projekt płaciliśmy ok. 800 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 04.05.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Mi kilka lat temu za projekt w Oleśnicy zawołała babka 900 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 23.05.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Na poddaszu, jeśli robiliście podłogówkę, to dawaliście też po małym kaloryferze pod oknami dachowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 05.07.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Na poddaszu, jeśli robiliście podłogówkę, to dawaliście też po małym kaloryferze pod oknami dachowymi? Robiłem tylko kaloryfery na poddaszu. Odpuściłem sobie podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin2372 22.09.2016 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Hej Jak rozwiązaliście temat ogrodzenia, chodzi mi o bramę i furtkę. Macie furtkę obok bramy czy osobno ? Mam działkę ze spadkiem i jak będzie furtka na wprost drzwi a brama na wprost garażu to brama będzie niżej - dziwnie to będzie wyglądać. Może ktoś pochwali się swoją aranżacją. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 27.09.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 jeszcze się nie dorobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 02.10.2016 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Marcin, ja tak mam, jak opisujesz - brama jest niżej, różnica poziomów od początku do końca ogrodzenia to ponad metr. Moim zdaniem wygląda ok. Sąsiedzi też chwalili Jutro postaram się zrobić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebski 10.12.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Witam wszystkich po długiej przerwie...na budowie wiele się zmieniło bo i rozprowadzona elektryka i wstawione drzwi wejściowe i te z tyłu i brama garażowa i przykryty dach i ocieplone fundamenty i ....no właśnie chcę ... zaizolować teraz dach i nie wiem co jest lepszym rozwiązaniem ocieplić dach po całej połaci włącznie ze strychem nie użytkowym co będzie trochę kosztować czy wydać więcej na ocieplenie sufitu poddasza (podłogi na strychu) zostawiając zimny strych z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 21.12.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Witam wszystkich po długiej przerwie... na budowie wiele się zmieniło bo i rozprowadzona elektryka i wstawione drzwi wejściowe i te z tyłu i brama garażowa i przykryty dach i ocieplone fundamenty i ....no właśnie chcę ... zaizolować teraz dach i nie wiem co jest lepszym rozwiązaniem ocieplić dach po całej połaci włącznie ze strychem nie użytkowym co będzie trochę kosztować czy wydać więcej na ocieplenie sufitu poddasza (podłogi na strychu) zostawiając zimny strych z góry dzięki za info Ja ociepliłem jedno i drugie. W podłogę na strychu wsadziłem 40 cm wełny, natomiast w sam szczyt 15 cm. Ocieplałem go , gdyż na strychu mam chociażby zbiornik wyrównawczy do CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebski 21.01.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 a ile jest metrów elewacji bo myślę nad ociepleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 23.02.2017 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 cześć, mam pytanie. W jakich pomieszczeniach na piętrze robiliście wentylacje? Łazienka to wiadomo, ale nie jestem pewien czy trzeba zrobić w każdym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agahat 02.03.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Dawno tu nie zaglądałam. Jak ten czas szybko leci, w lutym minęło 8 lat jak zamieszkałam w swoim wymarzonym domku. Pozdrawiam wszystkich budujących i tych mieszkających w W-49.12b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 24.03.2017 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Dawno tu nie zaglądałam. Jak ten czas szybko leci, w lutym minęło 8 lat jak zamieszkałam w swoim wymarzonym domku. Pozdrawiam wszystkich budujących i tych mieszkających w W-49.12b Również pozdrawiam autorkę pierwszych zdjęć z budowy w-49.12 opublikowanych w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 08.06.2017 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 My mieszkamy od 31.07.2015r. Fajnie się mieszka. W międzyczasie zaadoptowaliśmy przestrzeń nad garażem na 2 pokoiki dla dzieci. Doszło nam piąte Nie mamy jeszcze barierki nad wykuszem, obudowy kominka, rekuperatora, centralki od odkurzacza, wylewek w garażu... I części drzwi wewnętrznych. Ale mieszkamy i mamy się dobrze, bo przestrzeń jest wspaniała. Chociaż dużo sprzątania. Teren wokół nadal nie zagospodarowany, to znaczy nie utwardzony podjazd, a trawa troszkę wertepiasta... ale plac zabaw dla dzieci jest Brama nadal "budowlana". Powolutku będzie lepiej. Pozdrawiamy wszystkich budowniczych mieszkających i budujących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 04.01.2018 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Raz na rok, ale jednak ktoś tu jeszcze czasem zagląda, dobrze wiedzieć My też się jeszcze wykańczamy, ostatnio zrobiliśmy zabudowę poddasza i podłogówkę na górze. Jeszcze trochę przed nami. Trzymajcie się, gratuluję powiększenia rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reggie 12.04.2020 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Hej! Co u Was słychać?? Wieki mnie tu nie było... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts