iwonka i tomaniu 25.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 hmmm....my tez tam budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 25.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 juz wiem, który to domek...pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agahat 26.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 26.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ladny domek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaRob 26.11.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witamy ! A oto fotki naszego domku W49.12. z wykuszem http://img135.imageshack.us/img135/1885/dsc027091tt3.jpg http://img510.imageshack.us/img510/1530/dsc027071bb2.jpg http://img510.imageshack.us/img510/1530/dsc027071bb2.2f5fbf67f0.jpg http://img510.imageshack.us/img510/293/dsc027051ri5.jpg http://img510.imageshack.us/img510/293/dsc027051ri5.b22824f419.jpg Specjalne podziękowania dla Agaty za instruktaż Dzisiaj przywieźli nam strop Terriva. Teraz tylko żeby pogoda dopisała. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaRob 26.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Agato, twój domek rośnie w oczach. Nasz to narazie kurnik bez dachu! Mamy pytanie, czy zwiększałaś ścianę kolankową, bo my zastanawiamy się nad tym, czy jej nie podnieść. Nie wiemy jeszcze o ile! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jiri 26.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Agata.... aż mi dech zapiera.....moja dachówka lezy na paletach... na ziemi. Na coś tam czekają, chyba na krańcowe. Kurcze, tez bym juz chciał, zeby leżała na dachu....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agahat 27.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaRob 27.11.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 My jeszcze przez całe wakacje planowaliśmy budować na wiosnę 2008. Potem wszystkie papiery i kasa ruszyły, więc postanowiliśmy zacząć i wylać fundamenty. Zaczęliśmy 23 września! Cieszymy się, że powolutku zmierzamy do stropu. Sami jesteśmy w szoku, że się dało! No cóż, aby tylko nie zapeszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwolu 27.11.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witamy wszystkich serdecznie! Od jakiegoś czasu przeglądamy Forum projektu W 49.12. Jest to projekt na który się zdecydowaliśmy i bardzo nas cieszy że jest tyle osób które budują ten dom. Czy jest ktoś kto buduje dom W49.12 w okolicach Warszawy??? Chętnie byśmy obejrzeli co i jak przed rozpoczęciem własnej budowy. Za udostępnienie możliwości "zwiedzenia" oferujemy dobry trunek Pozdrawiamy. Aga i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwolu 27.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witamy wszystkich serdecznie! Od jakiegoś czasu przeglądamy Forum projektu W 49.12. Jest to projekt na który się zdecydowaliśmy i bardzo nas cieszy że jest tyle osób które budują ten dom. Czy jest ktoś kto buduje dom W49.12 w okolicach Warszawy??? Chętnie byśmy obejrzeli co i jak przed rozpoczęciem własnej budowy. Za udostępnienie możliwości "zwiedzenia" oferujemy dobry trunek Pozdrawiamy. Aga i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaalicja 28.11.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A jest jest. Zajrzyj zwolu na 6-tą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 29.11.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witamy wszystkich serdecznie! Od jakiegoś czasu przeglądamy Forum projektu W 49.12. Jest to projekt na który się zdecydowaliśmy i bardzo nas cieszy że jest tyle osób które budują ten dom. Czy jest ktoś kto buduje dom W49.12 w okolicach Warszawy??? Chętnie byśmy obejrzeli co i jak przed rozpoczęciem własnej budowy. Za udostępnienie możliwości "zwiedzenia" oferujemy dobry trunek Pozdrawiamy. Aga i Wojtek Witajcie Odpisałam już na prv-a Poczyniliśmy już duże postępy, wstawiliśmy już okna, robimy tynki w środku, od znajomego pożyczyliśmy używane drzwi, tylko jeszcze musimy je wstawić. I zakupiliśmy wreszcie kozę A oto efekty http://img136.imageshack.us/img136/4701/dsc04748iq2.jpg http://img66.imageshack.us/img66/5577/dsc04739np6.jpg http://img107.imageshack.us/img107/7627/dsc04742pa5.jpg Pozdrawiamy i Tym, co zaczynają życzymy wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agahat 01.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plootto 01.12.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 a my siedzimy nad planem wydatków na kolejny etap. I mówiąc szczerze załamuję się - z powodu tego jaki jest rozdźwięk między tym co chcę zrobić, a tym co mogę. Zakładamy, że nie wydamy więcej niż 300.000 (mamy stan surowy otwarty) i ciężko nam się będzie zmieścić w tej kwocie... Wg naszych kalkulacji limit mamy wyczerpany a nie policzyłem jeszcze białego montażu, schodów zew i wewn oraz dokończenia tarasu... Oj wykończeniówka człowieka wykańcza. Dziś byliśmy obejrzeć kafelki. Żadne nam się nie podobały...za to ceny... niesamowite. Nie wiedziałem, że to tak bardzo podrożało w ciągu ostatnim 5 lat (wtedy mieszkanie urządzaliśmy).W tym tygodniu chcę jeszcze dokończyć turnee po bankach i w końcu zdecydować gdzie bierzemy kredyt. No i cały czas dylemat: franki czy złoty. A wy bierzecie kredyt? jeśli tak to w jakiej walucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plootto 01.12.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Agata, nie boisz się, że skoro na dole nie masz okien i drzwi to możesz po zimie nie mieć okien dachowych? Z tego co widzę masz zamontowane w pokoju syna (przynajmniej). My mieliśmy ten sam dylemat. Wstawiać od razu okna w dach, ale wszyscy nam doradzali, że nie, bo to łatwo zdemontować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agahat 01.12.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreon 02.12.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witam Chcielibyśmy na forum podziękować k_bichtcie za możliwość obejżenia domu i dzięki temu utwierdziliśmy sie że ten dom to jest to co chcieliśmy mieć . Największe wrażenie na mnie zrobiło pomieszczenie nad garażem poprostu jest zaj........te to będzie mój azyl Już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy budowę i będę zamykał się w moim azylu nad garażem Jeszcze raz serdeczne dzięki i życzymy powodzenia na dalszych etapach budowy. Pozdrawiamy. PS pytanie do Zwolu - a wy gdzie będziecie się budować ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 02.12.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witajcie Dzięki Kreon Cieszę się, że się Wam podobało. Wasze dobre wrażenia nas również utwierdzają w przekonaniu, iż był to dobry wybór. Chociaż czasami, jak nam liczą za robotę z metra to zaczynamy narzekać, że można było wybrać jednak coś mniejszego Ale wtedy pewnie byśmy narzekali ciągle, że czegoś nam brakuje Wam również życzymy powodzenia i oczywiście jeśli będziecie mięli jeszcze kiedyś ochotę zobaczyć u nas kolejne etapy, to zapraszamy Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zwolu 03.12.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam Chcielibyśmy na forum podziękować k_bichtcie za możliwość obejżenia domu i dzięki temu utwierdziliśmy sie że ten dom to jest to co chcieliśmy mieć . Największe wrażenie na mnie zrobiło pomieszczenie nad garażem poprostu jest zaj........te to będzie mój azyl Już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy budowę i będę zamykał się w moim azylu nad garażem Jeszcze raz serdeczne dzięki i życzymy powodzenia na dalszych etapach budowy. Pozdrawiamy. PS pytanie do Zwolu - a wy gdzie będziecie się budować ?????? Witam My bedziemy budować się w Błoniu. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts