duduś 19.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Utworzyłam po wielkich trudach swój pierwszy w zyciu album na onecie ale nie wiem co zrobić Zebyście go zobaczyli przy czym na dole albumu wyświetla mi się taki napis "Ta strona jest widoczna dla innych pod adresem:http://foto.onet.pl/dmr47,dlyk7lsw08sg " - niw wiem czy to właściwe rozwiązanie i czy wystarczy zebyście zobaczyli np. moje świąteczne schody itp.Czekam na porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 19.12.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 proszę o odpowiedż czy ten album sie otwiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 19.12.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Jesli jesteś posiadaczką obrazu ze słonecznikiem , to tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 19.12.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 huuura! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 19.12.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witaj Bardzo fajne wnętrza. Zastanawiam się nad schodami, takie proste ale zdaje się tylko "zakotwiczone" w ścianie napisz jak się sprawują, no i krzesła po prostu super. Może coś jeszcze nam pokażesz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 20.12.2006 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Na pewno zrobię trochę innych zdjęć . Co do schodów są b. stabilne ,wygodne chociasz nie dałam na nie chodniczków i są niestety trochę śliskie ,no i ten kolor - bardzo pasuje mi do wnętrz ale o utrzymaniu takiego koloru w czystości - tragedia. Krzesła wraz ze stołem z Bydgoskich Fabryk Mebli chyba zestaw Walencja b. wygodne -dobre jakościowo ale niestety drogie!!!!!no i ten kolor stołu- psyt!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.12.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Na mnie najwieksze wrazenie zrobiła brama i ogrodzenie, moze jeszcze jakies fotki ale razem z domkiem? Bo tego Szypra nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_B 20.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam, piękne zdjęcia, piękne wnętrza. Jakiej firmy są te drzwi one poprostu mnie oczarowały. A schody tak proste a ile w nich uroku. Bardzo mi się podobają i już wiem że taki styl mi się bardzo podoba i też takie chcę do naszego nowego domku. PozdrawiamMonia_B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukiasz 20.12.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 super fotki, super wnętrze czekamy na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 21.12.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam Czy możesz więcej napisać o schodach ? Czy zostały zakupione w jakiejs firmie jako produkt seryjny czy zrobione na specjalne zamowienie .No i ile kosztowały jeśli to nie tajemnica pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 21.12.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Znajde niedługo troche czasu na odp. ale proszę o informację czy to prawda że w Albumie można umieścić niewielką ilość zdjęć -robiłam to pierwszy raz w życiu -jakoś poszło ale nie wszystkie zdjęcia weszły - gdziet kwi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.12.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Może załóż na www. fotosik. plprosta obsługa i każde zdjecie wgrasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 27.12.2006 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Udało mi sie dodac jeszcze kilka zdjęć- myślęże będą się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 27.12.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 i jeszcze cześć zdjęć z góry- wszystkie dobrze wyglądają jak się je jednak powiększy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 27.12.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 jakości i ostrości niektórych z nich nie będziemy komentować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 29.12.2006 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 trochę póżno ale już odpowiadam -schody robione na zamówienie- kolor też firma Wieczorek z Dąbrówki Łubniańskiej -cena.......(duża galeria) 10 000 zł, natomiast drzwi z firmy inter door seria chyba Derby ale niestety też drogie z klamką 1600 zł w promocji - nie wiem jak teraz -ogólnie i schody i drzwi są efektowne ( za tą cenę!) ale kolor schodów jak już gdzieś pisałam tragedia - co drugi dzień do mycia -coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 30.12.2006 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 witam , również podziwiam schody bo sama jestem na etapie wyboru firmy. Proszę o informację z jakiego drewna są zrobione i czy jesteście zadowoleni z firmy, czy sa jakieś zastrzeżenia. Każda wskazówka będzie cenna. Z góry dziękuję i pozdrawiam.Tylko pozazdrościć tak pięknego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 30.12.2006 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 firma ta w naszym rejonie słynie z b. solidnej roboty, sprawdzona, terminowa . schody prawdopodobnie bukowe ale mówiąc szczerze musiałabym się upewnić- przy czym szef firmy sam wszystko doradza ( i odradza) kitu nie wciśnie, bo daje gwarancję więc chyba nie chce problemów, cały czas jednak zaznaczam żeby przemyśleć taki kolor ( ciemny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 30.12.2006 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 mogę podać telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 30.12.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 w takim razie poproszę, a czy można widzieć jakie macie ogrzewanie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts