Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mój Szyper pierwsze zdjęcia

Recommended Posts

Utworzyłam po wielkich trudach swój pierwszy w zyciu album na onecie ale nie wiem co zrobić Zebyście go zobaczyli przy czym na dole albumu wyświetla mi się taki napis "Ta strona jest widoczna dla innych pod adresem:

http://foto.onet.pl/dmr47,dlyk7lsw08sg " - niw wiem czy to właściwe rozwiązanie i czy wystarczy zebyście zobaczyli np. moje świąteczne schody itp.Czekam na porady

Na pewno zrobię trochę innych zdjęć . Co do schodów są b. stabilne ,wygodne chociasz nie dałam na nie chodniczków i są niestety trochę śliskie ,no i ten kolor - bardzo pasuje mi do wnętrz ale o utrzymaniu takiego koloru w czystości - tragedia. Krzesła wraz ze stołem z Bydgoskich Fabryk Mebli chyba zestaw Walencja b. wygodne -dobre jakościowo ale niestety drogie!!!!!no i ten kolor stołu- psyt!!!!!

trochę póżno ale już odpowiadam -schody robione na zamówienie- kolor też firma Wieczorek z Dąbrówki Łubniańskiej -cena.......(duża galeria) 10 000 zł, natomiast drzwi z firmy inter door seria chyba Derby ale niestety też drogie z klamką 1600 zł w promocji - nie wiem jak teraz -ogólnie i schody i drzwi są efektowne ( za tą cenę!) ale kolor schodów jak już gdzieś pisałam tragedia - co drugi dzień do mycia -coś za coś :wink:

witam , również podziwiam schody bo sama jestem na etapie wyboru firmy. Proszę o informację z jakiego drewna są zrobione i czy jesteście zadowoleni z firmy, czy sa jakieś zastrzeżenia. Każda wskazówka będzie cenna. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Tylko pozazdrościć tak pięknego domku:)

firma ta w naszym rejonie słynie z b. solidnej roboty, sprawdzona, terminowa . schody prawdopodobnie bukowe ale mówiąc szczerze musiałabym się upewnić- przy czym szef firmy sam wszystko doradza ( i odradza) kitu nie wciśnie, bo daje gwarancję więc chyba nie chce problemów, cały czas jednak zaznaczam żeby przemyśleć taki kolor ( ciemny)