duduś 30.12.2006 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ogrzewamy dom eko-groszkiem świetne rozwiązanie - jesteśmy wręcz wniebowzięci -bo jednak długów dużo a jest to tanie grzanie ,piec z firmy Eko-Greń , tel. do Wieczorka 606 78 61 93 ma chyba stronę int. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 30.12.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 dzięki za informacje, też chcieliśmy eko groszek, ale niestety pomieszczenie gospodarcze mamy za małe, więc raczej odpada. Zastanawiamy się nad elektrycznym (piece akumulacyjne z nocną taryfą) plus kominek z rozprowadzeniem ciepła lub kominek i solary. Gazowe odpada bo nie podoba mi się butla na ogrodzie.Czy jeśli zdecydujemy się na Wieczorka to czy jest możliwość zobaczenia schodów w Waszym domku??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingazet 01.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 jaka piękna Wasza brama! robiona na zamówienie?czy byłaby możliwość podjechać zobaczyć "na żywo"?mamy do Was "rzut beretem"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 01.01.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 ladnie a schody mnie takze wpadly w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 16.01.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 uaktualniłam zdjęcia z góry domu ale trochę cinko wyszłyhttp://foto.onet.pl/dmr47,dlyk7lsw08sg,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 bardzo przytulne mieszkanko.bardzo mi się podoba,gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Na mnie najwieksze wrazenie zrobiła brama i ogrodzenie, moze jeszcze jakies fotki ale razem z domkiem? Bo tego Szypra nie widać. Na mnie też My jesteśmy na etapie rozglądania się za ogrodzeniem i Wasze bardzo mi się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKyc 24.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A czy moge prosic o podanie nazwy gresu w kuchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 24.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Bardzo ładny domek...no i świąteczne schody super Fajny pomysł z tym parapetem w salonie, który łączy dwa okna. Drzwi bajer, a jaka brama Mam pytanko, ile metrów ma kuchnia? Wrzuć zdjęcia domku z zewnątrz, jestem ciekawa jak wygląda. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 30.01.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Już odpowiadam : 1. najpierw na temat bram - nie ukrywam że mój mąż zajmuje się produkcją bram ,furtek i innych systemów ogrodzeniowych ,tworzy bramy i furtki ozdobne , proste, z elementami kutymi, barierki balkonowe ,poręcze , ale także daszki wejściowe i zadaszenia z aluminium- co kto chce , o cenie decyduje wymiar( ewentualne wyceny - proszę o wymiary na prywatną wiadomość )( JESTEM ZYWĄ REKLAMĄ MOJEGO MĘŻA ) 2. gres w kuchni to gres chińskiYELLOW poler 30x60 w naszym regionie kupiony w CERPOLU 3. Kuchnia ma wymiar 2,80 x 3,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKyc 31.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ja sie jeszcze spytam jeszcze raz o gres, czy macie go robionego bezfugowo?? Bo nie widac dokladnie, a jak jest fuga to jaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 31.01.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 jestem pod wrażeniem bardzo mi sie u was podoba, a w szczególności brama wzjazdowa, parapet w rogu, ustrojenie schodów na świeta, no miodzio a beda fotki z zewnatrz? pozdrawiam serdecznie, Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 31.01.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam mam pytanie czy macie pełne deskowanie i papę czy folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 02.02.2007 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 z tego co sie orientuję to nie kładzie sie kafli całkiem bezfugowo - jest to po prostu najcieńsza fuga -chyba 0,5 mm wydaje mi sie że takie krzyzyki kupowałam, jeżeli chodzi o dach to wersja z papą nam wychodziła drożej bo kładliśmy blachodachówkę i mieliśmy cieńszy przekrój drewna ( desek) więc daliśmy folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts